Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołóweczek92

TEŻ TAK MACIE

Polecane posty

Gość ołóweczek92

DODAŁAM NOWY TEMAT BO W TAMTYM CHYBA ZA BARDZI SIĘ ROZPISAŁAM... ALE CHCIĄŁABYM ZNAĆ WASZE ZADNIE NA TEN TEMAT rok temu sptykałam sie z pewnym kolesiem niby fajny z jedej strony cos do neigo czuółam i chyba nadal czuje...:) a z drugiej coś mi mowi, zeby dac sibei z nim spokój od pewnego czasu zauważyłam coć dziwnego!;O NIGDY TAK NIE MIALAM -że jak wychodze gdzieś załużmy do baru to wychodze, hm... czuje jakbym miala sie z nim spotkać(CHOCIAŻ WCALE TAK NIE JEST) i co wychodzac dzwoni do mnie, ze widzi mnie z parkingu i b. chciałby sie ze mna zobaczyc... - 3 razy w szkole ide, nei wiedzac go Nagle czuje, ze jest w pobliżu mnie za mna(2 razy czułam ze jest obok), i co? odwracam sie a tu on! -tydzien temu w markecie czułam, ze jest za mna! wychodzac patrze, a okazalo sie ze stał za mna w kolejce!;OA NAPRAWDE PRZESTALAM O NI OGOLNIE MYSLEC TYLKO JAK JEST W POBLIŻU TO nAGLE MI SIE O NIM PRZYPOMIONA!;o wiem,z e to moze wydawac sie smieszne ale naprawde zaczelo mnie to zastanawiac.... TEŻ TAK MACIE , ŻE CZUJECIE OBECNOŚĆ OSOBY chociaż jej nie widzicie?

Gość ołóweczek92
noo upupupupupupupupu