Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklianacz Suk

Kobiety lecą tylko na wygląd , kasę albo bajer !! niestabilne emocjonalnie suki

Polecane posty

Gość sing sing....
faceci proszę państwa to największe dupodajki, wieksze niż kobiety. Ja jeszcze w swoim życiu nie spotkałam takiego, który by powiedział zdecydowanie: nie wiec proszę nie naduzywać tezy o rozkładanych kobiecych nogach bo to faceci w tym przodują.

zaklianacz Suk-Ja jestem łysy i wypakowany,w dodatku wysoki i żadna nie chciała mi dać zapakować.Bo nie jestem przebojowy,rozrywkowy i nie umiem podrywać. Gosiula-jeszcze mnie stać na dziwki,ale większość woli dyskotekowe dupodajki

Gość Gosiulka39
Facet musi byc elegancki,czy ma pieniadze czy nie i oczywiscie cos w spodniach miec,bo przeciez musi babe zadowolic albo nie?

Gość vf gvbgghbhgbh
akurat bajer to powinien mieć każdy :D a jak nie ma to zawsze można to w sobie wyrobić a ty pewnie zazdrościsz ty 'przebojowym' kumplom z poczuciem humoru co ?

Gość Gosiulka39
Wierze Ci ze jak baba babie na cycki patrzy to nie jest wesolo,ale co zrobic,jak ona ich nie ma to byla zazdrosna,ze ty je masz:-)

Gość Gosiulka39
A czego mam zazdroscic?

Gość zaklianacz Suk
zazdroszcze. bo z dnia na dzien sie taki nie stane,,,

Gość Lazur Deluxe
na wygląd - przepraszam bardzo, ale ktoś kto nie patrzy na wygląd swojego partnera jest idiotą, no chyba że ten jest mistrzem erotyki i podnieci kobietę samym zachowaniem kasę - jakieś minimum musi być, bo gdy założy się rodzinę... ejj, przecież tobie chodzi o seks a nie o założenie rodziny, więc nic dziwnego, że odpadasz, skoro nie możesz zaoferować swojej kobiecie kasy na założenie rodziny bajer - jesteś tak głupi, że nie potrafisz nawet umówić się z kobietą?

Gość Gosiulka39
Ile jest takich facetow,ze chce zeby baba latala w sexy klamotach,a sami chodzo w brzydkich ciuchach. Mezczyzna musi kobiecie imponowac,jak za czasow rycerskich,musi o nia walczyc zeby ja zdobyc...bo inaczej nic nie bedzie,nawet kasa nie pomoze:-)

Facet powinien miec bajer i przyzwoity wyglad. Powinien umiec o siebie zadbac. Najinteligentniejsze stwierdzenie faceta gdy widzi ładna dziewczyne: " Zaru**ał bym " Smutne ale prawdziwe

SweetKaSandra - w fajnym towarzystwie sie obracasz. ;) ale niestety muszę przyznać, jest dużo racji w tym co napisałaś. widzę po znajomych i z ludzmi z którymi pracuję. takich niestety czasów doczekaliśmy. seks i kasa... bez rock&rolla

Gość Gosiulka39
bozydar: teraz jest tez duzo dam na swiecie,ale coraz mniej rycerzy:-)

Faceci sa latwi:p najlepsza wymowka jaka slyszalam na temat zdrady: No co przespalem sie z nia bo ciagle za mna chodzila, wiec bzyknolem ja bo mnie taaaak prosila" nosz kurwa facet dziwka:p nic ze obydwoje w zwiazkach

Gość roxi1520
Nie! Kobiety potrafia sie zakochac w chlopku i czuc cos do niego,nawet jesli nie jest przesliczny jakis i taki doskonaly,poprostu kieruja sie uczuciami. Chlopaki leca tylko na plastiki,czyli tlenione solarki,tapeciary itd. czyli tylko na wyglad bo nawet zeby byla niewiem jak fajna dziewczyna ale niezbyt ladna to by chlopak nawet nie spojrzal na nia,ale gdyby bylo odwrotnie czyli ladna ale nie zbyt madra i fajna,to odrazu,bo co oni patrza tylko n awyglad,co powiedza koledzy,przeciez zeby byl lans musi byc fajna suka. Poprostu szczerosc i tak jest i nie mowiecie chlopaki ze nie,bo u wiekszosci tak jest. Przkonalam sie na wlasnym przykladzie,bo chlopak polacial na mnie tylko ze wzgledu na wyglad,bo gdyby cos do mnie czul,albo lubil za moj charakter ti nie poprosil by mnie o chodzenie po kilku rzmowach na gg,lub kom i jednym pul godzinnym spotkaniu na ktorym bylam z kolezanka i bylo zupelnym niewypalem.

