Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sprawa

dziwna sprawa

Polecane posty

Gość adinnnaaa
sytuacja nie jest najlepsza, ale na pewno nie powinnas sie zamartwiac bo to i tak w niczym nie pomoze. poczkaj az dziecko sie urodzi, jesli sytuacja sie nie zmini to po prostu odejdz. wiele kobiet z dziecmi znajduje nowych partnerow i zyja w szczesliwych zwiazkach, wiec nic jeszcze nie jest stracone

Gość dziwna sprawa
nie jest z kochanka. sprawe ucialam po prawie 3 miesiacach romansu, ktory sie zawiazal 4 miesiace po slubie (my nie mielismy nawet nocy poslubnej!). Nie wiem czy jest do konca czysty. Kilka miesiecy temu dowiedzialam sie kilku strasznych rzeczy, przezylam szok psychiczny. Od tamtej pory jest na rany przyloz. Chyba zrozumial czym jest malzenstwo.. Tak sadze. Ale we mnie cos peklo. Wielka milosc przerodzila sie w dziwne uczucie przywiazania, opieki.. Ale czy go kocham? Gdy probuje sobie przypomniec moje uczucia zanim wszystko sie zaczelo i porownac je do obecnych, to jest to cos zupelnie innego. Juz nie patrze na niego z uwielbieniem, drzeniem serca i czuloscia. Siedzi obok mnie facet, jak kazdy inny, czasem przytuli, da buziaka.. Jak brat. I tak jest od zawsze. No i teraz ciaza.. to chyba jakis koszmarny sen. obym sie jak najszybciej obudzila!

Gość dziwna sprawa
dodam, ze jego postawa odnosnie tych rewelacji, ktore uslyszalam jakis czas temu, jest taka, ze calkowicie zaprzecza, ze to co uslyszalam to wynik intrygi kolegi i jego zony, itd... Ale ja juz w nic nie wierze, przyjmuje do wiadomosci, ale nie wierze!

Gość adinnnaaa
moim zdaniem wasz zwiazek to jakas pomylka. z toba seksu nie chcial uprawiac, a z kochanka jak najbardziej. przeciez to chore. przeciez jestescie mlodym malzenstwem.

Gość dziwna sprawa
dziwisz sie, ze ta ciaza to dla mnie szok i swego rodzaju TRUMA??? najgorsze jest to, ze jestem zadbana, swietnie wygladajaca babka, o egzotycznym typie urody. kochanka to mamuska z 3 dzieci, starsza ode mnie, atrakcyjna inaczej, raczej tylko desperat obejrzalby sie za nia na ulicy. mowie to zupelnie obiektywnie, bez grama emocji czy jadu. Stwierdzam fakt! co ja mam teraz zrobic...

Gość adinnnaaa
a jak wygladala sytuacja przed slubem?

Gość dziwna sprawa
Gosiu - *moze* w tym momencie ma ogromne znaczenie! jest 50/50 a ja potrzebuje 100. Tego mi nie moze zapewnic, stad moje plany odejscia bo zwyczajnie mialam juz dosc. Niby jest czysty ostatnio, na rany przyloz, ale bez seksu i tej otoczki. Jak brat z siostra. Jeden jedyny raz i BACH! co ja zrobilam, ze los mnie tak ukaral? najpierw maz palant, teraz ciaza!

Gość dziwna sprawa
przed slubem bylo roznie, zanim zamieszkalismy razem to skakal wokol mnie. Jak to mowia jestem idealnym materialem na zone!

Gość adinnnaaa
a jak bylo z sexem?

Gość dziwna sprawa
bez fajerwerkow.. ale ja wtedy kochalam.. moja gluopta nie ma granic

Gość adinnnaaa
mi sie wydaje ze on ciagle cos kombinuje, watpie ze tyle wytrzymywal bez seksu skoro zaraz po slubie znalazl sobie kochanke. czyli potrzebowal nowych wrazen, a co teraz juz ich nie potrzebuje? to jest zwykly palant.

