Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modemek

Młode kobiety nie mają WCALE pasji i zainteresowac !!

Polecane posty

Gość modemek

poznalem sporo dziewczyn i mozna sie załamać... :O podam kilka przykładow - -jedna powiedziala ze interesuja sie fotografia...jak doszlo do spotkania to dowiedzialem sie ,ze lubi pstrykać fotki zwierzetom ...no ok i...sobie oraz znajomym :O nie zna roznicy miedzy cyfrówka ,automatem a lustrzanką , nie wie co to iso , matryca ...dno i zenada . Wychodzi na to ,ze polowa polski ma pasjie fotografia bo robi zdjecia na wakacjach... - taniec - to takie modne ostatnio .... moja pasja to taniec bla bla bla... i konczy sie na ogladaniu you can dance i taniec z gwiazdami ... :O mozna by tak dlugo wymieniac , same pustaki spotykam na swojej drodze , gdy sie kogos blizej pozna to wychodzi ,ze spedza czas w szkole /na uczelni , chodzi na imprezy , wloczy sie po miescie i oglada telewizor :O

Gość jkkg
to nie dziewczyny są złe tylko z tobą jest coś nie tak.

Gość modemek
ze mna jest akurat wszystk ook

a jeżeli dziewczynę interesuje mma i ksw to ograniczenie do telewizji jest niemożliwe? czy taka dziewczyna ma też brać udział w walkach?

Gość Mickiewiczka
Bzdura, młode kobiety potrafią mieć pasje.. mam 21 lat i z czystym sumieniem mówie, interesuje się tańcem - tańczę od 5 lat salsę, jasne uczlenia, praca, imprezy - to chyba naturalne u każdego, brak zainteresowań czy pasji jest często efektem baku czasu ale nie ma co generalizować, wielu młodych mężczyzn też nie potrafi się niczym zająć na dłuższą metę (oprócz seksu)...

Gość j890r39j0ejr
jak to nie maja: faceci - to ich pasja, tak sie interesuja, ze maja nawet po kilkunastu, poza tym ich zycie nie ma sensu i jest nuddddddddddddne

a faceci to niby lepiej? - ich pasją jest motoryzacja - czytaj potrafią odróżnić mercedesa od opla - interesują się sportem - czytaj oglądają wszystkie mecze podczas finałów, chociaż boiska osobiście już parę ładnych lat nie widzieli, nie mówiąc o siłowni - lubią czytać - czytajcie - pisma motoryzacyjne/komputerowe - lubią podróżować - czytaj byli w Zakopanem i w Sopocie, evntl. Bułgaria, bądź szparagi w Niemczech ( żeby nie było - nie mam nic do zarabiających w ten sposób ) Mało jest ludzi z prawdziwymi pasjami. Szczerze mówiąc ja jeszcze nie znalazałm takiej rzeczy w swoim życiu, którą naprawdę kocham robić. Lubię wiele rzeczy ale nic niezwykłego. Ostatnio spotykam ciekwaych ludzi i im zazdroszczę - jeden chłopak zbiera stare aparaty fotograficzne, dobrowadza je do użytku, ma naprawdę ciekawe okazy, inna dziewczyna maluje. I nie powiem, bo zazdroszczę takim ludziom, trzeba próbować różnych rzeczy i znaleźć to, co nam odpowiada najbardziej.

Gość sfsdfsfsfdsf
na pasje trzeba mieć pieniądze

Gość abeees
racja , ja nie znam zadnej osoby z prawidzwa pasja :O wszytko tak jak opisaliscie, zeby ktos chociaz poswiecal sie temu,ale nic...

potwierdzam, potwierdzam... wiekszosc kobiet nie ma pasji i zainteresowan a ich zycie jest nudne... :o niestety ale to jest prawda i czasem az szkoda na to patrzec... :o

Gość abeees
j.w odemnie wszyscy faceci uciekaja i maja wieczne pretensje , calym moim zyciem jest sport i zwlaszcza kolarstwo - zaden tego nie pojmuje... moje znajome z uczelni ? Szkoda gadac , tak jak autor napisal : szkola, telewizor , kino , uczyc sie , impreza ,spac...

Gość Zgadzam się z autorem
Moja współlokatorka nie ma żadnych pasji. No, może jedną. Sex. O technice i sposobach podrywu może mówić godzinami.

Gość modemek
a nie mowilem ?? raz poznalem dziewczyne... zafascynowana ksiazkami , psiala nawet własna...tylko ze przeginala w druga strone , normalnie nie mozna bylo z nią rozmawiac, ciagle o filozofii, podwodnych cywilizacjach , ufo , koncach swiata ,zydach - gdzie tacy ludzie sie chowają :O

Gość panna nieporadna
Zbereźniku a Ty jakie masz pasje, ze tak mówisz o dziewczynach? Ty Modemek tez, jaka masz pasje?

