Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotaaa2090

bicie serca u dziecka

Polecane posty

Gość dorotaaa2090

Jestem w 12 tyg ciazy.Miałam lekkie plamienie rano potem już nie bylo plamienia poszłam na pogotowie ginekolog mnie zbadał i powiedział ze nie ma akcji serca u dziecka i ze ciaza obumarla.Czy może jeszcze zaczac serduszko bic u dziecka??

Gość dorotaaa2090
w 7 tyg było bicie serca 140 min a teraz nie ma.dlaczego tak sie dzieje??

Gość dorotaaa2090
Ale słyszałam ze cuda sie zdarzaja ze moze jeszcze bedzie akcja serca u dziecka

moze serduszko bylo za slabe... u mnie w tym tyg bilo 160/min strasznie mi przykro... przytulam Cie mocno, badz dzielna...

Ja tez gdzieś czytałam ze moze powrócić akcja sercowa... A CO TERAZ z Tobą dalej? Powótrzysz USG?

Gość dorotaaa2090
nic nie krwawie

Gość dorotaaa2090
no właśnie czytałam o tej akcji sercowej gdzies ze powrocic moze ide za tydzien w poniedzialek na usg

Jak byłam w szpitalu to przyjechała dziewczyna również w 12 tyg,zrobili jej USG ozało sie ze serduszko nie bije do tego krwawiła i miała bóle:(na drugi dzień miała zabieg usuwania ciąży,ogólnie widziałąm co sie z nią dzieje i naprawde niewiem co powiedzić,jedyne co moge to trzymaj sie ciepło...

Gość dorotaaa2090
ogólnie tez moze byc w 20 tyg bicie serca tez o takim czytalam czyms. Może powróci bicie serca oby bo nie przezyje tej straty po raz 3

idźże do innego lekarza, może ma za słaby sprzęt, albo taki z niego fachura u mojego syna zawsze tętno wynosiło 140, lub ok. 140 i wsio ok

Gość dorotaaa2090
a ja mialam tylko rano 1 stycznia lekkie plamienie a pozniej przeszlo teraz ani mnie nic nie boli ani nie plamie nic wiec jak moze byc ciaza obumarla? Może jednak powroci bicie serca albo lekarz mogl tez nie zauwazyc sie pomylic sa takie przypadki przeciez.Mam 20 lat i choruje na cukrzyce byłam w klinice w krakowie najlepszej jak mnie wypisywali to bylo wszystko wporzadku a to bylo 11 grudnia.I 1 stycznia na pogotowiu stwierdzil lekarz ze ciaza obumarla ze nie ma akcji serca ale mogl sie pomylic w krakowie w tej klinice powiedzieli ze ciaza sie uda ze nic nie zagraza.

Gość dorotaaa2090
mam pytanie a moze by sie dalo jakos ta akcje serca przywrocic moze sa jakies na to tabletki??

nie no sory, ale jeśli nie bije to nic sie nia da zrobić sprawdź u innego lekarza i to szybko, bo ten to jakis dziwak jesli ciąża obumarłą to zagraża to Twojemu zdrowiu i powinien coś sam z tym zrobić, np. skierować Cię na oddział i zlecić badania i inne rzeczy o których nie będę pisać

Gość dorotaaa2090
ale nie plamie ani nie mam boli brzucha wiec jak moze byc ciaza obumarla??

Koniecznie powtórz USG I to jak najszybciej...Po co mamy Cie zadreczac,albo pocieszac...Lekarz powinien wiedziec lepiej jak my...Kiedy masz zamiar powtórzyć USG?

Gość dorotaaa2090
w poniedziałek 10 stycznia ide na usg

Gość dorotaaa2090
a takie tabletki jak ACARD to one podobno sa na serce wyczytalam o nich na forum

Gość przykro mi....
jak ja poronilam to wcale nie plamilam, o tym ze ciaza obumarla dowiedzialam sie na standardowej wizycie u gin

Gość dorotaaa2090
moj dobry lekarz ginekolog przyjmuje od 10 stycznia dopiero a do innego nie chce isc bo nie ufam innym

Gość dorotaaa2090
a jak nie zrobie tego zabiegu łyżeczkowania to co moze mi sie stac?

Gość dorotaaa2090
dalej mam mdlosci mam wszystkie objawy ciazy w dalszym ciagu

Gość przykro mi....
przy dlugim noszeniu martwego plodu prowadzi do zatrucia organizmu. Moja siostra stracila dziecko w 24tc Serduszko przestalo bic, pojechalissmy do szpitala jak cala spuchla i tak sie dowiedzilismy. Juz byla zatruta i walczyli o jej zycie

Gość dorotaaa2090
jak sie dowiem najgorszego to nie bedzie mi sie chcialo dalej zyc :( to moja 3 strata bedzie

Gość prowokacja a juz szczególnie
po przeczytaniu a tabletkach acard...

Gość Pewnie że prowokacja :O
W wieku 20 lat straciła już 3 ciąże? :O