Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WażkaGmójteksst

WazkaGtytuł

Polecane posty

Gość WażkaGmójteksst

Ważka G Rzycie ostre jak macheta :D Ja to pierdole zdejmuję kominiarę Zakładam ją wtedy gdy idę na robotę Kopyto wiry więźnia wjeżdżam na ostro Bez żadnego ziewania ważka G 21 W tym rok tym teraz ja nawijam Cały czas spokojnie podbijam do tematu Którym są wspomnienia Z przyjaciółmi przeżyte wspólnie razem chwile Gdy się powaliłem 2002 wspomnieniami żyłem Od rzeczywistości odbiłem i tylko zobaczyłem Kto ku kurwa jest Na kogo można liczyć czas wielu wielu z nas którzy tu zostali Czas Ty mu przekaz zrozum Tesli potrafisz ogarnąć moje słowa i to co ma do powiedzenia Jestem przygotowany na każda ewentualność w życiu Bo liczą się wspomnienia z którymi przetrwałem 6 lat pozbawienia Na nie jeden temat załanczały się wspomnienia Z których się śmieje bo było zajebiście Przedemną całe życie wróciłem do rzeczywistości, nie rozumiem przyszłości Z uwagi na fakt iż może być gorzej Nie wiadomo co nas w życiu spotka Komu powinie sie noga W mej pamięci kasuę wszystkie złe wspomnienia Bo nie ma dla nich miejsca Przede mną jeszcze czas którego nie da się zatrzymać Lecz każda przeżyta chwila wypełnia cisze w mym sercu Które bywa drążce nie spokojne jak wzburzona rzeka Chociaż jestem na wolności nie jest jak ma być Jak było w przeszłości Okno w mej pamięci powoli się zamyka Czas ucieka lecz spokojnie sie przyglądam życiu, chwilą Życie w dy tych faktą napiera cos tam dalej nie rozume Pogłębiam się w mych słowach i to we mnie Nie mogę ogarnąć i myślę coraz ciężej Jakoś kurwa nie wiem co się dzieje Lecz pamiętam których dziś tu nie ma Bo zapierdalają swoje młode lata w pudle Lecz z pamięcia o nich zawsze z wyrazami zawsze Z szczunkiem zawsze bo w prady serca od ważki Dla Gut Marcych dla przyjaciól od przyjacioł zawsze Bo liczą się wpomnienia, prawda To dla Ciebie ziomuś trzymaj się Marcych pamiętaj jeszcze pare dni I będziesz tutaj na wolności z nami Na wolności Jesteś przyjacielem to bądzi nim zawsze W sercu bądzi zawsze trzymaj sie sztywno Bo ludzi jesteśmy prawdą jedną istotną kwestią Jesteśmy sobą, wspomnienia odbębną sprawą Napewno nie moją napeno nie Uciekam w przeszłość aby muc trzeźwo spojrzeć w przyszłość Chociaz los chciał inaczej ja muszę być sobą Życie Ty kurwo którem czesto mi nogi podkładasz Które chwile odpierdalasz Ja idę do przodu, ja idę wytrwale Chociaż od lat zamknięty byłem w klatce To i tak znaczenie jest to małe Bo nie tylko wpomnienia ogarneły moje serce Za którymi bardzo mocno tęsknie Bo z nimi nie tylko w mej pamięci widze obraz W słowach też dla Ciebie stanełeś na mej drodze Za to Ci dziękuję Bo dzięki Tobie uwierzyłem w siebie powiem krótko Trzymaj się nas sztywno bądzi prawdizwy Bądź zawsze sobą i chuj wbijaj w te osoby które miedzy nami szmącą Którzy chcą zaprzepaścić nie tylko naszą szansę Bądz tu zawsze pozdrówki z inowrocławia Bardzo szczere podziekowania za wszystko, za wszystko Szczery ukłon w Twoją strone chłopaczyno 2008 rok produkcja to dla Ciebie ziomuch trzymaj sie odjazd jak ktoś chce teledysk to suzkać na youtube...

Gość Debil1220
Zajebiste ziomuś...