Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy_ktoś_widział_takie_cosik

Inteligentne, zapachowe worki na śmieci

Polecane posty

Kupiłam ostatnio inteligentne, zapachowe worki na śmieci o zapachu pomarańczy, które nie pachną gdy się je wącha np. przy zakupie (przed użyciem), ale zaczynają pachnieć, gdy są wypełnione do ok. 1/4 swojej pojemności. Jak dla mnie rewelacja, wrzucisz kilka śmieci i zaczyna niesamowicie pachnieć i przez cały czas. Znacie takie? Ja nie mieszkam w Polsce i kupiłam je w kraju, w którym mieszkam i chciałam zapytać czy w Polsce też są takie worki, bo może udałoby mi się kupić takie w czasie wizyty w Polsce w większej ilości oczywiście i w niższej cenie. Widzieliście takie? Jeśli tak, to w jakich sklepach?

Podnoszę :) Nikt na prawdę tego nie zna?

Gość series26
U nas nie ma takich frykasów ,u nas misie polarne chodzo po ulicach :( 🖐️

Gość gość
ja kupilam takie worki zapach ten przeszkadza mi wole normalne

Gość NataliaH
Nie wiedziałam nawet że sa takie worki na śmieci. Ale to chyba dobrze bo może nie czuć tak przykrego zapachu. Do takich worków idealnie nadawały by sie takie stojaki http://www.eco-market.pl/stojaki-na-worki . Bardzo fajnie pasowały by jeszcze te w różnych kolorowych odcieniach. I wtedy segregacja śmieci nie jest już taka nudna.

Gość gość
ja nie trawię tych intensywnych zapachów wymieniłam na gadające macie takie.Jak się już odpowiednio zapełni co 5 minut gada dość głośno wynieś mnie.!!!no ostatnio to nie dawał spać stary w nocy wstawał żeby go wystawić bo nie dawał spać.!!

Gość gość
ja mam fioletowe o zapachu lawendy - ale nie sa inteligentne

Gość gość
Sprawdź ofertę firmy Pakart na stronie www.pakart.com.pl Mają szeroki wybór, powinny znaleźć się też takie inteligentne worki.

Gość Iza

Ja zamawiam ze strony ezaopatrzenie.pl.  Worki są świetne, bardzo mocne, solidne i do tego ładny zapach. Polecam

Gość Olka
Dnia 12.06.2019 o 14:15, Gość Iza napisał:

Ja zamawiam ze strony ezaopatrzenie.pl.  Worki są świetne, bardzo mocne, solidne i do tego ładny zapach. Polecam

Znam ten sklep i mogę polecić, ceny bardzo przyzwoite, szybka dostawa 😉 same plus.