Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to znaczyc ma ze niby tak a

będę bardzo wdzięczna jeśli odpowiecie mi na jedno nurtujące mnie pytanie od lat

Polecane posty

otóż co to znaczy, że cipka jest ciasna? czytałam, że to oznacza że penis nie może się tam zmieścić, gdzie indziej czytałam, że cipka jest ciasna wtedy gdy wchodzą maksymalnie 2 palce, nie mogą wchodzić 3, ale penis jest większy od 2 palcy[?] przecież cipka się rozciąga, nie? jeśli kobieta nei jest podniecona to wejdzie jeden maksymalnie, a gdy jest podniecona to i cały członek się zmieści. o co chodzi z tymi cipami? :O

oj bo cipka w srodku to ma miesnie ktore pod wplywem wklaanego tam przedmiotu sie rozluzniaja, to cala filozofia

teraz czytam, że nie może wlecieć do niej powietrze podczaj ruchania. :O

autorko a rozróżniasz szerokość (ciasność) od długości (krótkości)?

summer, wiem ale co to znaczy ze cipa jest ciasna? przeciez one sie zawsze rozluzniaja gdy kobieta jest podniecona. :O

akronim No? nie pisze o dlugosci tylko o szerokosci :O

Gość kaja-xx
Ja tez mam bardzo ciasna, tak mi sie wydaje. Jeszcze nie mialam w niej penisa.

Gość OGRODNIK...
to zapakuj sobie ogóra, takiego dorodnego

Jeżeli facet pisze, ze jego partnerka ma "ciasna cipkę" to znaczy, że ma grubego chooya. To chyba oczywiste, że dla dżdżownicy o obwodzie 10cm każda cipka będzie za szeroka :D A taak serio to trudno oczekiwać, że wszystkie cipki zawsze będą takie same. Cipki są różne i nawet wzierniki ginekologiczne maja z tego względu różne rozmiary. Jednym z miejsc, które się w cipce rozciąga (doslownie) jest obraczka okalajaca blone dziewicza (to miejsce, w którym blona "przyrasta" do scianki pochwy - nie wiem jak się to fachowo nazywa) ma ona różną elastyczność u różnych kobiet A poród też nie przechodzi bez sladu (tak, tak, wiem - jest masa kobiet, którym poród nie zazkodził, tyle , że jest różnica urodzić 2,5kg a np 4) Kiedyś wyczytałam, że jeżeli kobieta wsunie sobie palca (lub dwa jeżeli ma bardzo szczupłe) i potrafi napiąć mięśnie dna miednicy tak, żeby czuć delikatny ucisk na palcu to wszystko jest ok.

zapytaj na lekcji "wychowania seksualnego" czy "przystosowania do życia w rodzinie"-jakoś tak