Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka1234

Potrzebna szybka pomoc

Polecane posty

Gość Olenka1234

Bylam wczoraj na randce. Milo ja spedzilam. Na koniec obydwoje wyrazilismy chec kolejnego spotkania. Przed chwila dostalam od tego chlopaka smsa o nastepujacej tresci: "Tesknie za Toba. Nie wiem czemu sie tak dzieje, ale tak jest. W glowie mi zawrocilas. Buzka". Co mu odpisac?? Nie chce, zeby sobie pomyslal, ze podjaralam sie takimi tekstami, a jednoczesnie nie chce go wystraszyc, tylko dac do zrozumienia, ze ma szanse.

Gość ludzie -zostawcie tego
Mi tez bylo milo spedzic uroczo z Toba czas.Juz ciesze sie na nastepne spotkanie :-)

Gość Olenka1234
Hmm, wlasnie o czyms takim myslalam:) Dzieki! A moze jakos go podejsc, zeby sie zorientowac czy przypadkiem nie slodzi mi, bo chce mnie urobic i zaciagnac do lozka??

Gość pappapa
ile ma lat

Gość ludzie -zostawcie tego
Nie kombinuj bo przekabinujesz. W spotkaniach to wyjdzie.Na radzie ciesz sie i nie szukaj dziury w calym :-P

Gość Olenka1234
Racja. Przy dalszym poznawaniu sie okaze...On ma 29lat, wiec teksty takie troche nastolatkowe;]

Napisz mu tak: masz jeszcze szanse, ale proszę cię jak wysyłasz smsa to troszeczkę wysil się :D

Gość Olenka1234
.

Gość lejdi milejdi
Napisz mu tak: Masz 29 lat i nie wiesz, czemu tak się dzieje? Jak znajdziesz odpowiedź to daj znać :P Dobrej nocki ;) I będzie bosko - obiecuję!