Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEDEszczupła!

JAKIE CWICZENIA WYKONUJECIE???

Polecane posty

Gość BEDEszczupła!
ja z Krakowa mam jeszcze pytanie .. bo podczas diety trzeba pic duzo wody naturalnie niegazowwanej.. czy moze to byc woda np. Żywiec Zdrój o posmaku truskawki, pomaranczy czy zilenego jabłka.. ta. 1.5 l kosztuje 3 zł około.. czy musi byc po prostu niegazowana zwykła

Gość BEDEszczupła!
up up up

Gość BEDEszczupła!
uciekliście wszyscy ?:P

Gość gracjanna
lepiej bedzie jak bedzieszpilawodebezsmakowa albowode zcytryna:)

Gość BEDEszczupła!
kurcze szkoda, bo na co dzien pije tylko gazowana a teraz przestawic sie musze na niegazowana i to jeszcze bezsmakowa:P no coz.. chciec to móc:D!

Gość BEDEszczupła!
miło mi będzie jak ktoś będzie śledził ze mną moją dietę.. chciałabym ją zacząc od jutra, ale nie wiem czy mama bedzie na zakupach by kupic odpowiednie produkty bo nie mieszkam w centrum i kawałek do sklepu mam..a jak nie to od piatku na pewno zacznę 1 dzien.. juz nie moge sie doczekac efektów!:)

Nie bądź nastawiona na aż takie szybkie efekty:) Bo znam ludzi, którzy poćwiczyli przez dwa tygodnie, trochę mniej jedli i nagle: to bez sensu, nic nie chudnę. Do tego potrzeba więcej czasu. Dlatego choćby nie wiem co - NIE REZYGNUJ. Jak już masz cel, to rób wszystko, żeby go osiągnąć;)

Gość BEDEszczupła!
muszę, muszę.. dosc tego.. abym ciagle wstydzila sie isc na ulice.. kiedy ze 2 lata temu czułam sie super pewna sieboe. nie jestem brzydka, ale mam za duzo kg co mi dodaje kompleksów.! tylko sie tak zastanawiam co bede jutro robic caly dzien.. cwiczenia ok.. na rowerze nie pojezdze bo bym sie chyba zabiła.. i znowu zlegne przed kompem i bede siedziec 5h?:(

Gość gracjanna
w domu tez mozna cwiczyc taniec duzo daje brzuszki przsaidy pajacyki najlepiej odstawic slodycze ziemniaki makarony

Gość sjbionlm,
ja np.pije wode z cytryna albo miete i herbatke zielona:)

Gość BEDEszczupła!
mam w domu herbate zielona widze.. w takich jakby listkach czy cos.. ona naprawde jest taka skuteczna???

Gość sjbionlm,
najlepsza jest lisciasta oczywiscie herbata zielona spalszcza brzuch 2 3kubki dziennie mozna pic;)

Przede wszystkim poczytaj sobie o tej diecie, tracisz mase wody, tkanki miesniowej a tluszcz i tak zostanie. W dodatku stracisz duzo witamin i bedziesz oslabiona, a ta kawa z rana, na pusty zoladek, to juz w ogole super pomysl. Zapytaj się jakiegos dietetyka, czy przepisalby komus taka diete. Jezeli w krotkim czasie duzo schudneisz to nie ma bata, ale skóra bedzie zwisac. Zmien nawyki zywieniowe, zacznij cwiczyc, np. biegac i efekty beda po pierwszym tygodniu. PS Nie pij wody zrodlanej, ale mineralna, a co do tego zywca smakowego to zobacz ile to ma kalorii (podejrzewam, ze troche ma) i czy się kalkuluje stosowac diete pijac takie napoje.

