Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy on jest normalny?

Polecane posty

Dzisiaj zmarł mój wojek. Mialam przyjechać do mojego faceta ,który mieszka dosc daleko ,ale w tej sytuacji.. nie mam na to siły .. nie wiem po za tym co z pogrzebem itd. a on tego nie rozumie i twierdzi ,ze powinnam przyjechac dzisiaj to nie bedzie mi smutno..

Gość Grande
Ruchać mu się chce - proste.

przykro mi sie zrobiło nawet mnie nie pocieszył za bardzo.. malo znam tego wujka ,ale to jednak brat mojej mamy i to przeżyłam wiadomo . a on w tej sytuacji mi mowi zebym do niego przyjechala

Gość cfv gb hn
egoista yebany, dla którego zaspokojenie potrzeb fiuta jest ważniejsze niż twoje uczucia/ zły nastrój, powiedz że nie przyjedziesz i zeby spiertalał

tak ,ale on jutro ma gdzies tam jechac w sumie mogł to odwołać dla mnie.. i m wiecej takich akcji tym bardziej czuje ,ze tylko do jednego mu jestem potrzebna :(

Gość Grande
No no polacy lubią przeżywać smuty. Widać było przy Leszku K.

on nawet jak płacze to mnie nie pociesza obojetnie czy to z jego powodu płacze czy nie . zawsze ma mmoje cierpienie daleko gdzes.. teraz tez.. zamiast mnie pocieszyc to sie pyta ,, ale przeciez masz busa do mnie niedługo przyjedziesz? "

no dokładnie ja jemu jestem potrzebna na imprezy żeby miał z kimś isć i do łózka ,a tak to nawet nie lubi ze mną rozmawiać :( smutno mi :( chcialabym mieć faceta co owszem by mnie pożądał i chodzil ze mną na imprezy ,ale też liczyl sie jakoś ze mna i z moimi uczuciami

Same zmartwienia z tym chłopakiem. Jeśli ktoś sprawia więcej smutku niż radości, powinnaś się poważnie nad tym zastanowić.

kocham go mimo ,że on mnie tak traktuje i wiadomo są radosne chwile też.. ale takich stresów i smutnych chwil ,olewania i zelgo traktowania jest za dużo..

a w tej sytuacji ,że prawie nie pocieszył mnie tylko powiedział ,, nie martw się ludzie czasem umierają " to już naprawde mnie załamał

Gość Grande
nadia ale ty też już nie przeginaj. Sama się nakręcasz. Wujka praktycznie nie znałaś więc bez przesady już;/

Gość przeszadzasz sikso
chciał pomóc ale ty jak ta standardowa baba zaraz musisz znaleźć podtekst i doszukiwac sie dziury w całym Lecz sie lafiryndo

troche znałam .. co prawda rzadko sie widywalismy ,ale przezyłam to na swój sposób poza tym mama zalamana wiadomo .. ale liczyłam ,że zachowa sie troche inaczej przynajmniej mnie pocieszy jakos .. a on prawie nic

chciał pomóc? chyba chciał żebym do niego koniecznie przyjechała bo tak sie umawialismy