Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuzguwu

Czy to zakochanie?

Polecane posty

Gość kuzguwu

Czuję się dziwnie, jak tylko o niej pomyśle to chciałbym żeby była ze mną, żebyśmy tylko byli razem. Gdy widzę zakochane pary to wyobrażam sobie że to moglibyśmy być my. Czuję taką pustkę jak tylko o niej pomyśle, samotność. Jak bym się dowiedział że ona teraz jest z jakimś chłopakiem to zazdrość by mnie zżarła od środka. Wszystko straciło dla mnie sens. Podoba mi się jej głos, buzia, ogólnie wszystko. Jest taka naturalna i skromna, z deczka nieśmiała. Nie wiem jak sobie z tym radzić. Co mi jest. Jak myślicie? Zakochałem się?

Gość sahbfs
Nie zakochales sie, ale podswiadomie wmowiles sobie ze jest fajna i Ci na niej zalezy, to wszystko :). Wyskocz z kumplami na piwo, albo cos mocniejszego, zalej sie w trupa, wracajac do domu zaczepiaj przechodniow a po drodze zachac o jej dom i... powiedz to wszystko co tu o niej napisales wczesniej ;). Pozniej idz do domu, przespij sie i czekaj na wiadomosc od niej, zawsze mozesz powiedziec ze nie pamietasz (swiadkow nie bylo), albo ze chyba jej sie to snilo :P. Zobaczysz jaka bedzie reakcja z jej strony i bedziesz wiedzial w ktora strone pojsc w tej znajomosci

Gość kuzguwu
hehe dobre a jak ona by zareagowała wg ciebie?

Gość sahbfs
Nie wiem, nie znam jej, musisz sam sprawdzic by sie o tym przekonac :P. Zawsze to jakis sposob by zrobic pierwszy krok i pozwolic jej na drugi, czyli by zareagowala ;)

Gość kuzguwu
mogę mieć jej numer ale bym się raczej bał zadzwonić.

Gość sahbfs
To zdecydowanie zly pomysl zeby pierwszy kontakt byl przez telefon, lepsza juz rozmowa na zywo bo wtedy przynajmniej bedzie widziala ze sie stresujesz :P. Przez telefon jak zgubisz jezyk, to przegrany jestes, a na zywo latwiej improwizowac dlatego juz lepiej chyba golnąć sobie głębszego i wtedy... sam zobaczysz czy masz odwage do niej zagadac ;)

Gość sahbfs
Masz tez pecha ze tak daleko do Walentynek, bo moglbys wyslac jej anonimowa kartke, wtedy to moze ona przejela by inicjatywe i zaczela szukac "sprawcy" tego ;). W ogole to ile ona ma lat, ile Ty?

Gość kuzguwu
ja 22 ona 17

Gość kuzguwu
no w sumie to mi dawała pozytywne znaki, że niby jest zainteresowana

Gość kuzguwu
ona przychodzi na imprezki które organizuje mój brat. Widzimy się niestety co 2-3 miechy niestety a nie chce mi się dłużej czekać.

Gość sahbfs
No to tym bardziej na imprezce chyba latwiej zagadac? ;)

Gość kuzguwu
w sumie to było tak. Na pierwszej imprezie to się uśmiechała. Na drugiej to spoglądała uciekając wzrokiem\, później sama zagadała, przysiadła się, była zainteresowana tym co mówię, dla żartów nałożyła mi kaptur na głowę i takie bzdety. A ostatnio na sylwestra to w ogóle z nią nie rozmawiałem bo był taki tłok i byłem w dodatku spalony zielem, ale zanim zasnołem to wpatrywałem się w jej oczy i ona to widziała, później powiedziałem jej że ma fajne buty. A jak składaliśmy sobie życzenia to podwójnie ją przytuliłem. Teraz brat mi mówił że jej najlepsza koleżanka nalega na następną imprezę.

Gość sahbfs
No to jeden problem masz rozwiazany, zieleń zastapi alkohol a efekt podobny ;)

Gość a oni w polsce
a może jest tak dlatego że np nie możecie razem być albo cię odrzuciła?

Gość kuzguwu
nie, nic z tych rzeczy

Gość sahbfs
No to przy nastepnej imprezie zakrec sie kolo niej korzystaj (rozmowa itp.) ile sie da, zamiast spalac bo pomysli ze to ty nie jestes nia zainteresowany ;). Na pozegnanie zaproponuj jakis wyskok do kina, na miasto, na mecz, na pizze, czy gdzies "wkrotce", zeby nie czekac do nastepnej imprezy bo post cie zastanie. Wtedy "1 na 1" powinno byc chyba latwiej niz w tlumie na imprezie :)

Gość kuzguwu
a jeśli jest chętna i bym jej zaproponował jakiś wypad to ucieszy się mocno?

Gość sahbfs
Nie wiem czy sie ucieszy, ale jesli szukasz z nia blizszego kontaktu zeby lepiej sie poznac, czesciej widywac to musisz zaryzykowac :P. Chyba ze odpowiada ci jednak takie widywanie sie tylko przy okazji imprez brata, ale ryzykujesz ze w koncu pojawi sie inny ktoremu ona wpadnie w oko i nie bedzie taki nie zdecydowany jak ty ;). Tak czy inaczej duzo ryzykujesz, ale przynajmniej bedziesz wiedzial na co mozesz liczyc. W razie jakby nawet nie wyszlo to chyba lepiej byc zwyklym kumplem, niz w ogole stracic z nia kontakt :P