Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudnnięta::::::::::

Schudłam 11 kg i jest problem

Polecane posty

Mam 28lat i obecnie ważę 64kg i mam 178cm wzrostu. Jeszcze cztery miesiące temu ważyłam 75kg. Zaczęłam ćwiczyć, nie objadam się, nie jem nic po 18-natej, ale też się nie głodzę. Po prostu mniejsze porcje. (dziś zjadłam tabliczkę czekolady, bo miałam ochotę i tyle). I teraz zaczęło się pewne osoby mówią mi, że źle wyglądam bo za dużo schudłam czy ja naprawdę za mało ważę? Wyniki badań mam dobre nawet lepsze jak ważyłam więcej.

Gość schudnięta::::::::::
Nawet spermy nie połykam.

Gość wazne ze zdrowiej
a czy lepiej, to skad niby mamy wiedziec, daj zdjecie przed i po to dostaniesz opinie, jak tak ci zalezy

Gość 87uhjkjk
Wg mnie trochę za mało ważysz.

Gość wydaje mi sie ze troche za
malo,ale specjalista nie jestem..Wagi w kazdym razie zazdroszcze!

Gość nana nana
ja mam 180cm i najlepiej wygladam jak waze 60kg, obecnie przytulam i waze 68 i sie odchudzam, wiec na pewno nie jestes za chuda

Gość szuruburussssx
A ja mam 204 cm i 30 kg. Odchudzam się.

muszę zrobić jakieś nowe zdjęcia bo wszystkie mam stare ale lekkie boczki jeszcze są :-)

nana nana pocieszyłaś mnie bo już miałam mieszane uczucia, że za bardzo dałam czadu z dietą ;-)

Gość kobiecie lekkie boczki
raczej dodaja, niz odejmuja :p

Gość niemam nicka i uj
ja tez mam 178 wzrostu i waze 60 kg..jak dla mnie w sam raz>!!! mozliwe ze skore masz zwiotczala stad te uwagi znajomych..zacznij cwiczyc i bedzie lux

Gość zxcdvfbgjg
64kg to malo? ja mam tyle samo samo wzrostu,waze 68kg i nosze rozmiar 42 !! niby 4 kg tylko ale jestem wielka.kiedys wazylam 60 kg.patrzac teraz na fotki widze,ze zbyt malo chyba ,teraz jestem na diecie i marze o wadze 62 kg.

Gość nana nana
wazysz 68 i nosisz 42??? masakara, ja teraz wchodze w 38, a ogolnie zawsze 36 nosilam, musze schudnac szybko do 60, bo w ciuchy nie moge wejsc hehe

Gość zxcdvfbgjg
moja mama tez wazy podobnie do mnie i tez rozmiar 42 nosi. W 40 bym sie zmiescila ale zbyt obcisla by byla i wszystko by mi sie wylewalo :) tez chodze w spodniach rozm 38 . ale boki mi sie wylewaja z nic i ciagle rozporek odpiety dlatego jak je ubieram to tylko dluga tunika do tego :)

ja noszę rozmiar 40 a 36 to nosiłam w podstawówce i ważyłam 54kg jeansy 29/34, 30/34, 29/36

Gość nana nana
ja jeszcze do pazdziernika nosilam rozmiar 36, spodnie 27-28/34, nadal w nie wchodze tylko ze opona mi wisi, wiec glodze sie na razie :)

Gość nana nana
schudnieta, musisz miec szerokie biodra, bo jak wazylas 54kg i nosilas rozmiar 29, to hmm....ja teraz nosze 29, ale waze 68

zwiotczała to ja jestem ale tylko na brzuchu (dziecko 4 lata) używam ujędrniającą czarną ziaje codziennie rano i wieczorem i ćwiczę od października 4 razy w tygodniu około godziny

mam szerokie biodra niestety jakieś 96 cm obecnie

Gość nana nana
moja mama ma ok 178 i nosi 42, ale wazy 80 pare kilo

Gość niemam nicka i uj
96 cm to ja mam w biodrach w waze 60 kg:-0 cos mi sie tutaj nie podoba

tyłek za przeproszeniem to ja zawsze miałam porządny

Gość mala minkaaa
wazysz w sam raz ja mam 176cm i przy wadze 65kg wygladam swietnie, niestety teraz przytylam i waze 72 ale jestem na diecie:D

Gość nana nana
wlasnie sie zmierzylam, mam teraz w tylku 95cm

dzisiaj na tyłku mam jeansy firmy vertus 29/34 wczoraj mierzyłam biodra w najszerszym punkcie 96 tak chyba je się mierzy a rozmiar ubrań to 40 obecnie a jak ważyłam więcej to 42 a nawet 44 dziwną mam figurę czasem zmieszczę się w jakieś 38 ale musi być zaniżona rozmiarów-ka

Gość nana nana
a ty jak sie czujesz??/ bo ja np uwazam ze jestem teraz grubasem, bo brzydko tyje, idzie mi w opone najwiecej, a moze ty wygladasz jak klepsydra i masz duzy biust, to wtedy co innego, ja mam raczej maly biust, wiec nie moge miec do niego duzej dupy i opony, bo to brzydko wyglda

biust mam średni 70 C ani mały ani duży w cyckach 94 cm w talii 71cm to sporo w talii chciałabym mieć z 68 nawet 66 nana tobie to zazdroszczę jesteś pewnie tą farciarą co jest i wysoka i drobnej kości, ba ja drobnej kości to na pewno nie jestem. Dla ciebie polecam ćwiczenia super sprawa oponka zniknie i będzie super oj z ciebie to musi być ładna panna :-)

Gość nana nana
oj, nie przesadzaj z ta ladnoscia, ale brzydka nie jestem raczej tez, ja mam biust 70b, teraz jak przytylam 70c jest ok. cwiczylam kiedys 3 razy w tyg na silowni, moglam jesc wszystko i wazylam te 60, ale potem mialam problemy osobiste i przytylo mi sie....ehh.... po nowym roku zaczelam odchudzanie, wczoraj bylam na basenie, jutro znowu wykupie karnet na silownie :)

Gość jasalka
zazdroszczą ci bo udało ci się schudnąć

nana ja też chciałabym chodzić na basen, ale ja mieszkam w małym miasteczku gdzie jest tylko jeden takowy i do tego strasznie nieczysty jeszcze jakiegoś syfa załapię do fitness klubu dwa razy w tygodniu gnam