Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modemek

Młode kobiety nie mają WCALE pasji i zainteresowac !!

Polecane posty

Gość oooo zalll
Perseusz - uwierz wiem, to wytłumacz to 'wszystkim' bo wiekszosc mysli ze w rzeźni...

Gość oooo zalll
Zbereźnik - masz racje wszystko mozna, mam pare pasji tj własnie crosy quady jeep.A latanie to takie marzenie, które jednak jest dosc kosztowniejsze, wiec odczekam rok, dwa, az stane sie milionerem i wtedy napewo sie spotkamy w powietrzu ;)

Gość cxfcfgvg
a czy każdy musi mieć pasję ???? :O poza tym z tego co zauważyłam pasją młodych chłopaków jest kurwa napiertalanie na kompie przez pół dnia w durne gierki, też mi kurwa pasja buahaha

Gość hfgufggfgh
A faceci to niby lepiej? Banda nudnych fiutów.

Wypraszam to sobie, jestem młoda i mam kilka pasji, które uprawiam, więc może nie generalizuj! Poza tym ja raczej zaobserwowalam, ze mlodzi faceci raczej rzadko maja pasje, komputer co najwyzej, czyli granie w jakies mmo, a tak poza tym to nic ciekawego i dla mnie, czyli osoby o szerokim zakresie zainteresowań, jest to po prostu nudne, cale szczescie potrafie zyc wlasnymi pasjami i nie wymagam, zeby moj wybranek byl mistrzem kickboxingu czy czegos innego, po prostu jestem realistka:P

Gość hfgufggfgh
A ja kurwa wymagam, żeby wybranej grał na saksofonie, jeździł motocyklem, znał chiński i interesował się astronomią, nie będę życia marnować z nudnym fiutem :P