Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklianacz Suk

Kobiety lecą tylko na wygląd , kasę albo bajer !! niestabilne emocjonalnie suki

Polecane posty

Gość zaklianacz Suk

to WY , zwalacie wine na facetów a zachowujecie sie jak idiotki :O wielka milosc bla bla bla dyrdymaly z babskich pisemek , a prawda jest taka ,ze jest ktos ma jedną z tych cech odrazu rozkladacie nogi

Gość a faceci na co lecą?
:)

Gość bogini wśród kobiet
ja lecę na intelekt niestety tak mało mężczyzn moze mnie zdobyć, bo zazwyczaj to nieobyci i niewykształceni jaskiniowcy :P

Gość zaklianacz Suk
no ja mam intelekt i co ? dupa

Gość bogini wśród kobiet
zapomniałam ż eoprócz intelektu wymagam kultury :)

bogini wśród kobiet-A papierek inżyniera by cię od razu podniecił czy wolisz magistrów?Fajnie wiedzieć że można cię zaliczyć posiadając papierek.Kupię taki sobie na targu i cię zaliczę:classic_cool:

Gość bogini wśród kobiet
tylko mgr inż innych nie ruszam :P

Gość A tak w ogóle
Czyli lecą na to samo co faceci i jest równowaga.

Gość kolejny sfrustrowany
jak jesteś taki inteligentny to chyba potrafisz uwieść pannę bajerem?

Gość Blubell Farrow
Faceci lecą na duże cycki, krągłą dupę i ładną buzie, przeciętnych nie zauważają, a sami wielce zbulwersowani, że kobieta śmie patrzeć na wygląd

Gość a myslisz ze faceci
sa tacy swieci i nie zwracaja uwagi na wyglad, chcesz przez to powiedziec ze dla facetow liczy sie tylko charakter? hahaha szmery bajery w dzisiejszych czasach wyglad to podstawa, nikt chyba jak lump nie chce wygladac - wiadomo jak takich sie traktuje tyle samo jest lasek, ktore rozkladaja nogi przy pierwszej lepszej okazi co facetow ktorzy ruchaja wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka nikt nie jest swiety, swiat schodzi na psy, nastolatki sie łajdacza, szerzy sie pedofilia, co zrobic

Gość Kaliope z UOKe
Następny facet, który nie ma nic do zaoferowania więc to kobiety są be, że go nie chcą:-O

Gość Bigotka co ma kotka
Autorze proponuję zadbać o siebie, o swój wygląd, wykształcenie i pracę to może zdarzy się tak co nie kopnie cię doopę. Tyle wymagają ale sami nie dają nic w zamian:-O

nie ma sie co dziwic ze kobieta sie podobaja przystojni nadziani faceci z dobrym bajerem....chyba ciekawsze zycie z takim niz z lajza w sweterku w serek LoL

Gość Gosiulka39
To nie prawda,ze baby leca tylko na pieniadze,moze sa takie ale nie wszystkie.WYglad tez jest wazny,nie musi byc pieknosc,ale facet musi miec cos w sobie co kobiete pociaga....

Gość Gosiulka39
Faceci nie sa lepsi,bo duzo chce zeby kobieta wygladala jak modelka,albo zeby miala duze cycki....Ile razy tak jest na dyskotekach,ze facet z toba rozmawia i tamiast ci w oczy patrzec,to patrzy na twoje cycki:-)

Gosiulka.bo czasem kobieta ma cycki ładniejsze niż twarz i to jej jedyny atut.

Gość Gosiulka39
Ha,ha,ha to jest dobry zart,a gdzie kobieta ma patrzec,jak facet ma nieladna twarz?

Gosia.Proponuję aby patrzyła na jego członka a najlepiej żeby go schowała w buzi:-D

Gość Gosiulka39
Bagno ale z ciebie swinia....o czym ty myslisz?booooooo..... Kup sobie gumowa lalke,noja to tez kosztuje,a nie kazdy facet ma pieniadze,zeby sobie na takie cos pozwolic,hi,hi,hi:-)

Gość zaklianacz Suk
ja wcale modelki nie chce. nie jestme umiesniony , nie mam twarzy modela , ani banderasa czy kolina farela , nie umiem podskakiwac kolo kobiet ,gadac bzdur czyli jestem zwyczajny normalny i co ? Wy wolicie łysego palanta ,ktory stoi pod klatką z kumplami ,złopie piwsko i mysli jak wsadzic kutasa w dupe jakies naiwniaczce . chcialbym normalna zwyczaja kobiete ktora pokocha mnie takim jaki jestem i nie oczekuje manny z nieba ,ale oczywiscie mamusia mowi corka znajdz sobie bogatego i przystojnego :O

Gość Gosiulka39
To jest jeszcze gorsze,niech sie patrzy na swoje,chyba te ich nie ma:-)