Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikukik

Jest źle. Depresja!

Polecane posty

Gość Ikukik

Witam! Mam 17lat w małżeństwie moich rodziców już od jakiegoś czasu źle się dzieje. Nie rozmawiają ze sobą a jak już to kończy się to kłótnią. Moja mama wielokrotnie lecz bezskutecznie próbowała nawiązać jakikolwiek kontakt pytając jak się czujesz co w pracy itp. Ale zazwyczaj odpowiadano jej żeby się nie wtrącała. Mama nie ma przyjaciół, którym mogłaby zaufać, gdyż całe swoje życie poświęciła wychowaniu swoich dzieci, mężowi i domu. Ma pogłębiającą się depresje wszystko widzi w czarnych barwach nic ją nie cieszy, ciągle płacze. Po prostu jest wrakiem człowieka. Namawiałam ją, żeby poszła do psychologa, który jej pomoże, ale mówiła, że nie ma mowy bo jak dojdzie do rozwodu to mój ojciec wszystko wygrzebie i ją zniszczy. Co mam robić? Przecież na siłę nigdzie jej nie zaprowadzę.

Gość angelina joli
kolejna kobieta, która żyła dla wszystkich tylko nie dla siebie:( smutne, nie wiem jak jej pomóc, na pewno wspierać, mówić, że jest ważna, być z nią, żeby nie przychodziły jej głupie pomysły do głowy, może mama ma siostrę, matkę, która mogłaby ją zachęcić do wizyty u lekarza?

Gość Ikukik
Niestety nie ma nikogo takiego, a ja sama chyba nie jestem w stanie przekonać ją do tego, ale będę się starać. Chyba tylko to mi pozostało.