Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera boję się

cholera boję się

Polecane posty

Gość cholera boję się

no do jasnej cholery:o czy ja mam tylko schizę czy coś nie tak jest naprawdę! jestem z markiem pol roku. przede mną chodził z taką agatą, ponad 5 lat:o poznałam go przez gg, byłam taką pocieszycielką po tym zerwaniu. to ona z nim zerwała zaręczyny, stwierdziła że to nie to, bla bla. :o spotkaliśmy się po trzech miesiącach, potem zaczęliśmy być ze sobą. I kurwa jak to zwykle bywa msuiało się coś spieprzyć!!!!! agatka sobie o marku przypomniala:o zaczela komentowac mu zdjecia, nawiazali kontakt gg;/ często widzę , jam marek jest do późna na gg, ze mną pisze od niechcenia:o o tym ,ze odwiedzila go agata dowiedzialam sie przypadkiem😭 . na laptopie ma caly folder z jej zdjeciami, nie usunal go! podczas kłótni zaprzeczał jakoby mi edzy nimi coś było.dziwne, tylko marek chodzi weselszy, rozpromieniony a mnie ku*****ca bierze bo to chyba przez nia. No nawet sylwestra spedzalismy na jednej imprezie wsrod ich waspolnych znajomych. :o oczywiscie agatka nie pila i ona nas odwozila a jakze!!!!! marek na przednim siedzeniu jak krol cholera jasna. nie oezwalam sie przez cala droge powrotna. oczywiscie ta picza mnie pierwsza odwiozla!!!!!!!!!!!!!! a potem odwozila marka. byli sami.;/ cholera jasna, mam sie bac czy ie

Gość cholera boję się
ludzie pomozcie!!!!!!!!!11

Gość fghfhgf
jak kurwa w ogole moglas doprowadzic do sytuacji ze byliscie na jedej imprezie z jego byla? jak kurwa moglas doprowadzic do sytuacji ze ona was odwozila i to ciebie pierwsza. nie moglas wziac taksowki??????????? i razem z nim taksowka pojechac? kurwa sama sobie rzepke skrobiesz. mala jesli nic nie zrobisz gwarantuje ci ze za gora 3 miechy on wroci do niej jesli tylko ona tego chce!!!!!!!!!!!!!!!! jestem tego pewna. zrob cos albo pozegnaj sie z facetem.

Gość ja bym nie zaprzatala sobie
glowy nimi Facet sam nie wie czego chce

Gość pieknaagnieszkaaaa
tak. zdradza cie. tez mialam taka sytuacje. chlopak chodizl z taka sara 3 lata potem byl ze mna pol roku i wrocil do tamtej. ale jak tamat dala mu kopa i chcial wrocic powiedzialam spadaj. tez ci to radze

Gość Winakde
Musisz się jej pozbyć bo widać że chce ci zabrac faceta. Pogadaj z markiem tzn powiedz albo ja albo ona:-S

Jestes ignorowana, zeszlas na drugi plan. Facet ma dwie dziewczyny do dyspozycji, jest w sytuacji niezwykle wygodnej ale niestety poza tym jest chamem

Gość adfgsaedf
No kobito, szacunku. Zerwij z nim i uchroń się przed większym upokorzeniem. Wiej i zbluzgaj go;), lub odejdź i powiedz, ze widzisz co się dzieje!

Gość cholera boję się
jak????? doatlismy zaproszenie na sylwetra do jego znajomych. skad mialam wiedziec ze ta pi**a tam bedzie??????????? taksowka ???taka miala byc poczatkowa wersja, ale marek postawil nmie przed faktem dokonanym. to była sytuacja. jaP: zbieramy sie marek: juz dzownie po taksowke agata: po co macie wydawac pieniadze i tak teraz tez wracam. marek: spadlas nam z nieba:o myslalam ze jego odwiezie pierwszego bo on mieszka najblizej. ale nie!!!!!!!!!11

Gość a kysz pieronie
Nie chce Cie straszyc, ale czarno to widze. Pewnie jeżeli ona tylko bedzie chciała, on do niej wróci. 5 lat to kupa czasu, masa wspomnien, wspolczuje Ci :(

Gość cholera boję się
zerwij z nim.. jasne. nie mam dowodow ze mnie zdradza, to sa tylko moje podejrzenia:o

kochasz go? nie znioslabys rozstania?

