Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka444

kolega mojego chłopaka powiedział

Polecane posty

zapomniałam dodać że jestem jedynie rozhisteryzowanym kłębkiem hormonów który nic nie wie, i którego zdanie nie jest tak ważne jak zdanie mężczyzn teraz do widzenia

regres nie rozumie wystawienie walizek za drzwi jest jak dla mnie jasnym sygnałem" równie dobrze możesz mu zrobic szlaban na sex :D Tylko myślisz że takie ruchy zmienią wasz związek?

Gość Wiódł ślepy kulawego, czyli
verita santa re, której 'związek' sam zasługuje na solidną terapie małżeńską chce udzielać komukolwiek rad? :O

żeby zrobić komuś szlaban na seks trzeba najpierw ten seks uprawiać tak? ja dla mojego męża jestem aseksualną matką polką której nie przystoi zachowywać się w ten sposób.

z pewnością udzielam złej rady pisząc dziewczynie że ma się nie przejmować powinnam raczej napisać- zabij się tak? czy tego oczekują mądre pomarańczowe głowy?

żeby zrobić komuś szlaban na seks trzeba najpierw ten seks uprawiać tak? ja dla mojego męża jestem aseksualną matką polką której nie przystoi zachowywać się w ten sposób." więc podsumujmy : nie spedza z toba czasu nie robi tego czego oczekujesz od niego spędza czas z kumplami nie spełnia sie jako mąż nie ma seksu między wami ... więc pytam gdzie tu sens ze sobą być?

Głupek..... Mam nadzieje, że Twój chłopak jest na tyle inteligentny, że nie będzie słuchał takich głupot.

śmieszy cię to? nie mam jajników zabawne?" takie sprawy nigdy nie bywają zabawne !