Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_mi 26

Moj chłopak dostal prace a ja jestem zalamana z tego powodu:(

Polecane posty

Gość mala_mi 26

Mój facet dostał prace powinnam sie cieszyc bo ciężko w tych czasach cokolwiek znaleźć ale ja jestem załamana poniewaz jest to praca jako kierowca w międzynarodówce czyli tylko na weekend w domu nie wyobrazam sobie zalozenia rodziny z osoba ktora mam tylko na weekend czy ja przesadzam?Prosze napiszcie co o tym sadzice

Gość spoooooko
spokojnie on nie bedzie narzekał przy drogach pełno panienek :)

Gość spokojniebedziedobrze
moj maz jest w domu tylko w weekendy i nie wyobrazam sobie gdyby był non stop w domu .. bleee

Gość mala_mi 26
Nie chodzi mi o panienki bo tak naprawde panieki sa wszedzie i jak ktos chce zdradzic to i tak zdradzi chodzi mi o to ze nie bedzie go przy mnie a co bedzie gdy zajde w ciaze i co bedzie tylko tata weekendowym?

Gość mala_mi 26
spokojniebedziedobrze dziekuje Ci za slowa otuchy to bedzie pierwszy raz jak rozstaniemy sie na tak dlugo:( a jak bylo u ciebie odrazu sie przyzwyczailas do jego pracy i tego ze masz go tylko na weekendy?

Gość dfhtrhrt
Za jakiś czas prace może zmienic. Nie musi tego robić ZAWSZWE. Może jak będziesz w ciazy, to on poszuka innej pracy -bardziej na miejscu.

Gość niezalogowana furgonetka
no rzeczywisącie,,,, tydzien to wieki..;P

Gość mala_mi 26
dfhtrhrt dziekuje za odpowiedz wlasnie o to mi chodzi ja rozumiem ze teraz sa takie czasy ze nie ma w czym wybierac ale martwi mnie to ze on kocha jezdzic i obawiam sie ze az tak nie bedzie chcial zmieniac zawodu chyba ze znudzi mu sie taka praca a o do niezalogowana furgonetka..nie chodzi mi o to ze bede tesknic czy cos bede ale czasami lepiej jest potesknic chodzi mi o nasza przyszlosc a dokladnie moja i jego o zalozenie rodziny itd jak narazie nie wyobrazam sobie zostac zona tylko na weekendy