Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta1

Mój były mnie skrzywdził!!!

Polecane posty

Gość ta1

Kilka lat temu po rozwodzie pobiłam swoją teściową do nieprzytomności tak że wylądowała w szpitalu, zagroziłam swojemu byłemu mężowi że ją zabiję. A kilka dni później zostałam pobita i zgwałcona przez jego trzech kolegów, on im zapłacił za to żeby oni mi coś takiego zrobila:(

*zrobila. Boze nie wiem co robic, czuje sie zalamana. Do tej pory pamietam to co jego kompani mi zrobili, nigdy mu tego nie wybacze, to psychopata.

Gość hasta la vista bejbe
Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Sowem, byliście siebie warci ;)

Gość 222222
ale po co pobiłaś teściową?????????

Gość 40-latek-lbn
może jestem bezpośredni ,ale ty też nie powinnaś tak postępować z teściową ,także były ci odrobił z nawiązką trochę ci współczuję . ale tak naprawdę to jesteście siebie warci .trzeba było się rozejść z szacunkiem.

Bo doprowadziła mnie do takiego stanu, to ona namówiła swojego syna by podpisał ze mną intercyzę, nie meldował mnie w swoim mieszkaniu w wyniku czego doszło że po rozwodzie zostałam z niczym. A najlepsze lata młodego życia na małżeństwo poświęciłam.

Gość 40-latek-lbn
przepraszam że cię tak ostro potraktowałem , ale nie znam całej twojej sytuacji .jeśli oczekujesz rady opisz dokładniej cała sytuację

Teściowa mnie bardzo skrzywdziła, miała do mnie o wszystko pretensje! A to oto że nie gotuje obiadów, a to oto że podbieram jej pieniądze, że kupuję sobie papierosy, jeszcze doprowadziła do tego że ze swoje małżeństwa miałam gówno więc zrobiłam to co jej się należało. Ze swoim mężem też nie układalo mi się najlepiej, nie raz musiałam go spoliczkowac, czasami nawet go kopnęłam, zwyzywałam bo nie wytrzymywałam nerwowo.

Gość 40-latek-lbn
a najlepiej napisz na daro8006@wp.pl bo tutaj nie zawsze jest miło .ja właśnie szukam jakiejś bratniej duszyczki do rozmów.pozdrawiam.