Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jaka jestem.....

rok temu zdradziłam męża

Polecane posty

Gość jestem jaka jestem.....

wtedy nie żałowała, był potworem, chamem, najgorszym sku... dla mnie, a ten drugi jak można się domyślać był odskocznią. Mieliśmy w swoim życiu wiele wzlotów i upadków, byly miesiace gdzie nie byliśmy ze sobą, teraz udało nam się wszystko poskładać do kupy, jest dobrze, a ja nie daje sobie rady z tym co zrobiłam. Nie wie o tym...nie powiem bo by odszedł. Czeka nas ślb kościelny, pujdę do spowiedzi, co będzie jak za pokutę dostanę właśnie to żebym przyznala się mężowi...

co będzie? odwolanie ślubu będzie za błędy/głupotę trzeba placić...

Gość taka sobie jednaaaaaa
no współżyłaś przed ślubem i to jest twój grzech nikomu jeszcze nic nie obiecywałaś:) wg kościoła nie zdradziłaś

Gość KaAgKaAtKaA
;) Moim zdaniem nie powinnaś przyznawać się NIGDY to tego występku !!!! Wiem, że Ci jest trudno - ale przyznanie się do tego nic nie pomoże, a wręcz zaszkodzi !!!! Ty zdradziłaś więc musisz z tym żyć, a nie przenosić ciężar zdrady na męża. Osoby które chcą być uczciwe tak naprawdę często nie potrafią sobie z tym poradzić myśląc, że będzie lepiej podzielić się z tym... Radzę z tą wiadomością wybrać się do przyjaciółki, a nie do męża ...

a macie ślub cywilny... tam jest coś o wierności w przysiędze?:D

a tak na serio to nie opłaca się być uczciwym jesli już to zrobiłaś i jest ci z tym źle tzn. że już masz swoją karę uwierz mi, że jak powiesz zmieni się wszytsko i nigdy już nie będzie tak dobrze

Gość KaAgKaAtKaA
A tak swoją drogą - każdy kto zdradza twierdzi, że mąż czy żona są do du** mają milion powodów do zdrady, a ani jedno do rozstania ... Nie moja gitara, ale skoro w związku sie nie układa to lepiej odejść i nie robić problemów .... Poczucie bezpieczeństwa emocjonalnego jest bardzo ważne...Tego nie dostaniemy od kgoś kto nas nie szanuje !

Gość tylko nie
Tylko nie do przyjaciółki, bo się jeszcze kiedyś obróci to przeciwko Tobie. Najlepiej nic nikomu nie mów, a już napewno nie przyszłemu mężowi. Poradzisz sobie z tym sama, nie krzywdż go prawdą, a jeszcze się może jakoś ułoży. Jak go kochasz to więcej nie popełniaj tych samych błędów. Bo nie sztuką jest nie popełniać błędów, ale brać z nich lekcje w przyszłości.

właśnie wyciągnij z tego naukę i nie rób tego więcej

Gość KaAgKaAtKaA
Jeśli udało wam się jakoś poukładać wasze życie, to zostaw sprawę w tyle, idz na przód nie rozpamiętuj - bo po co ??? Nauczysz się z tym żyć, a wasze małżeństwo ma większe szane na przetrwanie ... Wracając do siebie daliście sobie nową szanę i nowy początek ;) A tak na marginesie .. Co ma do tego ksiądz ????? Bo to mnie najbardziej zdziwiło. Wyspowiadasz się mu i co Ci to da ??? WIELKIE NIC !!!!!! (Banda hipokrytów i złodziei !!!! )

Gość KaAgKaAtKaA
Do EWA Bardzo proste jest nie zdradzać - jeśli ktoś jest serio szczęsliwy i zaspokojony seksualnie .... A cała reszta tego świata, która nie doświadczyła w pełni przynajmniej tych dwóch rzeczy w swoim życiu radzi sobie jak może ...

jak sie jest uczciwym to radzi sie sobie w jedyny uczciwy sposób - poprzez rozwód i kolejny, lepszy związek proste to jest wszystko BARDZO proste, jak się ma zdrowy kręgosłup moralny

W pokucie nigdy tego nie dostaniesz, nawet jak macie ślub cywilny to dla kościoła to żaden ślub. Nie zdradziłaś męża tylko chłopaka/jakiegoś. Jeśli masz zamiar mu powiedzieć to nie zwlekaj, co ma być to będzie. Jeśli nie, to będziesz się męczyć do końca życia skoro już Cię tak to gryzie. Wybieraj. Bądź twarda, potem też nie będzie lżej w życiu.

Gość no tak ale Andrew chce miec
byl chamem, potworem i skurwielem, a Ty z nim slub bierzesz?? zmienil sie w aniolka?? czy tak z braku laku za niego wychodzisz???

Gość up ppppp
za za hipokrytki :o jakby temat założył jakiś facet to zaraz by było "ty dziwkarzu!! powiedz jej niech wie z jakim szmaciarzem sie zadaje, zeby mogla cie zostawic i byc jeszcze szczesliwaaa ble bleeee tyy szmaciarzuuu" tak by było :o

Gość ja też/////////////
zdradziłam poszłam do spowiedzi i nie dostałam rozgrzeszenia :P spoko nie??????????????????????

Gość KaAgKaAtKaA
DO JOVI Chyba Cie pojechało !!!!!! NIGDY TEGO NIE RÓB - NIE MÓW O ZDRADZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoro żałujesz masz juz swoja karę i nauczkę, jeśli wygadasz się to możesz sobie pomarzyć o małżeństwie!!!!!!!!!!!!! Zobaczysz, że nauczysz sie z tym żyć i nie będzie Cie to dręczyć za jakiś czas ..... SERIO - jeśli powiesz mężowi o zdradzie to nigdy już nie odbudujecie relacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość julicia
a ja zdradziłam meza po slubie i tez nie wie o tym

Gość Gosc :)

Ja tez zdradzilam to byl raz 3 min nie oplaca sie mowic i alkoholu duzo