Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

efka83

MENU ROCZNEGO DZIECKA ZE SKAZĄ BIAŁKOWĄ

Polecane posty

WITAM PANIE! BARDOZ PROSZĘ OPISZCIE JAK WYGLĄDAJĄ POSIŁKI WASZYCH 12 MIESIĘCZNYCH DZIECI CIERPIĄCYCH NA SKAZĘ BIAŁKOWĄ.

trzeba się trochę wysilić, wiadomo najłatwiej otworzyc serek czy jogurt, moje dzieci zamiast nabiału na sniadanie i kolacje jedzą - owsianka/kasza jaglana czy ryż z owocami - omlet - makaron - kopytka, pierogi ale 12 miesięczniak moze jescze nie pogryżć

7,30 tost plus paroweczka cieleca lub jejecznica,czy jogurt sojowy. Potem sen. 11.00-sloiczek hipp 13 butla nutramigenu 15-zupka lub kawalek mieska z obiadku 17-deserek przecierowy,lub kawalki owocow na talerzyku. Teraz czasem podaje budyn czy kaszke na kozim mleku. Na noc nutramigen 210 ml

Dodam ze moja corcia je sery ,serki i wszystko czego normalnie by nie mogla .Kupuje produkty Arli bez laktozy.Sa bardzo smaczne,mala je uwielbia.

majóweczka Arla czyli Apppetina? nie widziałam kozich, same krowie. gdzie kupujesz?

Gość asia2222222
słuchajcie ja mam problem z małym bo Kubuś ma 11 miesiecy a cały czas wstaje w nocy do jedzenie i nie raz tylko tak co dwie trzy godziny .. przed snem pije kaszke ryżową na nutramigenie to tak prześpi jakies 3 max 4 godz .. nie mam już pomysłow co zrobic zeby sobie spokojnie przespał chociaż 5 albo 6 godz .. macie jakies pomysły?