Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze

przegralam z tv

Polecane posty

Gość nie wierze

Powiedzcie mi jak zwrocic uwage meza na siebie??? Chcialabym zeby choc raz oderwal swoj tepy wzrok od telewizora i zauwazyl ze ma zone. Zaluje ze mam taki charakter jaki mam, b o gdyby nie on to juz dawno bym go zdradzila....

Gość ktossss
a zanim został mężem nie oglądał tv??

Gość ptaszęcie nastroszone
w TV to ładne i mundre i szczupłe , kolorowo a w domu ma rozwore tłustą , smierdzącą szarą brudną i wrzeszczącą

Gość nie wierze
az tak drastycznych srodkow nie chce stosowac:)

Gość nie wierze
Zawsze ogladal tv pamietam ze nasze randki to bylo ogladanie roznych filmow :) Ale interesowal sie tez mna, kurcze a ostatnio nic zero zainteresowania moja osoba. A ja mam taki charakter ze prosic sie nie bede

Gość nie wierze
do ptaszęcia Zdziwilbys sie..... Akurat jestem bardzo atrakcyjna kobieta, zadbana i na brak zainteresowania plci przeciwnej nie narzekam

Gość ktossss
a to jak zawsze oglądał, to nie masz teraz co narzekać ;) z nałogami walczy sie przed a nie po ślubie ;)

Gość nie wierze
przeciez kazdy oglada telewizje, tak? Wszystko jest dla ludzi. Chodzi mi o to ze przestal sie mna interesowac, ze przestalo mu zalezec na bliskosci.

Gość ktossss
no właśnie rzecz w tym, że nie każdy... :O ja nie oglądam od 5 lat, mój chłopak również i uwierz znam mnóstwo młodych ludzi, którzy już dawno odbiegli od schematu praca-tv i da sie spędzać ten czas konstruktywniej.

Gość nie wierze
wiem ze mozna spedzac czas konstruktywniej, ale calkiem zrezygnowac z tv? Podziwiam. Ja sama czasami lubie obejrzec jakis serial, choc nie ukrywam wole ksiazki . Szkoda tylko ze kazdy rozwodzi sie akurat nad tv a nie nad tym co zrobic zeby maz oderwal sie od swiata fikcji i zostal na dluzej w realu