Gość adinnnaaa
watpie ze dziecko cos w nim zmieni. facet nie ma szacunku do ciebie. w dupie ma twoje uczucia. jest przede wszsytkim nie honorowy. zaledwie cztery miesiace wczesniej przysiegal ci milosc, a pozniej te slowa nic dla nie nie znaczyly

zastanawiam się czemu w takim razie tak cieszy się na to dziecko?przecież jakby mu na tobie nie zależało to raczej nie byłby zachwycony że zostaniesz matka jego dziecka?

nie dziwie sie Twojej reakcji na ciaze po opisaniu kilku szczegolow z zycia

Gość adinnnaaa
splodzenie dziecka u wiekszosci facetow powoduje ogromna dume. pewnie teraz sobie mysli jak to on jest zajebisty. podejrzewam, ze on jest bardzo niedojrzaly i kojarzy sobie dziecko z przyjemna rozowa laleczka, ktora bedzie sobie lezala i sie smiala. dopiero po porodzie faceci sobie uswiadamiaja jaki to wielki obowiazek. wydaje mi sie ze maz autorki po prostu zwieje od odpowiedzialnosci

autorko spraw aby maz tez przezywal te ciaze , badania razem z Toba , po pracy wraca do domu nie ma wychodzenia wieczorami i td niech pokaze ze jest odpowiedzialny

już w trakcie ciąży się dowie że dziecko to nie wczasy-jak będzie musiał sam sobie gotowac bo będziesz miała mdłości albo w domku posprząać bo tobie będzie się chciało spać.będzie jeździł do marketu na zakupy i dzwigał siaty,masował plecy i nogi i ubierał buty.dobrze by mu zrobiła szkoła rodzenia.aha jeszcze będzie znosił twoje huśtawki nastrojów:):)będzie miał przedsmak tego co go czeka potem.

Gość dziwna sprawa
wiecie co? on chodzi jak w amoku. Juz zapowiedzial, ze nie bede nic dzwigac, ze wszystko bedzie nosil, lata wokol mnie. wlasnie zadzwonilismy do tesciowej. On jest po prostu WNIEBOWZIETY!!! a jesli chodzi o wychodzenie z domu to on jest raczej domatorem. tylko praca i dom. on kocha nasz dom, to co tu stworzylam! moze jednak to dziecko jest nam potrzebne? juz sama nie wiem... A jesli chodzi o rozowa laleczke i jego myslenie na tem temat. to tu sie mylisz. On ma 37 lat. dobrze wie co go czeka, zabki, lekarze, noce itd. to dla niego nie problem

wiesz może faktycznie to dziecko miedzy wami dużo zmieni?miło jak się mężczyzna tobą opiekuje,jak się troszczy i dba.miło leżeć rano w łóżku i trzymać ręce na brzuszku w oczekiwaniu na kopniaczki,zobaczyć zdjęcie z usg ,dowiedzieć się czy to synek czy córcia,oglądać wózki ubranka i tak dalej.to zbliża,mój też jest dumny z tego mojego brzuszka(w taaakim wieku u się udało hi hi) i często słyszę jak bardzo mnie\nas kocha.może tego brakowało w waszym związku?

Gość dziwna sprawa
Aniu, chyba masz racje.. jesli chodzi o te kochanice to mimo, ze sprawa zamknieta, mnie to wciaz boli. To byl trudny dla nas czas wtedy, maz mial zastoj w pracy wiec siedzial w domu. z nudow gadal ze znajomymi na znanym portalu. ona sie przyczepila, zaczelo sie niewinnie, od wymiany meili, co slychac itd. a potem z gorki, maz jest bardzo przystojnym facetem, ona niezbyt, jej maz rowniez do tych super przystojniakow nie nalezy. omamila go, namawiala do rozwodu, prowokowala. a moj kretyn zlapal przynete i poszlooo.. jej sie trafil taki facet jak slepej kurze ziarno. moj maz do dzis mowi, ze stracil rozum. i nie chce o tym rozmawiac, chyba sie wstydzi, ze takie cos tak go omotalo. ja go nie usprawiedliwiam, jego wina jest ogromna i stad ten moj bol do dzis.

