Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklianacz Suk

Kobiety lecą tylko na wygląd , kasę albo bajer !! niestabilne emocjonalnie suki

Polecane posty

Gość ocieszka
Bożydar_ - mialo byc myslalam o tym prawiczku :D

Nie chcialabym aby moj partner bral kase od rodzicow. Sama tego nie robilam, staralam sie zarobic kase na wlasne potrzeby. Majac 20 lat wyprowadzilam sie z domu i jestem juz w pelni niezalezna finasowo. Nie pozwole tez aby moj maz mnie utrzymywal .

Gość Gosiulka39
Bozydar: No pewne te sobie wszystko sama zrobieza faceta nic nie bede robic,a jeszcze na faceta pracowac,no to by tego brakowalo.... A czemu ty tego tematu nie lubisz,jak sie pisze niezalezny finansowo,to tylko znaczy zeby mial prace...

Gość pararam
czyli tak , my faceci jesyeśmy okropni, bo oglądamy się za każda dupą , i wogóle niezaradni i w sumie do dupy , może dlatego oglądamy się za dupami :o , ale w takim razie co wy wspaniałe kobiety macie do zaoferowania mężczyźnie , oprócz swojego wyglądu ?

Gość pararam
otóż nic !

bo jestem prosty i mam prosty tok myślenia. niezależny finansowo = żeby miał kasę i mnie utrzymywał. ok prawdopodobnie mieszkasz w Polsce i być może masz takich znajomych, których utrzymują rodzice. ja mieszkam za granicą i utrzymuję się sam. żadnego z moich znajomych nie utrzymują rodzice. dlatego dla mnie to trochę abstrakcyjne co piszesz. punkt widzenie zalezy od punktu siedzenia. "Kobiety sa teraz coraz inteligentniejsze i niezalezne finansowa,a to facetom nie pasuje.Kiedys baba siedziala w domu i nic nie miala do powiedzenia,a teraz jest inaczej,a chlopy tego nie moga zrozumiec..." chłop może to zrozumieć. tylko tak zostaliśmy wychowani. nie wiem jak było u Ciebie, ale myślę, że u większości osób w domach matka zajmowała się domem i dziećmi, miała tez swoją pracę. a ojciec przynosił pieniądze i dawał "na dom". dlatego nie dziw się, że niektórzy faceci się nie przestawili.

Bożydar- zgadzam sie z Toba lecz zauwaz jedna rzecz- gdy człowiek wyjezdza za granice jest zmuszony znalesc sobie prace, mieszkanie itd. W Polsce wielu młodych ludzi nadal mieszka z rodzicami, ktorzy ich utrzymuja. I im tak wygodnie . Nie przejmuja sie przyszloscia, zyja chwila .... Ale jak by moj facet powiedzial mi ze mam siedziec w domu bo on bedzie utrzymywal rodzine to chyba bym mu przywalila :):):)

tak. rozumiem, że Twoja wypowiedź "wielu młodych ludzi" dotyczy głównie "wielu młodych mężczyzn". a czy ok. jest jesli kobieta mieszka z rodzicami?? o ile się nie mylę to ceny kupna czy wynajmu mieszkania sa takie same dla obu płci. ;)

roxi1520 Nie! Kobiety potrafia sie zakochac w chlopku i czuc cos do niego,nawet jesli nie jest przesliczny jakis i taki doskonaly,poprostu kieruja sie uczuciami. Chlopaki leca tylko na plastiki,czyli tlenione solarki,tapeciary itd. czyli tylko na wyglad bo nawet zeby byla niewiem jak fajna dziewczyna ale niezbyt ladna to by chlopak nawet nie spojrzal na nia,ale gdyby bylo odwrotnie czyli ladna ale nie zbyt madra i fajna,to odrazu,bo co oni patrza tylko n awyglad,co powiedza koledzy,przeciez zeby byl lans musi byc fajna suka. Poprostu szczerosc i tak jest i nie mowiecie chlopaki ze nie,bo u wiekszosci tak jest. Przkonalam sie na wlasnym przykladzie,bo chlopak polacial na mnie tylko ze wzgledu na wyglad,bo gdyby cos do mnie czul,albo lubil za moj charakter ti nie poprosil by mnie o chodzenie po kilku rzmowach na gg,lub kom i jednym pul godzinnym spotkaniu na ktorym bylam z kolezanka i bylo zupelnym niewypalem. -------------- mylisz się. chłopcy zwracają uwagę na wygląd, mężczyznom to nie wystarczy. ostatnio poznałem bardzo ładną fryzjerkę. o ile jeszcze na tematy - ile tu już jesteś, skąd jesteś w Polsce, co robiłaś wcześniej, rozmowa się kleiła. to później nie dało się jej reanimować. jej zainteresowania to oglądanie filmów na youtube i słuchanie muzyki. oraz te zawodowe. oraz oczywiście imprezy. zainteresowania kobiety 26-letniej. nie lubiła czytać. już nie pytałem dlaczego. wygląd to nie wszystko, chyba że interesuje Cię sam seks.

a myslisz ze faceci sa tacy swieci i nie zwracaja uwagi na wyglad, chcesz przez to powiedziec ze dla facetow liczy sie tylko charakter? hahaha szmery bajery w dzisiejszych czasach wyglad to podstawa, nikt chyba jak lump nie chce wygladac - wiadomo jak takich sie traktuje tyle samo jest lasek, ktore rozkladaja nogi przy pierwszej lepszej okazi co facetow ktorzy ruchaja wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka nikt nie jest swiety, swiat schodzi na psy, nastolatki sie łajdacza, szerzy sie pedofilia, co zrobic ---------- na koniec podsumowanie. na jedną panienkę lekkich obyczajów, przypada jeden pan lekkich obyczajów.

Sorki zle mnie zrozumiales. Chodzilo mi ogolnie o kobiety i mezczyzn. Dla mnie nie zaleznie od płci czlowiek powinien byc zaradny. Wiesz moze mysle tak z mojej perspektywy, gdyz u mnie w domu nigdy sie nie przelewało i dlatego wczesnie zaczelam pracowac i oszczedzac. Czuje sie z tym lepiej ze teraz ja moge pomagac mojej rodzinie. Niedawno wzielam ślub, oboje pracujemy i mamy okreslone cele. Jednak nie wszyscy mlodzi ludzie sa dojrzali psychicznie.

masz rację. ale zmieniły sie też czasy i wartości. kiedyś 25-latka bez męża była nazywana starą panną. teraz jest jedna wielka konsumpcja wszystkiego z seksem na czele. tv, internet ogłupia. dlatego na żone najlepsza jest dziewczyna z głębokiej dziury, ze wsi. ;)

"dlatego na żone najlepsza jest dziewczyna z głębokiej dziury, ze wsi. " przeczytaj tyle razy ile będzie Ci potrzebne do zrozumienia. ;) głęboka dziura, wieś = nie skażone cywilizacją miejsce. ;)