Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwość nadejdzie

Kobiety bardzo cenią doświadczonych seksualnie mężczyzn.

Polecane posty

...bo przecież po co kobiecie facet bez doświadczenia. To taka ciamajda, która żadnej kobiety nawet nie umiała zaciągnąć do łóżka. A jak mówią inaczej to kłamią. Tak więc faceci zdobywajcie doświadczenie, uprawiajcie seks jak tylko macie okazję zaciągnąć do łóżka jakąś kobietę. Później będziecie wysoko cenieni za swoje umiejętności w sypialni.

prawda objawiona, ale muszę dodać , że cenią doświadczonych seksualnie mężczyn, jak to doświadczenie i umiejętności razem zdobyli, a takiego co rucha wszystko, co się rusza i na drzewo nie ucieka, to raczej olewają ciepłym moczem strumieniem kierowanym. Amen. TYle słów na dzień dzisiejszy.

a ja jednak wole by zanimn wezmie sie za mnie mial juz doswiadczenie w tej materii i wole zeby wiedzial co ma ze mna robic tak bym odleciala. daje zuo od siebie wiec duzo wymagam

Gość annnamia
i bardzo sie myslisz!Ja bym wolala faceta bez doswiadczen, niestety mam z doswiadczeniem.

Gość henryk sztoklosa
najlepiej jakby mial ze 50 kobiet :D

blondyn chrzanisz jak potłuczony.Jak facet ma 20 lat to brak doświadczeń seksualnych nie przeszkadza. Natomiast gdy ktoś ma 30 lat i nadal zero to świadczy to o nim tylko negatywnie. I nie wypisuj głupot.

Gość jak szukasz
buhaja to moze i tak, ale na szczescie nie wszystkie sa krowami czekajacymi na inseminacje :D

Gość henryk sztoklosa
bycie prawiczkiem po 21 roku zycia to tragedia :D miec jedną kobiete w wieku 30 lat to katastrofa :D

Gość i co w,tym dziwnego?
doświadczeni są super, wiedzą co nas kręci, potrafią nad sobą panować i nie trzeba z litości udawać orgazmów:)

Gość buahahahahaha
:D Autor kurwiarz chce dowartościować się tym żałosnym tekstem, ale nic mu nie pomoże:D Nie znam laski, która by chciała pospolitego ruchacza przelatującego wszystko co się rusza i z syfem:D Doświadczenie to długoletnie związki.

Gość buahahahahaha
Zdecydowanie lepszy jest mężczyzna niedoświadczony niż męska szmata. Doświadczenie nabierze szybko przy dziewczynie, a takiemu ruchaczowi nic już nie pomoże :D

Gość leszczuchhhhhhhhhhhhhh
ameryki nie odkryłeś

Gość tacy nadają się tylko do
przelecenia jak męskie darmowe prostytutki na szybki seks układ

Gość cffvgbhgbh
chyba was poyebało, a ty bmblondyn zboku nie mów za wszystkich i nie mierz innych swoją miarą tzwelu jak to roobisz w każdym topicu autorze masz coś nie tak z główką? za co mam go cenić? za to że przeruchał? buaha nie robi mi to różnicy czy ma czy nie ma doświadczenia, ''doświadczenie seksualne'' nie jest w żaden sposób godne jakiegokolwiek cenienia - albo sie je na, albo nie, tyle(a jeśli nie ma to zawsze można nabrać) i zapamiętajcie to raz na zawsze głąby

Gość alee piertolicieeee
piertolicie jak potłuczeni wszyscy :D a nie wzięliście przychlasty tego pod uwagę, ze każda ma inne preferencje seksualna i ze co jedną niesamowicie podnieca, drugą może wogóle nie rajcować lub nawet odpychać? piepszycie tak jakby każda kobieta lubiła to samo i miała taki sam temperament, i że jak facet ma doświadczenie i wiele doprowadził do orgazmu, to znaczy, że już każdą następna na bank zadowoli - a gówno prawda, ale taaak dowartościowywujcie sie nadal tępaki 🖐️