Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaqqq

JAK ZROBIĆ TAKA AUKCJĘ NA ALLEGRO...

Polecane posty

Gość agaqqq

Witam. Chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób można zoribic taka aukcję. Jakim programem Wstawić obrazki migające itp. Mam 100szt ubranek do sprzedania a normalnie na allegro zapłace majątek jak dodam wszystkie zdjęcia. Chodzi mi o taka aukcję jak dodać w ten sposób zdjęcia: http://allegro.pl/100-sztuk-giga-paka-dla-syna-0-9-zobacz-bcm-i1390983828.html Z góry dziękuje

Gość axcdeqa
przez jakikolwiek kreator allegro.

Gość gngfhgth
zdjęcia wrzucasz na jakis serwer i wstawiasz na aukcje i po problemie

Gość bukaa
Zdjęcia wrzuć na fotosika, jest bardzo łatwy w obsłudze. Potem przy licytacji wklejasz tylko link.

Ja kiedyś tez stałam przed takim dylematem...i nic mi nie mówiły takie rady jak powyżej, bo sie nie znałam po prostu. Napisałam do takiej jednej kobietki maila ( u której wczesniej cos kupowałam ) i ona przysłała mi "łopatologiczną instrukcje" którą zachowałam w komputerze i ci kopiuję, powodzenia w wystawianiu aukcji: Wystawiając aukcję nie korzystam z szablonu oferowanego przez allegro.Zdjęcia zrobione aparatem czesto obrabiam w Corelu jak mam więcej czasu i wtedy wykrawam przedmiot, zapisuję pod nazwą a potem daję do fotosika.Jeśli nie mam czasu to zdjęcie od razu wgrywam na fotosika. Jak sie tam załaduje to na samym dole ramki z danym zdjęciem jest napis POBIERZ POZOSTAŁE KODY trzeba w to kliknąć i otworzą sie kody w nowym oknie, trzeba wybrać ostatnią opcję BEZPOŚREDNI LINK DO ZDJĘCIA (500px).Kopiujemy ten link zaznaczając go czyli lewy przycisk na myszce naciskamy na początku linijki i jedziemy do końca-jak jest zaznaczone na czarno to naciskamy ctrl i trzymając go naciskamy "C".To jest polecenie "kopiuj", potem wchodzimy w aukcję, tam gdzie ją opisujemy musi byc kursor-nie w innej rubryce oczywiście, klikamy ikonke z obrazkiem-(paseczki z turkusowym kwadracikiem po lewej stronie) i wklejamy to co skopiowaliśmy w rubryczkę gdzie jest http czyli lokalizacja, musimy najpierw wykasować wszystkie literki co tam są bo wklejamy cały adres już z http., wklejamy klikając ctrl i trzymając go naciskamy "V"-to jest polecenie"wklej", potem klikamy "wybierz" na dole z prawej strony i zdjęcie znajdzie sie na górze aukcji.Żeby je gdzieś przenieść najeżdża sie kursorem na zdjęcie, przyciska lewy przycisk myszki i trzymając ten przycisk mozna zdjęcie przenosić pod tekst, nad tekst gdzie Pani pasuje.Jesli chce je Pani przenieść tam gdzie nie widać strony w okienku to trzeba kursor przytrzymać na krawędzi dolnej strony i ta strona będzie się wolno przesuwała, bo jeśli poleci Pani w dół poza krawędź to przesuwanie się zatrzyma:) Miałam z tym problem.Wklejać tak można wiele zdjęć. Żeby zdjęcie było na środku, klikamy na nie w aucji lewym przyciskiem i ono się zaznaczy, wtedy ustawiamy je tak jak tekst-na środku, z lewej czy z prawej.Ozdoby biore sobie z netu, wpisuję w google "gify" i wyskakują rózne strony, korzystam zwykle z różnych blogów, bo tam gify sa za darmo, jeśli potzrebuję czegoś szczególnego to szukam"gify ślubne" itd., albo "gify dzieci".Biore to najeżdżając myszką na gifa, naciskam prawy przycisk, wybieram opcję"kopiuj adres obrazka" potem wchodzę na aukcje i wklejam tak jak zdjęcie korzystając z tej ikonki do zdjęć.

Gość ghshgt
Jesteś np. w edycji opisu aukcji, piszesz opis i chcesz wstawić zdjęcie to po tekście robisz enter i: Np. wchodzisz na : http://www.imagehost.org/ Wybierasz zdjęcie z komputera, wpisujesz kod i klikasz "upload" Następnie kopiujesz ostatni link który jest na końcu naprzeciwko "hotlink" i taki link wklejasz do opisu aukcji. Jeśli tworzysz opis w HTML to link do obrazka musisz napisać tak: Znów robisz enter i opisujesz np. nastąpną frzecz, znów enter i znów uploadujesz nowy obrazek i tak do końca

Gość agaqqq
Dzięki wielkie;)

Gość agaqqq
Bardzo wam dziękuję;) Kurcze Bo tak allegro zarobiło by na mnie... hehe Dzięki raz jeszcze;)

Gość włajaż3
Możesz też zgłosić się do ministerstworeklamy.pl Zrobią Ci odpowiedni styl, który będzie Ci się podobał. Polecam zdecydowanie! :)

Gość Shawn
I love this site albenza albendazole 400 mg McCudden at Interactive Investor said his clients had boughtheavily into potash explorer Sirius Minerals, seeinggood value in the shares which recently fell sharply on concernsover the outlook for the potash market.

Gość Lloyd
I'm originally from Dublin but now live in Edinburgh avapro generic alternative "A day made such a difference in this region with the magnetic field suddenly doubling and becoming extraordinarily smooth," said NASA scientist Leonard Burlaga in the statement. "But since there was no significant change in the magnetic field direction, we're still observing the field lines originating at the sun."

Gość Jerrell
I work for a publishers what mg are yellow xanax bars As COO she may not be an independent board member, but one positive change from SandbergâÂÂs appointment is that it brings another internal executive voice to the table. Sandberg is capable, speaks with authority and knowledge, knows Facebook inside and out, and has strong board experience. It will certainly be important that there is more than one executive voice in the boardroom.

Gość Emory
How would you like the money? striped abide clomid mg 25 dump mop P. Chidambaram told Reuters ahead of a trip to the United States - where one stop will be to woo investors on the West Coast - that he will not allow the deficit to cross a "red line" set at 4.8 percent of gross domestic product this fiscal year.

Gość Donte
I'd like to open a personal account Cozaar Prices Sand sculptures representing heroes out of fairy tales and the bible were on show for visitors of a Tel Aviv museum. International artists from the World Sand Sculpting Academy, based in the Netherlands, created the 15 artworks over two months.

Gość Vance
A staff restaurant http://lightmongers.co.uk/who-are-we.html txt loans If the Senate had not acted, the bank's five-member board would not have had a quorum after Saturday to approve transactions. That would have been a blow to Boeing and other U.S. companies that rely on Ex-Im Bank financing to make sales in export markets where commercial lending is scarce.

Gość Demarcus
A financial advisor xenical 120 mg buy “What we need is a change in incentives for corporate elitesânew, stricter rules, more firmly imposed, for the game that they play. And putting that system in place is a job not for the elites but for the state and societyâwhich means all of us.”

Gość gość
wystawiam sporo produktów na allegro, dlatego szablon strony na allegro wolałem powierzyć agencji reklamowej, żeby lepiej to wyglądało i lepiej sie sprzedawało, nie kosztowało mnie to dużo, a było warto, bo zainteresowanie moimi produktami ciągle rośnie, http://www.cleveragency.pl/ to oni mi pomogli