Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolaolaa

jakie laski faceci lubia najbardziej?

Polecane posty

Gość wiolaolaa
jem kupę ofermy :)

Gość wiolaolaa
spadaj podszywie

Gość wiolaolaa
jem kupy

Gość wiolaolaa
niech ktoś jeszcze napisze coś z sensem

Gość wiolaolaa
że niby czemu?

Gość La_Adonis
Ładne i szczupłe reszta to sztuka kompromisu.

Gość wiolaolaa
jestem szczupła i zgrabna, na twarzy tez niczego sobie i jakos to nam z trudem idzie mimo że niby na dobrej drodze...

Gość gość
Moi kumple narzekaja ze ich dziewczyny tylko na poczatku daja im sex, a po paru miesiacach rzadko chca i ielka laske robia. Gdy sie poznali ich dziewczyny byly porzadne i mialy klase i czekaly kilka tygodni zanim mieli sex no bo przeciez sa porzadne. Co z tego ze one sa porzadne jak chlopaki chodza niewyrzyci. Ja lubie takie dziewczyny ktore widac od razu ze lubia sex. Sa wymalowane i chodza z tylkami i cyckami na wierzchu. I taka poznalem w klubie nocnym. Miala bardzo duze piersi i miala na sobie krotka spodniczke. Zaczalem z nia tanczyc i ja obmacywac i mi pozwolila i fajnie sie bawilismy, Zapytalem czy chce zobaczyc tylne siedzenie w moim samochodzie, i chetnie sie zgodzila i mielismy super sex. Powiedziala ze ma silny poped sexualny i bardzo lubi sex. Zaczalem chodzic do tego klubu czesciej i gdy tam byla to zawsze mielismy sex. Po paru tygodniach wzialem ja na hate i zazczela do mnie przychodzic. Zawsze miala ochote na sex. Jestesmy juz z Dorota 2 lata i ja nigdy nie narzekam na brak seksu tak jak moi kumple. Dorota okazala sie ciekawa dziewczyna: swietnie gotuje, kocha zwierzeta i gra na gitarze. Mowi ze nie planowala znalezc chlopaka w klubie nocnym gdzie chodzila po to aby z kims sie zabawic bo nie miala chlopaka a potrzebowala seksu i chciala aby faceci mysleli ze jest latwa cizia aby mieli smialosc do niej. Teraz jest ze mna i jest normalna dziewczyna, ubiera sie elegancko i nie chodzi do nocnych klubow. Sex uprawiamy co najmniej raz dziennie. Ona chce wiecej nawet niz ja. Nigdy nie wezme sobie zadnej porzadnisi bo to czesto zimne ryby sie okazuja ktore maja zachamowania seksualne albo problem z popedem i pozniej trzeba z taka siedziec****odziwiac jaka to ona ma klase.

Gość Łona jest Aniołem
piękne imię Wiola .:)

Gość gość
???? ??? ???? ?

Gość Łona jest Aniołem
no co ?

Gość gość
kto ? powtórz ?

Gość gość
"kto ? powtórz ? " no i proszę analfabeci ,krety-nii ,gdzie się człowiek nie obejrzy ;)

Gość gość
Ładne i podobające się kumplom.

Gość gość
Ten od klubowiczki. laska na banka juz kilku na boku

Gość gość
No i co z tego, facetom to nie przeszkadza póki laska jest atrakcyjna i się podoba wszystkim kolegom, taka miejscowa miss nastolatek / starszych publiczności.

Gość gość
walcie się ogórkiem, kretynki

Gość gość
Taka prawda