Gość sjbionlm,
maksymalnie 2 kubki ostatecznie 3

Gość BEDEszczupła!
dzieki, nawet nie sadzialam ze tyle osob sie odezwie;P ja kawy i tak nie pijam.. wiec bedzie to zielona herbata z kostka cukru albo wcale :D

Gość LKCHGIDJDJB
wejdz na linka i sobie poczytaj na temat zielonej herabty

Gość zapisz sie do klubu
ja nie zauwazam takich cudownych efektow picia zielonej hernaty, ale zawsze to leiej pic zielona niz cole:) zmien chleb na ciemny, ale taki prawdziwy razowy, a nie barwiony karmelem, ktory tylko podszywa sie pod razowca. razowiec ma inna strukture, sa tam wyczuwalce ziarna, no i jesr drozszy, zwykle pakownay w folie z pokrojonymi kromkami. woda oczywiscie zwykla, nie zadne smakowe, bo to zywkly napoj wychodzi. jesc mniej a czesciej i nie doprowadzaj do stanu, kiedy jestes przeglodzona, to nie jest dobre, slowem-nie glodz sie. ja tez jakis czas temu dowiedzialam sie, ze zeby zjesc mnije kanapek na sniadanie np, lepiej je popijac herbata. tak bez herny, to moglabym zjesc z 4-5, a z herba 2 i styka, jestem najedzona. i nie najadaj sie do tego stopnia, ze bedziesz czula, ze juz wiecej nie wcisniesz, masz po prostu zaspokoic glod, nie najadac sie. ok, to chyba tyle ode mnie:)

Gość najlepiej zaliczać facetów
mi by sie nie chciało tak ćwiczyć i jakieś diety jeszcze jak tyle smakołyków odmawiać sobie nie mam takiej silnej woli

Gość zapisz sie do klubu
ja cukru nie uzywam, za to slodze sobie herbate miodem, bo tak lubie, ale i chyba lepsze to od cukru.

Gość zapisz sie do klubu
nikt Cie nie zmusza:)

Gość BEDEszczupła!
ok bedzie woda zwykla niegazowana i duzo zielonej herbaty.. musze cos z soba zrobic, nie tylko dla faceta ale dla siebie, aby w lecie isc na basen, zalozyc szpilki, krotka sukienke i fajnie wygladac, byc zdrowsza.. a nie przejmowac sie ze w biodrach tyle, ze w spzilkach smiesznie wygladam.. ze o ubraniach S moge zapomniec.. TO SIE ZMIENI

Gość najlepiej zaliczać facetów
kompleksy to i tak bedą się pojawiać nawet jak bedziesz szczupła bo to jest nieuni9knione przy manipulacji jakiej jesteś non stop pddawana a to sie nie zmieni bo na tym sie wiele biznesów kręci choćby te związane z sylwetką siłownie tablety rózne suplementy diety itd będziesz zadowolona przez jakiś czas ale do czasu . na pewno duza nadwaga jest niezdrowa i pogarsza ogólnie samopoczucie i dla tego samego warto zrzucić zbędny balast

Gość zapisz sie do klubu
najlepiej zaliczac facetow-- czy Ty masz jakis problem ze soba? skoro dziewczynie przeszkadzaja kg, to niech je zrzuca i tyle. kompleksy pojawiaja sie nietety zawsze, ale zawsze to o kompleks mniej, co?

Gość BEDEszczupła!
hej Dzisiaj diety nie zacznę :) z tego powodu iż zapomniałam, ze dzis świeto i nie mam nigdzie blisko zadnego sklepu aby kupic produkty.. ide niedługo sie napic zielonej herbaty i na hula-hop pocwicze:P co do mopich kompleksów.. odnoszą się własciwie kg.. podobam się sobie, lubie swoje włosy, twarz, piersi ale chce miec mniej tu i ówdzie.. moze sie pojawia inne kompleksy.. ale gdybym wychodziła z załozenia ze nie ma po co sie odchudzac bo pojawia sie inne kompleksy to ... co to w ogóle za teoria;) dziekuje tym co są ze mną.:)

Gość BEDEszczupła!
;)

Gość DietkaCuuuuudddd
Ja też planuję zacząć ćwiczenia, z tym że ja tylko gdzieśok 4 kg chce schudnąć. Mam zamiar odstawić chleb, ziemniaki (frytki), i mniej czekolady oczywiście. Od przyszłego tygodnia aerobic zamiast wyjść na piwo i może jakoś pójdzie. Jestem z tych samych okolic. Mam 175 / 58 - 59 kg