Bozydar widze i slysze co dzieje sie na ulicach. Nie mieszkam w Polsce i mialam juz kilka takich sytuacji kiedy szli nieswiadomi Polacy naprzeciwko mnie i w ten sposob komentowali. Tylko ploneli ze wstydu gdy odpowiadalam " Dziekuje, nie skorzystam :):)"

Gość Billie Kate
No tak bo faceci chcą tylko biuściastych wypindrowanych laseczek, na przeciętne nie zwracają uwagi a sami wymagają żeby babki leciały na niezaradnych ciapowatych brzydali takich jak oni :-O

ja lece na zyciowa zaradnosc, ladne cialo i poczucie humoru :) nie musi miec wyzszego wyksztalcenia ale musi byc inteligentny nie musi byc piekny ale musi mnie podniecac wygladem nie musi miec pieniedzy ale musi sprawiac wrazenie ze zawsze sobie poradzi w trudnych warunkach i nie da sie wyrolowac to tak w skrocie, nie zastanawialam sie nad tym dlugo :)

SweetKaSandra - jaki ten świat mały, też mieszkam za granicą. to nie ma znaczenia kto się gdzie urodził. po prostu Polacy są bardzo szczerzy. ;) to co anglik, nigeryjczyk, duńczyk pomysli polak Ci to szczerze powie.

Gość Piotruś wyluzujjj
:P:P:P:P:P :D:D:D:D

Gość Gosiulka39
Mi sie wydaje ze jak sie czlowiek z drugim spotka,to musi sie za pierwszym razem podobac,bo jak tego nie ma to nie wypali.Kobiety lubia romantykow,ktorzy umia pokazac ze kobiete kochaja,a nie kazdy facet umie albo chce to pokazac. Ja bym w zyciu z facetem ktory ma kase a jest brzydki do pryka nie poszla... Faceci umia tez klamac,albo sie dobrze ukrywac,a jak kobiete zdobeda to potem pokazuja swoje rozki...

Jesli chodzi tylko o sex to wiadomo ze wybralabym tego najprzystojniejszego. Ale jesli to mialby byc powazny zwiazek to sam wyglad nie wystarczy. Nie chodzi tutaj o to by wygladal jak model, ale o to aby byl zaradny, mial poukladane w glowie i myslacy o przyszlosci. Kasa- aby byl niezalezny finansowo- bo przeciez rodzice zdo konca nie beda go utrzymywac

Gość Gosiulka39
Ozywiscie ze facet musi byc niezalezny finansowo,a nie mamisynek,tego nie cierpie,tu udaje wielkiego mezczyzne a mama za niego pierze,gotuje i prasuje,takie wypierdki niech nie szukaja kobiet,bo dostana kosza... Jak jest facet normalny,to wie sam czego kobieta ptrzebuje....

znam kolesia ktory pozuje na wielkiego macho, silownia , solarka, ciuszki a swoja kobiete traktuje jak kure domowa. Nawet kanapki sobie nie zrobi :) tylko ciagle na portalach radkowych siedzi :):)

jak kobieta piszę, że facet musi byc "niezależny finansowo" to jawi mi się ona sama, jako mała zaradna utrzymanka. przecież pracując na pełny etat w anglii, nawet za minimalną krajową człowiek jest niezależny finansowo. może nie ma własnego m2, ale wynajmuje pokój, ma auto ubezpieczenie + benzyna, mozna się ubrać i najeść. chyba tylko polka wymienia wśród pożądanych cech partnera - niezależny finansowo.

Gość Gosiulka39
Takie mamicyce sa najgorsze...to wspolczuje tej kobiecie co z nim zyje,sama sobie winna,bo ja bym takiemu dawno do dupy kopla... Faceci to jest narod dla siebie...Kobiety sa teraz coraz inteligentniejsze i niezalezne finansowa,a to facetom nie pasuje.Kiedys baba siedziala w domu i nic nie miala do powiedzenia,a teraz jest inaczej,a chlopy tego nie moga zrozumiec...

Gość ocieszka
bagno - nareszcie cos sensownego napisales :D

Gosiulka39 Ozywiscie ze facet musi byc niezalezny finansowo,a nie mamisynek,tego nie cierpie,tu udaje wielkiego mezczyzne a mama za niego pierze,gotuje i prasuje ======== co ma niezależność finansowa, do umiejętności prania czy gotowania???? masz tak samo dwie ręce, dwie nogi i głowę jak ja. sama sobie zarób na swoją niezależność finansową.