Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za27gu01biona

czy jestem bi?

Polecane posty

Gość za27gu01biona

od 2 lat jestem z chłopakiem kocham go i uwielbiam z nim współżyć ale zanim go poznałam wygłupiałam sie z przyjaciółka która jest bi i przez przypadek sie pocałowałyśmy tylko ze to nie był zwylky całus ten pocałunek trwał z 2 min i przerwala nam inna kolezanka , a teraz na portali spolecznosciowym napisala do mnei lesbijka dziewczyna jest piekna cialo ma fantastyczne i chciala bym sie z nia spotkac ale nie wiem do czego by miedzy nami doszlo ja bym raczejj nie zaczela z nia nic ale nie wiem czy bym sie powstrzymala gdyby ona zaczela czemu mnie ciagnie do dziewczyn wytlumaczcie mi ;(

Gość mamiiii
mam podobnie

Gość kasztankaaaa
Nie wytlumaczysz, czujesz pociag seksualny do kobiet i nic w tym dziwnego. Ja na poczatku tez sie dziwilam ale teraz juz nie zwracam nawet uwagi na facetow. Tylko kobiety :)

Dlaczego się powstrzymujecie dziewczyny, czego się boicie? Wykluczenia społecznego i nie akceptowania przez otoczenie? Wiem, że nasza kultura katolicka nie pozwala na takie zachowania, ale to jest w odwrocie. Ucywilizacyjnijmy się, nie pozwólmy, by inni nam narzucali swe chore, celibatowe założenia. Przecież seks z inną kobietą jest czymś normalnym, i przyjmijmy to. Oczywiście nie musi być czymś super - wszystko zależy od partnerki czy partnera. Bi? Boicie się widzę. Szkoda, ale lata miną zanim może się coś zmieni...

Gość kasztankaaaa
Ja sie przelamalam juz jakis czas temu i byla to najlepsza decyzja jaka moglam podjac takze nie, nie boje sie juz ;)

Kiedyś były wojny, zarazy i dla podtrzymania gatunku chodziło o plodzenie jak największej ilości ludzi - najlepiej facetów na dodatek. Teraz jest inaczej. Środki antykoncepcyjne, seks staje się przyjemnością i na dodatek jeszcze kobiet jest coraz więcej ;)

Gość kasztankaaaa
Dlatego tez autorka tematu nie powinna sie bac tylko isc za glosem swoich pragnien. Jesli seks z kobieta to jest to czego pragnie to niech to zrobi! Ja ze swojej strony moge powiedziec ze zblizenie dwoch kobiet jest boskie :))

Hehe jeśli są to odpowiednio dobrane kobiety. Nie powinno się mówić, że jeśli wybierzesz seks z kobietą do którego Cię ciągnie i podnieca Cię taka forma to od razu będziesz miala 50 orgazmów bez problemów. To nieprawda. Jeśli trafisz na odpowiednią partnerkę to owszem będziesz zadowolona i może być bosko jak mówi Kasztanka. Ale tak samo jak z facetami może być kiepsko. Piszesz, że kochasz chłopaka... To uczucie i trzeba delikatnie postępować. A pragnienie do ciała kobiety. Może być przelotną ciekawością, chęcią spróbowania tylko Najlepiej wtedy spróbować, przekonać się, raz drugi, trzeci i wtedy dokonać wyboru. Albo najlepiej nie wykonywać wyboru... Jak ja na przykład ;)

Gość kasztankaaaa
Wg mnie powinna sprobowac bo w przeciwnym razie bedzie zalowac do konca zycia ze nie zrobila tego jak mogla. A po co zalowac? lepiej sprobowac czegos nowego :)

Gość gość
Najlepsza jest żona z przyjaciółką.Godzinami moge patrzeć jak sie liżą, i potem se paukę wyrywają. :D

Gość kasztankaaaa
Nie mowimy o trojkatach...

