Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhhhhhhhhhhhhh

czy rozstepy mozna pokochac?

Polecane posty

I dodatkowo, nie raz, usłyszałam komplement na temat mojego ciała od facetów. Pewnie, że wolałabym nie mieć tych rozstępów na udach i pośladkach ale teraz już niestety nawet już kremy słabo na to pomogą.

Gość yhhhhhhhhhhhhhhhh
ale czy nie latwiej pozbyc sie cellulitu niz rozstepow?

też miałam cellulit.. Teraz już nie widać:) Ale jako nastolatka mialam z tym problem, ale nie przejmowalam się tym również:) Mojemu facetowi też nie przeszkadzało, ale sama dla siebie pokonałam to Niektóre kobiety maja problem z usunieciem cellulitu i to tak wielki jak z usunieciem rozstepow

Gość yhhhhhhhhhhhhhhhh
zielony chwast mowisz ze jakies kremy nie pomagaja juz na rozstepy wiec nadal ci sie pojawiaja? mi wlasnie zauwazylam jeden nowy czerwony i az sie wkurzylam bo jak by na tych co juz mam nie moglo sie zakonczyc ;/

Gość yhhhhhhhhhhhhhhhh
ja teraz jestem na etapie odchudzania bo nabralam niedawno cialka i od razu wzielam sie za siebie... mowie cialka ale sporego chociaz dla wielu jestem podobno teraza ladniejsza niz wczesniej taka chudznka;d wiem ze to raczej w glowie siedzi problem, no ale co zrobic;p ja no jestem przewrazliwiona na punkcie swojego ciala i wygladu dlatego najwiekszym u mnie jest problemem jak cos nowego wyskoczy

Gość beble
ojjjjjjjjjjjjj to lepiej sie przerzuć z umartwiania i obsesji na pkt wygladu na obsesje na pkt nauki i rozwijania intelektu. bo ciało nie zawsze bedziesz miala ppiekne. wkoncu przyjdzie starosc, ciaza itp.. na wyglądzie to nawet nie idzie cale zycie zarabiac wiec wiesz.. lepiej na co innego postawic!

Gość yhhhhhhhhhhhhhhhh
wiem ale na punkcie swojego ciala to ja juz mam obsesje od dobrych paru lat i nie da sie tak poprostu z tym skonczyc. troche z tego juz wyroslam no ale nie do konca i nadal mam dni ze mam dola jak cos nowego zobacze;d

Z rozstępami można skutecznie walczyć, ale nie przy użyciu kremów. Jeśli ktoś chce się ich pozbyć powinien zastosować urządzenie bi-one dostępne w klinice La Perla. Już po pierwszym zabiegu rozstęp staje się płytszy oraz gładszy. Warto też skorzystać z oferowanej w tej klinice bezpłatnej konsultacji z kosmetologiem, który podpowie co jest dla nas najlepsze.

Nie wiem czy da sie pokochac rozstepy ale wiem ze ich wyglad mozna nieco poprawic. Ja przez dluzszy czas uzywam REDUCE serum 2w1. Moj mąż nawet zawuważył że moja skóra wyglada znacznie lepiej, wiec warto wypróbowac.