Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oskananannan

Moja córka chodzi z 30 - letnim ratunku.

Polecane posty

Gość oskananannan

ratunku.... bardzo sie boje za zycie 15 letniej córka ma naprawde dziecinna twarz i wgl.

Gość ollllllllllllllllllllllka
w prewnym tego słowa znaczeniu to już nie pedofil bo córka ma 15 lat ale jest to prawnie wykrocznie.Twja córka jest niepełnoletnia a facet jest dużo starszy patrząc na jej wiek.Potencjalny sąd winy by np nie uznał gdyby córka spotykała sie z kims w podobnym wieku,bo inaczej połowa młodzieży popelniałaby wykroczenie,ale tutaj jest duża róznica wieku.Wiesz osobiscie ja bym sprawe podała na policje,niech prynajmniej powiedza czy nie był notowany.

Gość kumoszka
dziecko spać a nie po forum się plątać. On i tak na Ciebie nie spojrzy

chyba ze córka jest bardzo dojrzała emocjonalnie (co sie zdarza w tym wieku) a jej wyglad oceniasz jako matka,czyli widzisz w niej dziecko.Może pospieszyłam sie z ta wypowiedzią o policji bo być moźe chłopak jest ok.

Gość MłodaDziołcha24
ona ma 15lat??? ja znam takie przyypadki to zawsze patologia !!!

Człowiek tak impulsywnie pisze ,ale przypomniałam sobie teraz moją własną historię i tez mogla wygladac dziwnie,moze też była.Miałam 14 lat i dużo jeździłam na rowerze,w sumie nie miałam z kim wiec dołaczył sie do mnie chłopak też sporo straszy i chociaz inni myśleli że jesteśmy jakas parą to kompletnie nic nas nie łaczyło intymnego.

Bez przesady jak ja miałam 14 to też chodziłam z chłopakami przed 30, teraz dziewczyny w tym wieku są już dojrzałe

też zareagowąłam impulstywnie ,jak się jest dorosłym inaczej się na to patrzy a teraz 15 latki to prawie jak dorosle.

Oczywiscie wiem jakie jest prawo, ale ten jeden rok miedzy 15 a 14 latka nie robi roznicy. To dziecko, a 30latek to dorosly facet

Gość palacze do gazu
może myśli, że ona ma 25 ? :D Teraz te nastolatki to jak stare rury wyglądają. Trudno wyczuć.