Gość gość
Wy mówcie co chcecie tępe ryje. :p

za27gu01biona jak cię ciągnie do kobiet... Powiedz facetowi co stoi na przeszkodzie? Jak jesteś otwarta a zakładam że tak jest bo nie wygląda żeby sex z kobietą był dla ciebie tematem tabu to w czym problem? Przecież możecie sobie szczęśliwie stworzyć związek 2+1 i dopóki nie będziecie się z tym przesadnie obnosić nikt wam złego słowa nie powie. Więc w czym masz problem? Boisz się że twój chłopak sienie zgodzi? No cóż jego prawo ale wtedy podejmiesz decyzje co jest dla ciebie ważniejsze a puki co możesz spróbować mieć wszystko... "Przeciwnicy krzyża" którzy wyskoczą że dlaczego ma się dzielić facetem albo jeszcze gorzej dlaczego ma nie być z dwoma facetami niech się zamkną bo ona chce być kobieta ale najwyraźniej nie chce rezygnować z faceta.... Więc układ ona druga kobieta i jej facet wydaje się rozwiązaniem idealnym. I wcale nie musi się w takim układzie bzykać każdy z każdym. sisisliterii dlaczego wszystko tak cholernie komplikujesz? Po cholerę dopisujesz ideologie i mieszasz w to katolicyzm? I dlaczego upierasz się że to kultura katolicka.... Pokaż mi proszę gdzie kultura katolicka tak naprawdę nie pozwala na takie zachowania..... Może żeby nie wpuszczać się w ideologiczne dysputy... Pokaż mi gdzie w innych kulturach biseksualizm kobiet jest powszechnie akceptowy a jeszcze żeby było ciekawiej gdzie jest powszechnie akceptowany ich homoseksualizm. Piszesz dziecię drogie że to na szczęście jest w odwrocie.... Może wyjrzyj poza grajdół Europa i zobacz w jakim odwrocie jest i co idzie jako alternatywa... Znam kilku zagorzałych przeciwników kościoła którzy wprost mówią że cieszą się że polska jest tak silnie katolicka... I to nie są pierwsi lepsi "pieniacze spod krzyża " którzy są na nie bo nie to ludzie którzy mają argumenty i wiedzę (między innymi znają Biblię na wylot)... Ale oni widzą co idzie zamiast katolicyzmu i wiedzą czym to się je. Ale naprawdę katolicyzm szczególnie, w Polsce która jest bardziej tolerancyjna niż się wydaje, nie ma tu nic do rzeczy. (odsyłam do historii Polska zawsze była wielowyznaniowa i wielokulturowa i nie wyskakujcie z paradami bo jak by heteroseksualiści w stringach zaczęli gonić po ulicy i zachowywać się jak niewyżyte kundle to też by to budziło sprzeciw więc to nie nietolerancja homoseksualizmu wywlekania sypialni na środek ulicy) za27gu01biona ma problem nie z kulturą i strachem przed każącą ręką kościoła.... (może z tym też ale...) ona ma problem z tym że ma chłopaka którego kocha i ubóstwia ale pociągają kobiety... Ale ciągnie ją do kobiet do czegoś co nie jest całkiem normalne.... ;) Nie jest bo możecie się skichać tu ale sex ma służyć prokreacji to jego najistotniejsza funkcja wszystkie inne są pobocznymi. Ona ma problem z tym że ciągnie ją do czegoś co DLA NIEJ jest dziwne bo przecież kocha faceta i kocha z nim sex.... I zapewne nie bardzo chce go zdradzić ale ciągnie ją do kobiety... Tak samo mogło by ją ciągnąć do innego faceta. I miała by taki sam dylemat z tym że wtedy pojawiły by sie z jednej strony "wyzwolone" które krzyczały by że jak faceci mogą zdradzać to ona też nie powinna się krępować a z drugiej ludzie którzy by ją od kurew zwyzywali. A jak dodaliśmy że ciągnie ją do kobiety o to już przez kościół ma dylemat... :D Ma dylemat bo ma zaszytą monogamie jak większość świata nie tylko katolickiego więc ma dylemat.

Kobiety o wiele czesciej są BI nic w tym dziwnego dziewczyna z dziewczyna za pomoca sprzętów zrobia wszystko i maja dobre stosunki a men z menem?To obłed dla mnie tylko jakies łeby są gejami :O A tak do pytania.. Możliwe ze jestes masz pociag do innych panienek ^^ Moze jak znajdziesz chłopaka godnego uwagi odkuje cie od dziewczyn ^^

Gość ja ja ja
wiecie mam tak samo mam 32 lata i jestem w zwiazku bardzo szczesliwym na dodatek ale jakos tak zawsze mnie tez do kobiet ciagnelo nigdy tego z dziewczyna nie robilam ale jakos tak zawsze mmmmmmmmmmmm :)chcialabym i nawet na codzien zracam uwage na kobitki podobaja mi sie i mezczyzni tez chyba tak niektorzy maja ze sa bi ja z cala pewnoscia jestem choc nie zaznam pewnie sexu z kobieta gdyz jestem zareczona i kocham bardzo mojego chlopca i na pewno go nie zdradze nigdy ani z kobieta ani z mezczyzna ale gdybym byla sama to ohhhh na pewno bym sprobowala :)

Gość Mel25
A mi się zdarzyło. Ja też jestem w związku i nawet mogę powiedzieć, że udanym i seksualnie i uczuciowo. Ale zdarzyło mi się poza tym związkiem kochać się z kobietą. Tak jakoś samo wyszło, trochę przypadkowo. Czy jest to coś innego? Na pewno, ale czy aż tak bardzo to nie wiem. Brakuje jednak twardego członka ;) Czy wcześniej miałam inklinacje lesbijskie? Chyba jak każda czasem fantazjowałam sobie. Najbardziej podobały mi się piersi w czasie tego co zaszło. Czy chcę to powtórzyć - nie wiem, ale jeśli nadarzy się okazja to nie będę broniła się zbytnio ;) Pozdrawiam wszystkie pragnące