Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes@

problemy z rodzicami..

Polecane posty

jestem z moim chlopakiem od roku.. Spotykalismy sie codziennie i rodzice nie mieli nic przeciwko.. teraz wyprowadzil sie 20 km od mojego miasta i teraz maja problemy ze sie chcemy widziec ciagle.. nawet jak nie musza mnie zawiezc tylko chce autobusem to maja problem ze wytzrymac bez niego nie umiem nie widzialam go 2 dni i dzis tez mi nie chca pozwolic tylko krzyk ...

Gość TajemniczaAleksandra
A ile masz lat ??

Jesteście rówieśnikami? jak Ci bardzo zależy to powiedz, że do koleżanki idziesz albo walnij jakąś inną ściemę. Pewnie się boją, że dzidziusia wystrugacie :P

Gość PRka
zależy ile masz lat i czy np. w bezpiecznej okolicy mieszkacie itd. Ja tu widzę kilka powodów dla których mają pełne rawo się martwić: 1. z takimi dojazdami nie ma szans żebyś miała czas na naukę + hobby 2. fakt, mogą się bać że zostaną dziadkami :D 3. może panikują że jest niebezpiecznie i coś Ci się stanie 4. autobusy kosztują Ściemę odradzam, bo jak się dowiedzą to skończy się na tym że będą Cię pilnować na każdym kroku, stracą do Ciebie zaufanie i w efekcie z chłopakiem będziesz się widzieć raz na miesiąc maks.

Gość PRka
aha to jeszcze samochodem Cię wożą? Widzisz, kolejny problem. Każdy by się wkurzył jakby miał być szoferem :D