Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez celibatu

Mam dosc mieszkania z rodzicami!!!

Polecane posty

Matka ciagle wypomina mi ze nie mam zadnego mezczyzny u boku, ze okazalam sie nieodpowiedzialna gowniara bo jestem samotna matka a ojciec wypomina mi ze nie jestem juz dziewica i bardzo z tego powodu cierpi. A moim braciom od zawsze dawal pieniadze na prezerwatywy(od 16 roku zycia) jeden z nich ma juz zone, trojke dzieci i dalej zdradza zone a moj drugi brat sprowadza kobiety na noc.

Gość spoooooko
jesteś żałosna

Miałam 22 lata, zakochalam sie i stalo sie. Teraz ja nie chce zadnego zwiazku, chce sie wyprowadzic od rodzicow jak najszybciej, to bedzie najlepsze rozwiazanie dla nas wszystkich. Tym bardziej ze matk wypomina mi brak faceta a ojciec wypomina mi to ze w ogole go mialam.

Gość ja tylko
Bagno, idź w końcu na dziwki i spuść z krzyża, bo sperma Cię ciśnie. Jej sprawa kiedy się puściła, na pewno nie jak Ty przed setką.

Ja sie nie puscilam! Zakochalam sie i liczylam na to ze do konca zycia bede z tym mezczyzna, a bylam z nim w zwiazku od 4 lat. Potem mnie zostawil, a ja musialam przed rodzicami oczyma swiecic.

Problem polega ze nie do konca, pracuje ale jednak 1200 zlotych to zbyt niskie zarobki zeby cos wynajac. A musze, tym bardziej ze moj syn twierdzi ze jak sobie poznam kogos to go zostawie i przestane go kochac, chcialabym jakos uwolnic sie z tej chorej sytuacji.

Gość p.a.t.o.l.o.g.i.a .....
Zarówno Ty! Jak i Twoja rodzina!

Może poszukaj współlokatorki? Tak na pewno byłoby Ci łatwiej. Za 1200 zł to raczej nie utrzymasz siebie i dziecka, niestety. Powodzenia Ci życzę z całego serca!

Gość brakuje tylko
brakuje tylko offermy i pytania jestes jeszcze dziewica 🖐️ :classic_cool: heh

Z Warszawy. No wlasnie za 1200 zlotych nie utrzymam siebie i dziecka, rozgladalam sie nawet za praca w ktorej bylyby lepsze oferty ale nic z tego. Ciezko co kolwiek znalezc. Nie wiem nawet ktore z moich rodzicow jest gorsza:( czy matka ktora wypomina mi brak faceta oraz odrzucanie pozostalych kandydatow( bo bylo ich kilku ale zadnego nie chcialam), czy ojciec ktory wypomina mi ze nie zachowalam dziewicta i chcialby zebym do konca zycia byla sama.

bez celibatu-A twoje dziecko jakiego jest koloru skóry?Jest białe?

Czemu zadajesz glupie pytania?? Oczywiscie ze biale skonczony idioto, lepiej mi cos poradz co powinnam zrobic w tej sytuacji. A nawet jakby bylo czarne to co z tego? masz cos przeciwko czarnoskorym?! Bo ja nie i gdybym poznala kogos takiego a bylby wspanialym czlowiekiem to zwiazalabym sie z nim bez wahania.

Gość do bagno
No i bagno w kolejnym temacie się pojawiło. Co ci przeszkadzają murzyny?

Gość dtrshtrjg
a ile masz lat autorko? nie ma jakiejs lepszej pracy dla ciebie jak ta za 1200?

Gość ja tylko
Bagno to pedał, daj sobie spokój z tym patafianem. To ukryty niespełniony gej.

Gość Dolly89
Cześc Bagno:) Większosc facetów to zwykli ruchacze, nie mają uczuć i skrupułów. Chciałabym Ci jakoś pomóc, ale nie wiem jak. Mogę tylko dodać Ci otuchy. trzymaj się z daleka od facetów, znajdź mężczyznę z prawdziwego zdarzenia. Tego życzę Tobie Kochana:)

Ale ja lubię murzynów bo ładnie w trumnie wyglądają.Chyba że żyje sobie w swojej Afryce.Ale skoro jej dzieciak jest biały to ok.

Mam 29 lat, szukalam juz pracy wszedzie ale nigdzie nie moglam jej znalezc. Dokladnie w kazdym miejscu bylo zajete, najlepsze w tym wszystkim jest to ze mam wyzsze wyksztalcenie i nic z tego nie mam. Zastanawiam sie nad zrobieniem kursu fryzjerskiego(interesuje mnie to) ale na to rowniez potrzebne by mi byly pieniadze. Myslalam zeby poprosic ojca o pozyczke ale nie mam zbytnio odwagi.

Gość do bagno
Życzę Ci zięcia murzyna i wnuków mulatów :)

Gość do bagno
A dlaczego skoro dzieciak jest biały to okey?

Raczej nie możliwe.Jak idę drogą to nie chciał bym spotkać murzyna,bo dla mnie to by było karalne......

Gość Dolly89
A ja lubię czarnoskórych chłopaków:) Kochana moze pogadaj z mamą, ona chyba jest do Ciebie przychylniej nastawiona niz ojciec

Bo jak dzieciak jest biały to żyje normalnie.Ma szansę spotkac miłosc życia itp.A jak by był mulatem to żaden Polak nawet by ją przelecieć nie chciał,a co dopiero się z nią związać.Kiedyś była Polka z mulatem i szukała chłopaka,żaden się kanndydat nie znalazł.Polka z mulatem to 100% samotność do końca życia

Dolly89-Ja też ich lubię,są twardzi i trudniej im się żebra łamie,a ja lubię jak mam większego i twardego zawodnika.