Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MĄŻ ŻONKI OBRZARCIUSZKI

ILE WASZE DUPY PRZYTYŁY PO ŚWIETACH ???

Polecane posty

Gość MĄŻ ŻONKI OBRZARCIUSZKI

MOJA ŻONKA PRZYTYŁA W OKRESIE ŚWIĄTECZNYM Z 68 KG NA 74KG. UWAŻAM, ŻE ZA DUŻO ŻARŁA !!! A JA PRZYTYŁEM 3 KG. :) JAK U WAS ???

Gość mnie tyz
to z ciebie dupa jest

Gość takie jest zycie
przykro mi :(

Gość ankafanka
A ja nawet schudlam bo maz mial wolne i pieprzylismy sie na jezdzca w wigilie :P

Gość nie wiem dokladnie,
ale pewnie z 2 kg, tylko, ze za 2 dni sie przeprowadzam do innego miasta i zaczynam powazna prace i pewnie ze stresu schudne dwa razy wiecej ,wiec za bardzo sie nie przejmuje ;)

Gość Przytylam , moze ze dwa kilo
Ogolnie jestem szczupla i zawsze dbalam o sylwetke. Wiem ze musze cos zrobic. Musze stracic ok.4 kg. Masz jakis dobry pomysl ???

Problem w tym, ze u mnie swieta trwaja caly rok.Zawsze duzo dobrego jedzenia, Lodowka pelna smakolykow, teraz mysle o lodach ktore tam sa. Przestalam jesc chleb, bo podobno tuczy, zjadlam salatke z laksa z jajkiem, bez chleba. Probuje zrezygnowac ze slodyczy. A tu w domu, stoi tort, sernik, paczki i lody w kodowce. Nie mowiac juz o miseczce ze slodyczami. Budyniami i jogurtami w lodowce. Boje sie nawet nadmiaru owocow, ktore leza i kusza. Chce zrobic diete proteinowa t.z.w. dukana, ale tez ciezko. Glod popijam szampanem- alkohol po ktorym tez apetyt rosnie. Macie jakis pomysl na schudniecie ??? Najlepiej chyba w ogole przestac jesc. Z niczego nie ma nic !

Gość wizazystka.ppp
ja nic nie przytylam

Robilam ta diete kiedys. Przed kazdym posilkiem wypija sie dwie szklanki wody. Schudlam 1.800 kg i po tej diecie sie szybko tyje. Najlepsza dieta to kopenchadzka, tylko kosztuje wielw wyzeczen.