Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez celibatu

Mam dosc mieszkania z rodzicami!!!

Polecane posty

Gość Dolly89
Bagno - Ja bym tak nawet w żartach nie pwiedziała. To podłe jak nie wiem co!

Matka wypomina mi ze jestem nieodpowiedzialna i mowi mi ze w koncu powinnam sobie kogos znalezc bo inaczej zostane sama z dzieckiem, ojciec ma do mnie pretensje o kazdego faceta z ktorym rozmawiam, w ogole nie akceptuje mojej znajomosci z facetami. Gdy nawet jakiegos kolege z pracy zaprosze do domu to moj ojciec robi wszystko by danego czlowieka w danej chwili do mnie zniechecic. On mozna powiedziec ze nawet moim dzieckiem posluguje sie po to by zniechecic wszystkich facetow do mnie.

Gość oj niech ktos mu pomoze
niech ktoś zerżnie Bagno to przestanie marudzić pS. Rasy nie powinny sie mieszać i już, białe to białe, a czarne to czarne

Gość Dolly89
Cóż to za różnica, biały czy czarny, kurde. Poznałam kiedyś czarnego chłopaka, był bardzo sympatyczny i fajnie tańczył czego nie potrafi większość białych chłopaków.

Gość ja tylko
Bagno, tyś ciotka patałachu, o jakim łamaniu żeber ty piszesz, tobie jakby paznokcia złamali to jeden wielki krzyk

Gość oj niech ktos mu pomoze
bo biała skóra to powod do dumy :classic_cool:

Gość autorko a ojciec dziecka placi
alimenty?

Placi 300 zlotych miesiecznie, to jest nic!!! Po tym co zrobil zdecydowalam ze dziecko bedzie nosilo moje nazwisko, ojciec mojego syna rzadko kiedy spotyka sie z synem, raz w miesiacu to jest wszystko.

zadnych oszczędności nie masz? nic, zero?

A nie możesz postarać się o podwyżkę alimentów? Miałabyś chociaż więcej pieniędzy dla dziecka. Powiem Ci szczerze, że musisz znaleźć lepiej płatną pracę, innego wyjścia nie masz. Albo założyć własną działalność. Potem znaleźć mieszkanie, ale pewnie sama nie utrzymasz, więc z współlokatorką. Choć ja już bym wolała wziąć kredyt i spłacać raty niż płacić komuś na darmo pieniądze. Może jakaś kawalerka? Co do facetów, jeśli chcesz to miej jakiegoś, ale przyprowadź go do domu dopiero, jak się porządnie poznacie i nie zrażą go teksty ojca. Pozdrawiam

mieszkając u rodziców ile im dajesz kasy?

Rodzicom oddaje 400 zlotych za to ze u nich mieszkam. Matka sie ode mnie tego domaga, jesli chodzi o ojca to on nie chcial zebym dawala im jakies pieniadze, ale jednak wole im to dac zeby potem nie mowili ze mieszkam u nich za darmo. O wyzszych alimentach raczej nie ma mowy, zarobki mojego bylego raczej na to niepozwalaja, wlasnie zastanawiam sie nad zrobieniem kursu fryzjerskiego i zalozeniem wlasnego salonu.

Gość a masz oszczędności na to?
.

No wlasnie nie mam, musialabym od rodzicow pozyczac a nie mam za bardzo na to ochoty by pozniej mi to wypominali.

Jeśli masz możliwość, to to zrób. Może w jakiejś szkole policealnej coś organizują, albo w szkołach dla dorosłych. Wiem, jak uciążliwe jest mieszkanie z rodzicami w pewnym wieku, dlatego należy się po prostu wyprowadzić. Tylko zastanów się, czy nadasz się na fryzjerkę, bo ja np. wiem, że było by kiepsko :D przemyśl dokładnie, co chciałabyś robić. Może też jakaś dotacja się trafi.

Dolly89-Czarni umieją nie tylko tańczyć,wiesz jak ładnie umieją bić białe kobiety?Zobacz sama: http://www.fdesouche.com/117533-tas-pas-un-06 A swoją droga to dzisiaj strach jakąkolwiek Polkę dotknąć jak cię czytam.Bo ciekawy jestem czy przyznasz się swojemu partnerowi że uprawiałaś sex z murzynem.Pewnie nie

Gość do bagno
Jesteś głupi bo skończyłeś tylko zawodówke! Autorko- nie przejmuj się, rób po swojemu, nie słuchaj rodziców. I wiesz co Twój ojciec jest takim samym ojcem jakim bagno będzie dla swoich córek który ma ochotę na czarne kobiety.

Gość twoja matka chce dla ciebie
dobrze ale twój ojciec jest wrednym bucem.

Gość La_Adonis
Jeżeli ojciec Twojego dziecka zarabia tak mało że dostałaś 300 zł alimentów to znaczy że albo zapieprza w czarnej strefie i nie przedstawił swoich dochodów w całości albo jest jakimś budowlańcem niżej rangi co się nadaje tylko do noszenia woreczków bądź myje kible na dworcu Masz 29 lat, jeżeli jesteś ładna i w miare trzymasz linie to masz jeszcze szanse na faceta ale nie możesz wybrzydzać. Jeżeli natomiast chcesz nie wiadomo czego to odrazu możesz sobie odpuścić poszukiwania gdyż będzie Ci cieżko znaleźć kogoś samotnego kto zaakceptuje Twoje dziecko i będzie chciał partycypować w kosztach utrzymania go. Jeżeli tak mało zarabiasz to nie masz szans na usamodzielnienie się gdyż wynajem kawalerki w Warszawie pochłonie praktycznie 95% Twoich dochodów, ewentualnie poszukaj sponsora który będzie Ci dawał miesięcznie z 2-3 tyś zł za dostępność 3 x w tyg, warunek jest jeden musisz być ładna i lubić sex ze staruchami.