Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Choraxxx

Co mi jest?

Polecane posty

Gość Choraxxx

Przede wszystkim - choruję na reflux, ale nigdy nie było z tym większych problemów, regularnie biorę leki, więc jest OK. Ale mój problem zaczął się przed świętami. Najpierw nie chciało mi się jeść, więc jadłam tak, żeby nie zdychać przed świętami, ale i nie chodzić głodna (wiadomo, przy refluxie niezalecane :) ). Alkoholu nie piłam prawie w ogóle - lampka szampana, lampka białego wina i bardzo słaby drink w Sylwestra, również nie odczuwałam żadnych bólów ani nic. Od 2 stycznia mam tak, że nic nie mogę jeść! Zupełnie nie wiem o co chodzi, ale wszelkie jedzenie w dawkach większych niż 1,5 kromki chleba wywołuje u mnie mdłości, nie czuję łaknienia, kwas żołądkowy wraca mi do ust. Byłam u szkolnej pielęgniarki, dostałam 20 kropli żołądkowych -.-' Co robić? Leki od lekarza biorę, nie chcę iść na 4 już gastroskopię...

Gość Choraxxx
Nikt nie wie? :(

Lekarze nie potrafią Ci pomóc po 3 gastroskopiach, ale jakiś inteligent z kafe na pewno coś wymyśli? Nienawidzę chodzić do szpitala, nienawidzę badań, ale czasami po prostu to jedyna opcja i jak już trzeba się wybrać do lekarza to lepiej to zrobić.

Gość Choraxxx
Cóż, liczyłam na to, że znajdzie się ktoś, kto miał/ma podobnie i może coś doradzić.

Gość brak slonca i seksu
. 5 zl