Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DESPERADKA

Duże PIERSI

Polecane posty

Gość DESPERADKA

Mam trochę za duże piersi, a nie chcę robić operacji plastycznej, ale chcę je jakoś zmniejszyć CZY KTOŚ WIE JAK OPOTYCZNIE ZMNIEJSZYĆ PIERSI?

A po co zmniejszać? Faceci na to lecą:) Chyba, że podczas rozmowy patrzą Ci się nie w te "oczy" co powinni - Tak, wtedy to jest problem! Ale poważnie naprawdę jest aż tak źle?

Gość ja też ja też ...
też mam duże piersi a przy tym jestem niska co potęguje efekt krępują mnie, czasem się ich wstydzę, mam wrażenie że są pierwszą rzucającą się w oczy cechą mojego wyglądu i że każdy zwraca na nie uwagę jak kupuję tylko staniki bez gąbek i o charakterystycznym stożkowym kształcie, bo te nie spłaszczają piersi tylko wycjągają ją jakby wzwyż aha no i obowiązkowo z fiszbiną - czyli z tym drutem poza tym miseczki stanika powinny być blisko siebie by zbliżać do siebie obie piersi, żeby się nie rozchodziły ponadto żadnych żabotów, golfów i bardzo obcisłych ubrań pozdrawiam i głowa do góry :) co po niektóre i tak nam zazdroszczą :)

Większość wam zazdrości ;) Może nie wszystkie, ale typowe "deski" bankowo...;)

Moim zdaniem wielkie cyce fajnie wyglądają i młodych dziewczyn,ale u starszych to lepsze są małe.Nie ma nic gorszego niż stara baba z wielkimi cycami w stroi bikini,fujjjjj

Gość Działo
Duży biust jest super, nic nie zmieniaj.

Gość zamknij sie Bagno
hahah na innym topiku zalisz się że jestes prawiczkiem i żadna cię nie chce, a tu komentujesz damskie biusty.. jestes koleś serio żałosny. Do tego tyle wiesz o damskich piersiach co na obrazku widziełeś gopi francu :D

Gość lejla27
a jaki masz rozmiar?...ja mam 70 H..ja lubię swoje piersi ;)

Gość lejla27
bagno--> nie ma nic gorszego niz stara baba z małymi obwisłymi cyckami...to dopiero jest masakra...jakby puste flaki jej wisiały :o

Gość no to czas na zmiane i teraz
a tobie beda wisiec puste balony tez mi atrakcja

Byście coś pokazały,a nie tylko się słownie przechwalacie;)