Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Huraganowa

Nadmierna potliwość

Polecane posty

Gość Huraganowa

Ostatnimi czasy mam problem , który mi bardzo doskwiera. Otórz chodzi o nadmierną potliwość. Nigdy nie miałam z tym problemu , nawet latem nie było tak jak jest teraz. Kąpie się dwa razy dziennie , używam antyperspirantów i nic....strasznie się poce i nie wiem jak mam zniwelować ten przykry zapach. Zdarza się ze nawet jeszcze po raz enty podmywam się w pracy , nie wiem co robić....dodam że mam 22 lata i ten problem mam od jakiś 2 miesięcy.

Gość zbadaj tarczycę bo
jej nadczynność powoduje czy też moze powodowac takie rzeczy.

Gość Huraganowa
dziękuję za odpowiedź

Gość lalalalalanananaa
ale pocisz sie cała,czy tylko np.pod pachami?? bo jak pod pachami to użyj antidralu,na allegro za ok 25 zł,ale jest bardzo wydajny i pomaga :)

Gość też polecam antidral
tanszy niz etiaxil a efekt ten sam. Tylko dlaczego na allegro? ja taniej w aptece kupuję

Gość Huraganowa
no wlasnie chodzi o cala gorna czesc ciala pachy plecy nawet dlonie

Gość wild one
Może spróbuj pić szałwie na opakowaniu jest napisahe, że pomaga na nadpotliwość.

Znam etiaxil i moge z czystym sumieniem powiedziec ze jest skuteczny prawie natychmiast.

wykonaj koniecznie podstawowe badania tarczycę ,cukrzycę i morfologię i będziesz znała przyczynę .

Gość carpee_08
też myślę, że badania się przydadzą. Spróbuj oprócz tego dezodorantu Nona. powinno pomóc.

Gość jeden jeden jeden
jesli problem leży pod pachami to etiaxil jest dobry. u mnie na początku nie działal, ale teraz wystarczy ze uzyje go raz na miesiac i jest ok

Witam Osobom z okolic Bytomia, Rudy Śląskiej, Świętochłowic, Katowic, Chorzowa, Tarnowskich Gór,Zabrza, Gliwic, Siemianowic Śl., Czeladzi, Będzina wypożyczę sprzęt do Jonoforezy na nadpotliwość rąk, stóp, pach i twarzy firmy MEDISUN GS10 Mocne strony urządzenia: Brak konieczności używania farmaceutyków -brak skutków ubocznych, Terapia jest szybka i efektywna, Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze, Doskonałe wyniki leczenia. Link do ogłoszenia, skopiuj i wklej: http://katowice.gumtree.pl/c-Firmy-Uslugi-pielegnacja-uroda-Wypozycze-Aparat-do-jonoforezy-na-nadpotliwosc-Medisun-Gs-10-W0QQAdIdZ391671231 Pozdrawiam