myślę ze się bardzo wstydził,poza tym przepraszam ale może nudził się po prostu w waszym związku,oboej macie pracę miły dom,ciepłe wieczorki,wygodne kapcie,nuda,brak zmian, dreszczyku emocji,wyzwań itp.a ta kobieta to było coś nowego innego niebezpiecznego,ukrytego?nie wiem?trudno mi tak na odległość.za to teraz pojawia się dziecko-to bedą dopiero wyzwania,codziennie coś nowego się zdarza,dla takiego malucha chce się wyjść z domu,zabierać go w ciekawe miejsca,sprawiać mu radość,pokazywać świat i uczyć życia.nie będziecie się już razem nudzić i cieszyć się każdą wolną wspólną chwilą,odpoczynkiem od dziecka,sobą?nie zniechęcaj się tak do tego maluch który może zmienić życie wam obojgu:)

Gość fajnie jest
dziwna sprawa ,,,spojrz na swoja sytuacje z innej strony moze wlasnie to dzieciatko ,da mu do myslenia i zrozumie jakie bledy popelnil a moim zdaniem to super wiek na ciaze ,jestes dojrzala kobieta a twoj maz tez juz nie jakis gowniaz ja mam 30 lat a moj maz 43 i wlasnie 3 miesiace temu zostalismy rodzicami pieknej coreczki,i nie powiem ze jest latwo moj M calymi dniami w pracy a ja w domu z dzieckiem sama,czasem mam dosc ale usmiech jej wynagradza wszystko i dziecko nie przekresla wcale zycia,my bylismy na sylwestrze na domowej co prawda imprezie ale z mala,bawilismy sie do 4 rano,i tak sie wytanczylam ze szok,a mala grzecznie spala,nawet nie przeszkadzala jej muzyka na ful kocham ja i nie moglabym teraz bez niej zyc

Jak nie chcesz dziecka, to je po prostu usuń. Lepsze to, niż rodzenie go wbrew sobie i niszczenie życia zarówno sobie, jak i w konsekwencji dziecku.

Gość iza_maj86
ja bym chętnie się z Tobą zamieniła... tylko że ja nie mogę zajść w ciążę. Oddaj do adopcji , nie usuwaj

Gość nie dziw sie
tak bardzo, dziwna sprawo, ja zaszlam dwukrotnie w ciaze w 25 dniu cyklu, dokladnie 3 dni przed spodziewanym okresem, ktory nie nastapil przez nastepne 9 miesiecy. Dwa razy bylam wsciekla, rozczarowana i przerazona. Za piewrszym razem maz byl wniebowziety, za drugim wkurw... Ma dwoch synow, ale zaden z niego ojciec, niestety. Wlasnie dlatego dalas sie wykorzystac, bo mialas dni plodne i organizm dazyl do zaplodnienia, wysylal feromony, ktore uwiodly Twego meza. Przymierzalas juz brzuch z poduszki przed lustrem? Zobaczysz, bedziesz piekna w ciazy. Trzymaj sie, bedzie dobrze.

Gość dziwna sprawa
aborcji w ogole nie biore pod uwage. trudno, stalo sie, juz po ptokach.. maz obdzwonil wszystkich, podejrzewam, ze tesc tez juz podzielil sie z polowa miasta radosna nowina. rodzice wniebowzieci. a to tylko 2 kreseczki. rozmawiam z mezem na biezaco. mysle, ze bedzie dobrze. to dziecko to chyba dar od Boga aby zcalic to co prawie sie rozsypalo. nasza historia jest jak z filmu, w ogole nie powinnismy byli sie spotkac, a jednak jestesmy razem i staramy sie odbudowac to, co zostalo zniszczone. Ania ma calkowita racje i bardzo dziekuje Ci za te slowa. Chyba dobrze znasz zycie albo jestes po prostu dobrym czlowiekiem!

Gość dziwna sprawa
nie dziw sie- dziekuje!