Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEDEszczupła!

JAKIE CWICZENIA WYKONUJECIE???

Polecane posty

Gość BEDEszczupła!

zamierzam się wziąc za dietę.. kopenhaską.. juz duzo słyszałam na jej temat, ale mam znajomą -żywy dowód, która dzięki niej schudła 40 kg! w kilka miesięcy... po zakonczeniu jej nie rzuciła sie na jedzenie, zmieniła nawyki i wazy nie 90 a 40.. ale nie o tym mowa.. nie mam w domu zadnych przyrządów..chciałabym wiedziec jak cwieczenia mogę wykonywac sama??? jakie wy robicie??

Gość BEDEszczupła!
i waży 50 a nie 90 :D* miało byc,bo mi się pomyliło :P

Gość BEDEszczupła!
hellooo

Jakieś z tych popularnych - wystarczy mata, piłka i ćwiczysz:) Na pierwszej lepszej stronie znajdziesz konkretne zestawy (google nie gryzie:P). Jednak powiem wprost najbardziej to liczy się silna wola i trwanie w postanowieniach - to jest chyba najtrudniejsze:)

Gość BEDEszczupła!
no właśnie... a ja mam dosc gnicia przed kompem i tycia z dnia na dzien, obżerania się na noc..! dosc..! ani się obejrzę będzie wiosna a ja będe sie wstydziła wyjsc na ulice..- teraz kryje sie pod kurtka zimową itd..

Mogę Cie zapytać o wymiary? Naprawdę znam osoby, którym się udało, mój przyjaciel schudł ok 20 kg. Zmieniając tylko same nawyki żywieniowe. Najgorsze to często problem z wiszącą skórą więc zawczasu zainwestuj w jakiś krem.

Gość BEDEszczupła!
mi sie przytyło duzo przez siedzenie przed kompem.. chce cwiczyc, aby mi nie zwisała skóra.. waze napawde duzo po 67 przy 160 cm :O wiec sama widzisz.. a ja nie moge po prostu tak zmienic nawyków.. albo bede miec diete albo po prostu sie nie uda.. bo tak sama decydowac to ja wiem, ze poplyne.. najpierw chce diete, cwieczenia a potem stopniowo nauczyc sie jesc zdrowo

Gość BEDEszczupła!
;)

PS. Ja jestem facetem i ważę 94kg (184cm). Dla mnie najlepszym ćwiczeniem było bieganie, co drugi dzień, a co drugi scyzorki na piłce, brzuszki i a6w. Co prawda wciąż mam problem z małą oponką na brzuchu. Po ćwiczeniach przytyłem 5kg, ale za to zgubiłem z 4 cm w udach i 9cm w pasie. Duża różnica wizualna. Polecam bieganie. (jak się trochę ociepli, bo w obecnych warunkach to biegałem może z 3 razy i to ciężko żeby się nie przewrócić):)

Gość ksiezniczka...
najlepsze cwiczenie to sex

Gość ksiezniczka...
tez sie walsnie odchudzam, a cwiczen mi brakuje :)

Gość BEDEszczupła!
CZYTAM W NECIE O cwiczeniach odchudzajacych.. skłony, brzuszki, przysiady, nozyce.. sporo tego jest i z wf pamietam wykorzystam juz jutro

Gość zapisz sie do klubu
dobrze Ci zrobi wyjscie z domu, i dobra opieka ternerow. naprawde od cwiczen zajebiscie sie poprawia samopoczucie i samoocena, wiec radze po prostu cwiczyc przy tym ograniczyc slodycze, jesc czesciej a mniej i nie wpierdalac na noc;) ale ja specjalista nie jestem, jak pojdziesz do dobrego klubu, to Cie poprowadza. polecam, sama wlasnie wrocilam zaraz zjem sobie dwa jaja i git:)

Gość BEDEszczupła!
no tak:) musze dac radę.. i jeszcze mini założe!:P

Gość zapisz sie do klubu
jasne ze zalozysz, ja tez juz nosze:D

A najlepiej jest zapisac sie na cos, nic tak nie motywuje jak przymus, jakis aerobik czy cos, aerobik dwa razy w tyg i raz w tyg basen a zobaczysz jak schudniesz i oczywiscie drobne sztuczki zywieniowe jak nie jesc slodyczy i dwie filizanki zielonej herbaty dziennie a efekt murowany :) I grejfrut! To jest bomba witaminowa i jaki lek :) bardzo pomocny

Gość BEDEszczupła!
kurde a ile moze kosztowac karnet miesieczny do takiego clubu fitness?? bo u mnie krucho z kasa, a własnie to byłonby najlepsze...

TO zalezy na ile wejsc, ja w moim place 44 zl za.. 4 wejscia a 69zl za 8 wejsc takze im wiec ej tym bardziej sie oplaca, wejscia sa wazne miesiac, dadza Ci popalic zobaczysz. Ale jesli musisz cwiczyc pod przymusem to jets najlepsze bo najskuteczniejsze a takto "aa nie chce mi sie, dzisiaj odpuszcze" ;)

Gość a widzialam
zgadzam sie:) wybierz jakis klub i tam zacznij treningi

Gość zapisz sie do klubu
to zalezy, ale raczej wszytsko plasuje sie ok. 100 i wzwyz. zalezy od miasta. a co do ilosci cwiczen, to lepiej, gdybys chpdzila czesciej niz dwa razy, aerobik, to latwa forma cwiczen, tu raczej sie nie przeciaza tak jak na typowym treningu silowym, oczywiscie trzeba zrobic sobie odpoczynek, kiedy sie czuje, ze ten dzien wolny jest nam potrzebny, ale generalnie cwiczyc;)

Ale kochaaaana jakie jaja wyszly bo juz po miesiacu zauwazylam efekty, skora stala sie gladsza cellulit sie zmiejszyl i takia zaczela sie podkreslac, super! Widzisz siebie taka w lustrze WIDZISZ te efekty i endorfina sama dociera do twojego mozgu, jestes szczesliwa, a kiedy odejdziesz sprzed lustra i zalozysz cos w co sie wczesnej nie wciskalas to ulalala :) Basen, bieganie, klub fitness, nie stop slodyczom i pozniej porze jedzenia, zielona herbata i gerjfruty :) powodzenia :)

Gość BEDEszczupła!
patrzyłam własnie w googlach na jeden club w moim miescie.. i tak myslałam, ze 2 razy w tygdoniu po 2 godziny.. 4 godziny razy 4 tygodnie.. 16 wejsc i wyszłoby 110 zł.. póki co nie mam, ale zrobie wszystko aby sie zapisac

Gość BEDEszczupła!
nie pracuje wiec nie mam swoich pieniedzy jeszcze... tylko sie zastaniwaima czy 4 h tygodniowo by przyniosły efekty?? chciałabym schudnac ok 15 kg;(

Nie. Nie cwicz na poczatek po dwie godizny to za duzo. Lepiej czesciej i krocej. Np 4 razy po godzienie, da to lepsze efkety, nie przeciazysz organizmu a go wytrenujesz :)

Gość zapisz sie do klubu
a pokico, sciagnij sobie filmiki z cwiczeniami np. "chce miec takie... posladkki/brzuch/cialo" i zmus sie do cwiczen, nie odpuszczaj. pozdrawiam

Gość BEDEszczupła!
dziekuje za super podpowiedzi :P

Gość hej u mnie też
16 wejśc kosztuje 110 zł, z jakiego jesteś miasta??