Gość fghfhgf
KURWA !!!!!!!!! "jak????? doatlismy zaproszenie na sylwetra do jego znajomych. skad mialam wiedziec ze ta pi**a tam bedzie??????????? taksowka ???taka miala byc poczatkowa wersja, ale marek postawil nmie przed faktem dokonanym. to była sytuacja. jaP: zbieramy sie marek: juz dzownie po taksowke agata: po co macie wydawac pieniadze i tak teraz tez wracam. marek: spadlas nam z nieba ty: NIE DZIEKI, PORADZIMY SOBIE Kurwa tak trudno? pojebalo cie do reszty???? musisz ukrocic ich spotkania do zera i zrobic tak by on zerwal kontakty z nia. NIE MA PRZYJAZNI MIEDZY BYLYMI, NIE MOZNA BYLES DZIEWCZYNIE OPOWIADAC O NOWEJ MILOSCI. JESTEM NA 99% PEWNA ZE JAK ONA CIE ODWIOZLA TO NA KONIEC POCALOWALA TWOJEGO FACETA. KURWA W ZYCIU NIEDOPUSCILABYM DO TAKIEJ SYTUACJI. KURWA! CZY TY JESTES AZ TAK GKUPIA?? JELSI NIC NIE ZROBISZ DAJE WAM GORA 3 MIECHY I ON WRCOIC DO TAMTEJ. zrob cos!!

Nie dziwię Ci się autorko ... Pogadaj z nim poważnie i powiedz, że albo zerwie z nią kontakt a jak nie będzie chciał to znaczy jedno. Będziesz się tylko męczyć w tym związku, myśleć dzień w dzień czy Cię nie zdradza, wykończysz się. Miałam tak samo. ale powiedziałam dość. Fakt, że ja nawet wiedziałam że mnie zdradzał, ale głupia mu wybaczyłam. Do tej pory czasem mi sygnały puszcza ale niech się pierdoli! Zmarnował mi 3 lata! Faceci to świnie... tak trudno znaleźć kogoś, dla którego będziesz liczyć się tylko Ty...:(

Gość cholera boję się
wkurza mnie to, ze ona taki wesoly, radosny chodzi. czasme dostanie sms w moejj obecnosci, ale anwet go nie odczyta!!! na tgym sylwestrze tez kazdy wspominal " a pamietacie jak to bylo, kiedy marek [bla bla] i agata[bla bla] a ja to co? :o pol roku to nie duzo, ale nie jestesmy tez dziecmi ;/

Jesli go kochasz to dokladnie, zrob cos. A jesli ten zwiazek nie jest najwazniejszy w twoim zyciu, to ja bym na twoim miejscu uchronila sie przed upokorzeniem i zerwala pierwsza

Poza tym takimi facet nie jest wart ciebie

Gość cholera boję się
odkąd się tylko pojawiła zaczęliśmy się kłócić. o nią. ale on mowi caly czas, ze mnie kocha, ze jestem ta jedyna. :o ch*j jasny mnie strzela, kiedy widze ten folder na jego laptopie zatytułowany Agatka i tam 170 zdjęć a poniżej folder My i z 20 naszych wspólncyh zdjęć:o wkurza mnie to, ze ona z nim zerwala, ze byli zareczeni!

Tylko zeby nie bylo tak, ze ona bedzie czyms w rodzaju kochanki :O

Gość cholera boję się
rozmawialam z nim nieraz!!!!! nie moge go kontrolowac, nie mieszkam z nim. bojesie ze on ukrywa przede mna spotklania z nia w swoim mieszkaniu! wiem, ze raz u niego byla:o ale on o tym mi nie powiedzial, dowiedzialanm sie przypadkiem;/

Gość ola90asdad
zerwij z nim, znajdziesz o niebo lepszego faceta. tego jestem pewna. Byłam w podobnej sytuacji, tyle że mój facet miał miolion koleżanek z którymi pisał i chodził na pizze. Były ważniejsze ode mnie i nie pozwalał mi o nich złego słowa powiedziec. Teraz od 7 miesięcy mam nowego, kochamy się nad życie, on nigdy by mnie nie skrzywdził. Dla niego liczę się tylko ja.

Gość hattt
to jest smieszne, nie dziw się że ten koleś chodzi uśmiechnięty, w końcu ma 2 dziewczyny :O :O :O Nie trać czasu na takiego typka, i tak tacy jak on nie nadają się na meża... Gdyby miał honor, to by tak nie robił...

Gość fghfhgf
sluchaj krotko. zrob cos z tym. rozmow sie. jesli nic ale to nic nie pomoze chyba bym odeszla. zrob cos!!! sama widzisz, nie powiedzial ci ze ona byla u niego super.

Gość i ty sie zastanawiasz
czy z nim zerwac... miej honor i godnosc dziewczyno i zostaw go nim Cie bardziej upokorzy

Gość hattt
Ale żeby potem nie roznosił plotek, że jesteś przesadnie zazdrosna bo to jest możliwe u takich typków - bym podała inny powód zerwania :O :O Z takim życia sobie nie ułożysz. A nawet jeśli, to marne będzie to życie :O

Gość niby czemu ...
niby czemu pantofel?

Gość niby czemu ...
Facet bez godności, nie pantoflarz Ale coz, niektorzy lubią takich "groznych" ktorzy mają swoja dziewczyne w dupie i zdradzają na prawo i lewo