Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaJA

I SKĄD WZIĄC NA TO PIENIĄDZE....??????

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaaaasiaaaa
cos pomysle... byłam w aptece zapytac ile wyjdzie i dalam recepte.. własciwie 2.. i ona mowi, ze jedna wyjdzie 10 zł, druga 85. ale pomysle cos

Gość pytajacaaaaaaJA
to wyzej to ja tylko pod innym nickiem:)

Gość rggerh
No pomyśl, bo leczenie grzybicy naprawdę nie musi być takie drogie :). Trzymaj się!

Gość kurcze skombinuj jakos kase
i lecz sie jak ci lekarz kazał! Bo grzybicy nie daje sie tak łatwo pozbyć, u mnie nie skończyło ie na 1 wizycie...

Gość kurcze skombinuj jakos kase
nie jest drogie? Ja dostałam receptę na leki za 160 złotych

Gość pytajacaaaaaaJA
no własnie, tym bardziej że naprawde dlugo zwlekałam.. nie mogłam się zebrac do lekarza, bałam się itd.. powiedział, że po 10-12 dniach mogę się uznac za wyloczoną.. ale kto wie.. mogą wystąpic nawroty tej choroby itd. jesli nie uda mi sie w szybkim czasie załatwic kasy, aby kupic dokladnie to co zalecił to kupię zamienniki. a tak to dał mi te receoty i na kartce zapisywałam co i jak mam stosowac.. jesli do pon nie bede miec kasy to kupie to co radziliscie. taniej, moze sie wylecze dziekuje za rady

Gość kula ognia
ale tantum rosa to sobie odpuść. Ponoć nie ma nic gorszego na grzybice niż irygacje. Tak mi powiedział mój gin a jest dobrym lekarzem.

Gość *centurion
grzybicą zaraził cię facet ..to się nie bierze z powietrza:O

Gość kula ognia
chyba masz złe informacje Centurionie ;) Grzybicy TAM się nie łapie, ona się rozwija. Grzybki są naturalnym elementem flory bakteryjnej pochwy. Grzybica powstaje kiedy równowaga jest zakłócona (np. antybiotyki, zbyt częste mycie się, osłabienie organizmu itd)

Gość tralalalalalalalalalalalal
kup clotrimazol i sobie tam smaruj, koszt niecale 3 zl a z grzybica wiele potrafi zdzialac

tego mozna dostac od tamponów :D złej bielizny tez.. no i chyba jednak sie mylisz bo zaczęlam ją miec zanim z nim współżyłam:P wiec sugerowanie, ze to on mnie zdradzil a potem zarazil jest zalosne:P

Gość *centurion
jesteście puste jak wasze zarażone cipska :O tak sobie tłumaczcie tłumoki🖐️

Przeciez mozna bylo isc do gina z nfz :( Bylo by za darmo i starczyloby na leki, prywatny lekarz to luksus nie dla wszystkich, ja chodze do panstwowego, ale nowego, swietnego gabinetu, ze swietna pania ginekolog. Do tego gabinetu przyjezdzaja kobiety z calego miasta, bo jest naprawde swietny, jak sie chce to mozna.

Puste ? ja myśle, że Ty jestes mało kumata :P bo sugerujesz zdradę jakby to jedynie facet mógł zarazic;P niejedna dziewica ma grzybicę pochwy:) "zarażone cipska" - heh, uważaj żeby Tobie się coś takiego nie przytrafiło :D

Hm, chciałam ten 1szy raz iśc prywatnie, miałam tego lekarza z polecenia... wiadomo, że panstowo to nieraz mało delikatnie, chamsko potraktują itd..

Gość *centurion
kumata? może ty niekumaty kretynko :O

Gość *centurion
grzybica jest ściśle związana ze zdradą ...ale wy naiwne nie pojmiecie..jestem tego pewny..same się przekonacie jak zmienicie chłopa na porządnego :D

Gość ewella2
to inne choroby są związane ze zdrada ale na pewno nie grzybica... Na nią się choruje nawet od lekarstw, tamponów, złej bielizny czy od szarego papieru toaletowego albo złej diety. Jeśli nie znasz tematu laiku to się nie wypowiadaj i nie chwal się swoją niewiedzą.