Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkie nicki zajete i nie m

kto ma tel w sieci era

Polecane posty

czy u was tez siec sie zablokowala? ja i cala moja rodzina mam tel w erze i nie da rady nigdzie zadzwonic ani puscic smsa. co za syf;/ u was tez tak jest? teraz im sie cos zablokowalo;/

Gość Proszę bardzo
Ja mam.Akurat dzwoniłam jak ją zablokowało.Ale po chwili było już wszystko OK.

Gość ja miałam ere i też mi się tak
robiło kilka razy, ale zazwyczaj trwało to max godz na szczęście pożegnałam tych zdzierców

Gość Proszę bardzo
Zdzierców?

Gość Claudette8911
ja jestem w heyah więc czerpie zasięg od ery i też mi nie dziala.. już pewnie jakąś godzinę lub 40 min, bo od ok pół godziny walczę o zasięg :/

zdzierców, zdzierców, ceny mają z lekka wygórowane, promocje praktycznie zerowe

no drogo jest niesamowicie;/ ja sie zastanawiam na co zmienic.. chyba bedzie play albo orange

chyba jednak najbardziej konkurencyjny w tej chwili jest play ja się broniłam jak mogłam nad zmianą operatora, no ale jak przeanalizowałam swoje rachunki to od razu popędziłam do play'a mam abonament za 69 (płaci się przez cały okres trwania umowy 59zł) i zazwyczaj go nie przekraczam jestem zadowolona :)

Gość Proszę bardzo
Ja mam na abonament.Teraz płacę 45 zł i mam 240 minut darmo.Do tego mogę za 5 zł na m-c mieć 500 SMS-MMS-ów.Kazałam wyłączyć bo minuty z abonamentu są wymienialne na SMS-y.A ja mało ich piszę.:( Dotychczas płaciłam 65 zł i miałam "tylko" 170 minut na m-c.:) (ERA )

ja mam 350 min do wszystkich sieci, zamienne na smsy dodatkowo darmowe połączenia do play, z czego się najbardziej cieszę, bo w zasadzie większość moich najbliższych przeszła już do play tak więc do rodziców, rodzeństwa, męża, przyjaciółek i kilku znajomych dzwonię za darmo i mogę rozmawiać bez ograniczeń pozostałe minuty w zupełności mi wystarczają na kontakt z innymi osobami, czasem w wyjątkowych syt zdarza mi się przekroczyć tą kwotę, ale to naprawdę rzadko

Gość Proszę bardzo
No,ja też mogę dzwonić do Play.Tylko tam nie mam nikogo.:( :D Bo mamy jeszcze jeden telefon w Erze (inny abonament) i w nim nie można wykorzystać darmowych minut.Trzeba płacić. Te wcześniejsze 170 min.też mi (raczej) wystarczały.Ale zdarzało się,że musiałam dopłacać. Największy rachunek zapłaciłam będąc jeszcze w Plus-ie.400 zł.Ale to było chyba z 8 lat temu.Kwota szokująca teraz nawet,a wtedy?

Gość Proszę bardzo
No tak.Ty przeszłaś do Play.:) Atrakcyjnie to wygląda.

Gość nofjie malny
nie mam