Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kunzitte Sammmana

Czy chcecie wprowadzenia euro?

Polecane posty

Gość matacz ,,,.....
no 400 euro to gdzies okolo 1600 zł czyli to samo co jest a nawet ciut wiecej , ale .....? dzis piwo kosztuje okolo 2.60 (sory ze tak na piwo ciagle to licze ) jezeli wejdziemy w euro , to kto wie ile piwo w niemczech kosztuje ? bo cos ponad 1 euro - wiec ilosc piw wypitych za wypłate sie zmniejszy jak wszystko inne ! za ładne mieszkanie w niemczech sie płaci stałych opłat około 800 euro

Gość ola lele
Predzej w polsce bedzie wojna ,bo chińczyki już zajeli bez wojny syberje a miasta wschodniej rosji do uralu zniszczą atomem jak my przyjmiemy euro, ALE ZA TEGO RZĄDU BEDZIEMY JESZCZE PŁACIĆ PODATEK OD KWIATKÓW NA OKNIE

Z czego wynika owe polepszania się nastrojów społecznych w Polsce, mimo światowego kryzysu z 2008 roku ? Wydaje się że w związku ze stabilizacją życia politycznego po przejęciu władzy przez rząd PO-PSL premiera Donalda Tuska w Polakach odżyła narodowa pewność siebie i wiara w lepszą Polskę. Platforma Obywatelska - By żyło się lepiej !

Gość jestem zdecydowanie
przeciwna! Ale blam tez na nie, jak wchodzilismy do UE. Weszlismy... Wiec i Ojro pewnie wprowadza :O

Gość matacz ,,,.....
w kmwesti kwiatków - po grzyba ci kwiatki od tego wlasnie powinien byc podatek ! tak samo jak od posiadania psa , kota w mieszkaniu w bloku ! i to wysoki !!

Gość f13f13
to ludzie wyjda na ulice bo zdechna z glodu

Gość matacz ,,,.....
wcale nie muszą - to od nas (masy) to zalezy

Gość f13f13
master to syn jakiejs tandetnej k u r w y i jakiegos pedala

Gość f13f13
podatek od psa to rozumiem ale od kota to juz nie kumam

Gość kot tez ma 4 nogi
siersc, oddycha, je i sra... Wiec jaka roznica? :D

Gość ola lele
Mamy już organów policji które mogą nas kontrolować1) policja, 2) straż miejska 3)urząd celny 4)straż graniczna 5)straż leśna 6) i od 1stycznia policja skarbowa dostała broń ,gumowe kule,paralizatory i bez zezwolenia prokuratora mogą ci zamknoć zakład,i kopać ruwnież jadąc autem wszystkie mają prawo do rewizji

Gość f13f13
ale nie sra pod blokiem i nie wyje

Nie wiem czy wiecie, ale Polska już zgodziła się na przyjęcie Euro. W 2004 roku, w momencie gdy staliśmy się członkiem UE. I dużo na tym korzystamy, bo na dostosowywanie poziomu życia w Polsce do średniej unijnej poszły grube miliony Euro...głównie z budżetu Niemiec.

Gość matacz ,,,.....
no i.... ? czego sie obawiasz , jestes swieta masz to w dupie tak jak ja ! niech i dają bron 100 słuzbom , oni tylko tych złych scigają - wiec jest oki

Gość f13f13
spieprzaj frajerze z tymi rewelacjami z onetu

Gość kot tez ma 4 nogi
jak pies wyje to mu zle. Nie mowmy o patologiach. O kota tez dbac trzeba. Jak o psa sie dba to nie wyje. A gowno mojego psa trafia w to samo miejsce gdzie gowno mojego kota - do smietnika :classic_cool: Wiec jaka to roznica, ze jedno bylo zrobione do piachu w domu, a drugie na trawniku? :D Obydwa musze podniesz, przeniesc i wywalic, nie? :D

Gość matacz ,,,.....
no i co z tego ze poszły , poszły to poszły , zawsze powtarzem ze problem tego jest co pozyczył a nie tego co pozycza !:)

A w te plotki że rząd rozwija aparat represji poprzez rozbudowywania systemu bezpieczeństwa, nie wierzcie. Bylem żołnierzem, jestem politologiem, jestem ochroniarzem i wiem co wolno a co nie.

Gość f13f13
A gowno mojego psa trafia w to samo miejsce gdzie gowno mojego kota - do smietnika Wiec jaka to roznica, ze jedno bylo zrobione do piachu w domu , a drugie na trawniku? Obydwa musze podniesz, przeniesc i wywalic, nie? kolejny idiota

Gość f13f13
Bylem żołnierzem, jestem politologiem, jestem ochroniarzem i wiem co wolno a co nie. buajhajha ochroniarzem

Gość matacz ,,,.....
fakt jest taki jak mówił Bismark lata temu CHCECIE POLAKA ZNISZCZYC - DAJCIE MU SOBIE SAMEMU RZĄDZIĆ i sie jak nic to realizuje

Gość bhjbj
To bedzie katastrofa dla biednych i przecietnie zarabiajacych, ale euroidioci sa tak zaslepieni wizja wspolnej europy, ze nie sa w stanie tego dostrzec:O

Gość po30stce
Euro to projekt polityczny i z ekonomią ma mało wspólnego. Opiera się na tym, że Niemcy pracują na cały ten cyrk i utrzymują opierniczającą się resztę. Jak Niemcy powiedzą dość, to całą tą zabawę w euro szlak trafi. Teraz wszyscy wstępujący mają nadzieję wycyganić coś dla siebie. W strefie euro nikt nie przestrzega dyscypliny więc kolejny powód dla którego to nie ma większego sensu. Master jesteś idiotą niepotrafiącym myśleć samodzielnie.

Gość ciocia klocia teh best
ależ o biednych i śreniozarabiających nikt nie myśli... przecież wiadomo kto jest w PO rozmawiałam ze znajomymi Słowakami - ogólnie płacz i zgrzytanie zębami

Gość ptaszęcie nastroszone
tepe polactwo nie trybi ze w sutuacji gdy wielu zadluzonych na lata w obcej walucie traci z kazdym rokiem wartosc swego kredytu wprowadzenie euro ustabilizuje i odciazy kraj , ktorego nie stac juz na interwencjonizm walutowy. a zlotowka kreca jak Cygan sloncem , euro juz sie tak nie da chyba ze pierdolnie cala unia walutowa wtedy bedzie po sprawie. Tusk robi sobie PR dzieki matolom , ze jeszcze nie czas na euro a to nie jego pomysl tylko Unii , ktorej w obliczu przejecia polskich bogactw pasi by byla zlotowka ktora mozna spekulowac. przeciez juz przebakuja w UE by wprowadzic dwie strefy euro dla Panów i dla chamow, jak myslicvie gdzie polska sie by znalazle? wiec lepiej teraz sie juz do jednolitej strefy zalapac , widelki kosztow produkcji urosna nie da sie zbijac wiec i bedzie na oplacenie pracy i utrzsymanie kosztow produkcji i wiele rzeczy ktore teraz w zlotowkach poprzez spekulacje jest drozszych niz w euro potanieje. tylko trzeba to trybic a nie byc domoroslym ekonomem takim co to woli miec dlugi niz krotki