Gość reeterter
Nie pasja powinna byc dla Ciebie najwazniejsza tylko to jaki czlowiek jest i jak sie z nim dogadujesz. Tak jak ktos wyzej napisal nie kazdy ma czas na to zeby miec jakies pasje. Nie kazdy tez swoja pasje odnalazl. Pozatym jestes niekonsekwentny,bo raz narzekasz na to,ze kobiety nie maja pasji a za chwile twierdzisz ze poznales jakas laske z pasja i za duzo czasu temu poswiecala. Jak ktos jest pasjonatem jakiejs dziedziny to tak jest, wiec sie zastanow czy ta cecha jest naprawde taka wazna dla Ciebie i czy chcesz byc co najwyzej na 2 miejscu u dziewczyny.

Gość fiubździu*
Jeżeli chodzi o pasje, to faktycznie brak czasu, pieniędzy, ale tez odnalezienie "tego czegoś" - Jeżeli chodzi o zainteresowania, myślę że są

>panna nieporadna mam mase pasji i zainteresowan i dlugo moge o nich opowiadac ale 2 najwazniejsze to sciganie sie na motocyklach i latanie na szybowcach... z reszta masz w stopce... :P

Gość oooo zalll
Witam, to moze ja dam cos od siebie. Uwielbiam krosy quady i jazdy badz amatorkie rajdy terenowe autami, gram na gitarze elektrycznej, chodziłem na siłownie 3 lata (codziennie - ot kolejna pasja) do momentu wypadku gdzie chodzic na siłownie musiałem przestać. Marzeniem jest zrobic kurs pilotarzu helikopterów i byc moze praca za sterami takich maszyn, uwielbiam motoryzacje i nie ogranicza sie do odróznienia opla od mercedesa- mam dyplom technik mechanik ze specjalizacja, wiec auta swoje naprawiam sam. Kocham klasyki(auta). To chyba wszystko, chodz brak na wiekszosc pieniedzy, np na nowa gitare albo na np podróze, jestem masazysta(nie nie w rzeźni) i powiem ze duzo osob ma pasje i marzenia, ale brak kasy...

Gość wkurzona złotowłosa
A cóż za pierdoły, jedni mają, inni nie. Spotykasz niewłaściwych ludzi i tyle.

Gość wkurzona złotowłosa
Autorze poszukaj może dziewczyny na jakimś forum tematycznym, żeby miała zainteresowania zbliżone do twoich. Tylko nie kwękaj potem, że jest w tematykę bardziej wkręcona od ciebie i lepiej się na czymś zna. I że nie jest zasolarowaną sztuczną blondi w mini :P

i co w tym zlego? ja tez nie mam sprecyzowanych zainteresowan. interesuje mnie wszystko fotografia tez, kosmetyka itp. typowe babskie zainteresowania. jakos mnie nie ciagnie do tegoz eby zaczac plywac jezdzic konno uczyc sie chinskiego czy grac w golfa...

Gość wkurzona złotowłosa
Autorze poszukaj może dziewczyny na jakimś forum tematycznym, żeby miała zainteresowania zbliżone do twoich. Tylko nie kwękaj potem, że jest w tematykę bardziej wkręcona od ciebie i lepiej się na czymś zna. I że nie jest zasolarowaną sztuczną blondi w mini :P

oooo zalll tu nie chodzi o kase bo ja zeby latac jak nie mialem za co zaplacic to chodzilem z miotla i sprzatalem pas startowy, a oni przeliczali mi to na godz w powietrzu... lub pomagalem w hangarze i tez mi przeliczali... albo masz pasje albo nie masz... tyle... :P

oooo zalll tu nie chodzi o kase bo ja zeby latac jak nie mialem za co zaplacic to chodzilem z miotla i sprzatalem pas startowy, a oni przeliczali mi to na godz w powietrzu... lub pomagalem w hangarze i tez mi przeliczali... albo masz pasje albo nie masz... tyle... :P brak kasy to tylko dobra wymowka zeby siedziec w domu... :)

jestem masazysta(nie nie w rzeźni) - w rzeźni pracuje masarz a nie mazażysta :-o

jestem masazysta(nie nie w rzeźni) - w rzeźni pracuje masarz a nie mazażysta :-o

oooo zalll tu nie chodzi o kase bo ja zeby latac jak nie mialem za co zaplacic to chodzilem z miotla i sprzatalem pas startowy, a oni przeliczali mi to na godz w powietrzu... lub pomagalem w hangarze i tez mi przeliczali... albo masz pasje albo nie masz... tyle... :P brak kasy to tylko dobra wymowka zeby siedziec w domu... :)