Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaolaa

jakie laski faceci lubia najbardziej?

Polecane posty

Gość wiolaolaa

Jak myslicie? Chodzi mi o wygląd tez ale głównie o usposobienie, charakter, temperament

Gość a więc lubia
łatwe chude ładne mało inteligentne najczęściej blondi dokładnie w takiej kolejności

Gość Czego szuka?
Dzi.wka w lozku, dama na salonach - takie kobiety lubie.

zależy od faceta z wyglądu na pewno każdy chce żeby dziewczyna była ładna i kobieca. a jeżeli chodzi o charakter to wydaje mi się ,że : cichymi myszkami pomiatają czesto ( tzn wiąża się często z takimi ,ale nie traktują ich za dobrze) ,jak któraś jest ,, zbyt" wesola uważają ja zwykle za dobrą kumpele tylko (np taka co rozbawia towarzystwo , sypie kawałami z rękawa itd), zbyt przebojowych i wrednych nie bardzo lubią. I zbyt inteligentnych też(głupich tak samo) . najlepiej jak dziewczyna jest taka ,że potrafi się bawić ,ale odgryźć kiedy trzeba , poza tym jest troche tajemnicza i taka ,,kokietka" wtedy to dodaje jej kobiecości . czasem warto też poudawać troche nieporadną , trocgę głupiutką ,ale bez przesady. faceci lubią laski co mają silny charakter , są pewne siebie ,ale są wrażliwe jednocześnie

Gość wiolaolaa
monikquee dzięki za odp czyli reasumujac tak wszystkiego po trochu i nie przesadzac w żadną stronę. Czasami widze jak laski zwracają uwage facetów swoją nieporadnością, ciągle czegoś nie umieją, potrzebuja ciągle coś na kompie im sie stało (na uczelni mam na mysli) ja sobie swietnie radze ze wszystkim, na kompie to potrafię wiecej niż on ale zawsze moge udac że tak nie jest

Gość przede wszystkim chetne
laski ....radośnie chetne niekoniecznie zwarte acz na pewno gotowe :D reszta to zero gwarancji nawet przy 100% spełnieniu zapotrzebowań faceta czy to osobowościowych super charakter czy to wizualnych seksi laska czy jakichkolwiek to co faceci lubią a to z czego realnie korzystają to dwie różne rzeczy poza tym to że jakiś koleś bardzo lubi wprost uwielbia czekoladę z nadzieniem truskawkowych nie znaczy że poczęstowany np. smakowicie wyglądającym cukierkiem czekoladowym o smaku dowolnym odmówi i nie spróbuje ......... bo dlaczego niby nie tym bardziej że sprawi tym przyjemność osobie która chce go poczęstować :P

Gość wiolaolaa
to początki znajomości więc to czy chętne czy nie to raczej nie na ten etap Chodzi mi zeby on się mna bardziej zainteresował, lubi mnie bardzo, to sie czuje ale jak na razie to tylko tyle i nie wiem czy mu czymś zaimponowac , czy też pokazac jak bez niego nie dam sobie rady i tym samym podziwiać jak to on imponuje mi Tak sie chciałam tylko poradzic....

lubią kobiety co potrafią kokietować , flirtować z nimi.. pod warunkiem ,że taka kobieta im się podoba bo jesli nie to wiadomo ,że flirty na nic sie nie zdadza.. choc znam kobiety srednio ladne co potrafia zakrecic facetow tak ,ze oni sie w nich zakochuja szybko

Gość może i jest piękne
nie ważne jakie lubią, ważne u jakich mają choć cień szansy.

Gość wiolaolaa
Nowłaśnie , w tym sek, tez bym chciała umiec tak go zakrecic żeby się zakochał i sam przejął inicjatywę, żebym nie musiała do ciągle zachęcac, ośmielac , dawac znaków itp Tylko kurcze jak to osiągnąc, co zrobić, jak się zachowac . On jest zainteresowany, widze że nie jestem dla niego taka zwykłą kolezanka tylko kims szczególnym, kimś z kim sie liczy, taka bratnią dusza, chciałabym zeby zrobuił nastepny krok ....

Gość wiolaolaa
no u mnie szanse by miał tylko chcialabym zeby sie starał a nie krył

Gość niezalogowana furgonetka
ja tez tak mam:/ chciałabym zeby co ś zrobił wreszcie

Gość wiolaolaa
no myśląca to ja jestem i co z tego...

z nieporadnoscia to akurat nie musze udawac bo jestem w tej dziedzinie mistrzynia, ale faktycznie cos wtym jest bo zauwazylam ze facetom strfasznie sie to podoba

Gość 40-latek-lbn
faceci też mają różne gusta ,i jedni lubią grube drudzy szczupłe ,blondynki ,z temperamentem , itd .

Gość wiolaolaa
ja jestem raczej zaradna Może to go oniesmiela? Może troche spuścić z tonu i pozwolić mu sie sobą zaopiekować?

Gość Czego szuka?
Regres spierdalaj przegrańcu.

Może troche spuścić z tonu i pozwolić mu sie sobą zaopiekować?" chcesz sie bawić w alfonsa i dziw...:P

Gość wiolaolaa
zaraz alfonsa... Zaopiekowac w sensie takich codziennych spraw, zwrócić sie do niego z czymś, poprosic o rade czy wsparcie, zwierzyc z jakiegos problemu itp to miałam na myśli Może to go do mnie zbliży?

tzn chcesz udawać i robić go w bambuko? byleby tylko z tobą był..

Gość regres paszoł ty w sraku
:O

Gość Regres)
nie pojde :D bede na kafe do konca moich dni :D

Gość wiolaolaa
czemu zaraz udawac i robic w bambuko przeciez jedno nie wyklucza drugiego Przeciez jak jestem konkretna laska, która świetnie sobie radzi to nie znaczy ze nie mam serca wrazliwosci JAK JESTEM WESOŁA, POGODNA , ZAWSZE ROZESMIANA TO NIE ZNACZY ZE NA POWAZNY TEMAT NIE MOZNA ZE MNĄ POGADAC....

Przeciez jak jestem konkretna laska, która świetnie sobie radzi " ale jakoś tak dziwnie sama sobie przeczysz pisząc takie bzdety jak to wyżej ;)

czemu zaraz udawac i robic w bambuko przeciez jedno nie wyklucza drugiego" polecam pewien utwór Wojewódzkiego i Figurskiego który ostatnio wzbudził wiele kontrowersji ;) nomen omen pasuje jak ulał do ciebie :)

Gość Regres)
zapomnialem dodac ze pracuje na kafeterii i nie znam zadnych innych stron w necie poza kafe :O🖐️

Gość wiolaolaa
oj tam regres mam watpliwości po prostu bo chce żeby zwrócił na mnie uwage, co nie znaczy że w codziennym życiu jestem taka niezdecydowana