Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyzgaga

mgła widzieliście już?

Polecane posty

to czego się boisz? Że obejrzysz i uznasz "coś jest na rzeczy"? Smutne to i smutne że Polacy już nie potrafią samodzielnie myśleć

boję????? Po prostu nie trawię czegokolwiek wydanego pod patronatem sekty z Gazety Polskiej i Rydzyka. Niedobrze mi się robi od ich jedynie słusznej racji, nijak mającej się do faktycznych wydarzeń. Żerujących na łatwowiernych maluczkich i zdobywających ich głosy i kasę!!! Właśnie myslę samodzielnie i nie daję się podpuszczać takim mediom

Gość o czym to jest
bo mi nie odtwarza

to odpowiedz mi na pytanie czemu w mediach jedyna i słuszna racja (vide PO) jest tak chętnie ogłaszana? Dlaczego w TV nie ma już innych audycji jak tylko te które preferuje PO?. Ponoć mamy niezależne media...nieprawdaż? Jakimś dziwnym trafem skasowali "Misję Specjalną" i "Bronisław Wildstain przedstawia" To jest demokracja

o czym to jest dokładnie, film był w dzisiejszej Gazecie Polskiej. Nie zdobyłam jej bo nakład rozszedł się już ok godz 9.00 ale wkleiłam link z YT

bo przecież Bronek gadał sam ze sobą i nie dało się tego oglądać :) Pospieszalski został przecież. Chyba masz złe informacje, bo w 2 głównie SLD, w 1 PiSiory częściowo zostały. Tam samo w TVP Info. Prywatne nadają to co uważają za słuszne. Dziwnym trafem większość (jak to w demokracji) jest innego zdania niż Dziennik Polski, Gazeta Poska, Trwam i Radio Maryja. Dlaczego? Według ciebie większośc to analfabeci nie mający nic do powiedzenia?

Czy ja tu coś pisałam o analfabetach? Nie obrażam ale widzę że chcesz mi mięskiem rzucać:) Masz problem bo mnie nie sprowokujesz:) Na tym polega klasa, dobranoc i mimo wszystko życzę miłego weekendu

nawzajem, tobie też wszystkiego dobrego życzę. Nie użyłam ani jednego słowa podchodzącego pod miano "mięsa". Analfabeta to bezrozumny człowiek nie potrafiący czytać, pisać, ani samodzielnie myśleć. (To tak gwoli wyjaśnienia, gdyby właśnie to słowo podeszło jako "rzucanie mięsem" :) Pozdrawiam

Gość ladaco ty hemoroidzie
opowiedzcie coś więcej , nie odtwarza mi się :O o co konkretnie chodzi ?

haha no nie zrozumiałyśmy się:) Chodziło mi o to że gustując w innej partii będziesz mi rzucała inwektywami:) a tu nie o to chodzi. No już wiem że jest ok:)

to że nie gustuję nie oznacza, że nie potrafię dyskutować. Zadałaś pytanie, grzecznie odpowiedziałam podając argumenty, które znam. Z zasady zwykle kulturalnie dyskutuję z ludźmi, którzy mają inne zdanie niż moje. Na tym polega dyskusja. Inaczej to monolog:) A do kolegi wyżej - tu masz skrót z dzisiejszej Gazety Polskiej http://gazetapolska.pl/artykuly/kategoria/57/4287 Film nakręcono oczyma dawnych pracowników z Pałacu Prezydenckiego, podwładnych L. Kaczyńskiego i różnych innych...

wiesz co i dziękuję że odpowiadasz mimo że nie zgadzam się z Twoją opinią. Taki jest świat, ile partii tyle opinii:D

ja bym nawet zacytowała - gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie :) (Nie pamiętam kto jest autorem tych słów)

Gość dla moherów
dla moherów,to powinni więcej takich filmów robić,to jest dla nich ,jak sex ,orgazmu przy tym dostają,hahahaaa

nie kłócimy, tylko jak już napisałam dyskutujemy. W przeciwieństwie do naszych polityków raczej spokojnie :)

wiesz co i tak powinny te rozmowy naszych polityków wyglądać. Skończyć ze złośliwościami, zacząć pracować

pomarzyć dobra rzecz :) Niestety jak żyję, nie widziałam spokojnie rozmawiających polityków. U nas chociąż się nie tłuką na sali sejmowej jak w poniektórych krajach, Co najwyżej pokrzyczą na siebie lub powiedzą parę gorzkich słow (nie zawsze zgodnych z rzeczywistością) Więc nie jest tak źle jak się wydaje. Zmykam i życzę spokojnych dyskutantów.

nie mam zamiaru szkoda czasu, po kilku filmikach na youTube, o pilnowaczach krzyża, mam serdecznie dosyć tych bzdetów.