Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huLAJka duszna

Tak mi żle

Polecane posty

Gość huLAJka duszna
a jak tajfun dopada nas co kilka tygodni hehehehe

...kiedys inaczej wygladałam...nie moge sie z tym pogodzic...moja siora mowi,ze to przez to,ze jestem sama...ze bez mezczyzny i Jego milosci gasnę,znikam,szarzeję...chyba to prawda...:(

Gość huLAJka duszna
To ja mogę Cie zlinczować,z chęcią;) bo cos mi sie zdaje że się mylisz:)

Diabollica27 ja też kiedyś byłam szczuplutka rozmiar 34-36 teraz wiecej:) też mi z tym ciężko nawet bardzo.Ale takie życie musze się wziąść za siebie bo innaej rady nie ma:)

Gość huLAJka duszna
A jak jestem sama to chudne na momencie ,może taka podświadomośc wewnętrzna,; mi mówi:zrob coś ze soba,bo nikt cie nie zechce hihi

ja tez chciałabym wziać sie w garsc ale wtedy biust mi zmaleje i bedzie jak rodzynek :O poki co rozwazam na syto :P opcje rozne:O

Gość huLAJka duszna
Ja mam 170 i waze teraz 65,to i tak dobrze,jeszcze niedawno masakra była

hihi ja tam nie bede narzekała na to jak mi troszke zmaleje biust.Bo narzeczony mi powtarza z zachwytem ,że mam cyce jak donice:D hehe.A mnie one juz meczą:)

dobra Maleńkie😍ja uciekam😘kąpiel,jakis film i lulu do poduchy🌻:classic_cool: thx za miło spedzony czas i chwilkę fajnej wirtualnej ciepłej pogaduchy 😘 i ucha do góry Dziewczyny😘

Gość huLAJka duszna
Jak tylko troche przytyje to żle się czuje fizycznie i psychicznie,dlatego wtedy tak sie biore za siebie,przymus wewnętrzny;)

Gość huLAJka duszna
PA diabliczko tez dziękuje za wszystko. BARDZO:)

Można się dołączyć? Bo mi dzisiaj tak źle, ot tak, jakoś tak. I w ogóle, i w szczególe. Ale mam na stanie tylko cytrynówkę ;)

Gość huLAJka duszna
eCRIVAIN. Dołączaj:) samo pisanie nicu to przyjemnośc;)

Gość huLAJka duszna
Masz pieska:) fajnie,ja nie mam ,chociaz uwielbiam:)

:) A widzicie, ja ostatnio kumpla nakręciłem na cytrynówkę. A wyszło na to, że pomarudził, troszkę wypił, a ja pół. No i drugie pół siedzi i czeka, i "dojrzewa". Normalnie chyba zaniosę do pracy :P

mam mam kochany jest:) eejjjj pomarudzę trochę bo tesknnie za tym moim dziadem jak bym ,ale nie odezwe się pierwsza ,bo to jego wina:( dawaj tą cytrynówe:)

Gość huLAJka duszna
Gdzie do pracy/:)? Z nami wypij ,może jz dojrzało wystarczająco:) A czemu Ci tak żle? Powiedz cos więćej:)

Gość huLAJka duszna
Pewnie że się nie odzywaj ,jak to jego wina PHI;)

Moja praca to miejsce momentami luźno - oryginalne. I wtedy można pozwolić sobie na cytrynówkę - tam też została mi przedstawiona i przypadła mi do gustu, tam też czasem romansujemy :P Ale więcej ciii ;) Dlaczego mi źle, eee jakoś dzisiaj tak. Ogólnie to "cytrynówko moja żono, jednak tyś najlepszą z dam, już mnie nie opuścisz, już nie będę sam" :P

Ecri,to chyba zaczynam zazdrościc Ci tej pracy..:) Moja nie jest taka słodka;) Czyzby Twoja kobieta miała kształty butelki..?to chyba dobrze;)

Niedobrze. Bo jest zimna i nieczuła. Choć słodkawy ma posmak. Do tego, na szczęście, niezbyt często się z nią spotykam. No i romansujemy z nią w kilka osób, więc chyba nie jest monogamiczna :P Praca jest fajna, choć momentami pełna absurdów i dziwnych rzeczy. Na co pomaga późniejsza randka z panią C. ;)