Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kunzitte Sammmana

Czy chcecie wprowadzenia euro?

Polecane posty

Gość oj gewałt
antysemite katolickie na forume :o

Gość oj gewałt
gewałt :P gewałt :p gewałt :P

Gość nie ma się z czego śmiać :(
NIE!

Gość oj gewałt

Gość Gewałt z Rolii
no słucham

Gość Monika_28*
Jak już ktoś napisał na przykładzie Niemiec.. W Holandii jak wprowadzili euro to wszystko podrożało o 50-100 %. Warzywa i owoce o 30 % np. ,bo handlarze zaokrąglali sobie. Handlarz na bazarze zganiał winę na hurtownika a hurtownik na producenta. Społeczeństwo było bardzo niezadowolone z tej zmiany. Automaty z kawą,jedzeniem były wcześniej na 1,2,3 guldeny po wprowadzeniu euro były już na 1,2,3 EURO. Wyobrażacie sobie to w Polsce ??? BO ja nie !!! Nie słyszeliście o tym,że społeczeństwo niemieckie chce powrotu do Marki ??? Coraz głośniej się o tym mówi .

Gość matacz ,,,.....
ptaszęcie nastroszone oj tak na papierze i w ustach wypowiadajacego slicznie to wyglada - czyz nie ? skoro tak to dlaczego jak wszystko inne tak pieknie opisywane i wysławiane nie działa ! czy swiat dla polski zaczoł sie dzis ? w momencie kiedy piszesz tego posta ! sam musisz przestac byc nastroszonym i patrzec realnie ! bos głupi jak onio wszyscy

Gość matacz ,,,.....
w słowacji jest to samo - juz sie tam nie opłaca jezdzic na narty np. koniec skonczyło sie , a wlasciciele biadolą - wlasciciele kurortów , a konsumenci - nie jezdzą !

Gość kur****o master
TAK wiem bo pracuje w niemczech mieszkam i rozmawiam z nimi i Każdy obywatel niemiec chce powrotu marki ,ale polityka niszczy ten kraj tak jak teraz ,zniszczyć chcą Biaoruś ,a normalnym ludzią n a Białorusi rzyje sie dobrze.Ale są niezadowoleni tylko ci co chcą ZNISZCZYĆ KRAJ ,ROZKRAŚĆ JAK POLSKE .

Gość oj gewałt

Gość pewne rzeczy
pewne rzeczy są proste ! ... kiedys był Hitler co chciał zdobyc europe za pomoca przemocy , pistoletów, armat, czołgów i zołnierzy. Dziś jest inaczej , dzis juz kazdy wie ze metodą tą sie nic nie zdziała - ale są inne metody !

Gość oj gewałt
chcemy amerykańskich talarów... dużo dużo talarów :classic_cool:

Gość matacz ,,,.....
talar nigdy nie był amerykanski

Gość mnie nie nie
by żyło się lepiej zapomniałeś dopisać KOLESIOM

Gość oj gewałt
chcemy talarów z Ameryki... dollarim :classic_cool:

Gość matacz ,,,.....
aha ....

Gość tteerhhe
kurwy i zlodzieje

Gość kafeteryjna zaraza
Nie chcę żadnego ełro !!!! I tak już nas bez strzałów i walki do ełrolandu wepchnięto, zniszczono polską gospodarkę i niszczy polskie społeczeństwo. Ludzie, kurwa, obudźcie się i nie dajcie sobie wmówić, że takim zaściankiem jesteśmy. Bo KURWA NIE JESTEŚMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kafeteryjna zaraza
mam zryty beret przez radio bez ryja :o

ja chcę bo teraz mam renty 600zł jak zamienią to 600 euro pozwoli mi godnie żyć i opłacić wszystkie rachunki

campari34 durnoto nie rozśmieszaj mnie :D:D:D dostaniesz 150e, czyli tyle co zarabia się za granicą w niecały tydzień za najniższą krajową :D prawda jest taka, że kraje zakładające całą tą unię miały na uwadze jedynie same korzyści i myślały że łatwo pieniążki zagarną :D ale w momencie kiedy to oni muszą pomagać innym krajom to już tak kolorowo nie jest. Mam nadzieję, że do czasu kiedy Polska miałaby przyjąć euro cała ta zasrana unia się rozpadnie.

Gość marakuja81
Niewielu ludzi zdaje sobie sprawę z faktu, że wraz z powiedzeniem "TAK" w referendum zaakceptowaliśmy nie tylko wejście do Unii Europejskiej, ale także zobowiązaliśmy się (po spełnieniu określonych kryteriów) do przyjęcia waluty europejskiej. Jedynymi krajami, które nie muszą przyjmować Euro to Szwecja, Wlk Brytania i Irlandia, które wcześniej zastrzegły to sobie odpowiednimi klauzulami. Tak więc niestety przyjmując tzw. pomoc od Unii jesteśmy zobowiązani zrealizować dyrektywy unijne. I tyle, chcieć czy nie chcieć to sobie możemy, ale i tak będziemy musieli kiedyś wejść do strefy euro (no chyba, że wcześniej się ona rozleci, co by nie było takie złe)

Gość gość
Raczej nie, jak potrzebuję EUR to bezproblemowo wymieniam walutę przez Internet, w serwisie Amronet.pl. Błyskawicznie mam kasę na koncie, na co dzień wolę operować PLN.

Gość gość
Ja też tutaj i to bardzo często: przed wyjazdami i w związku z potrzebami firmy. Dzięki Amronet mogę kupić EUR w każdej chwili, błyskawicznie i bezpiecznie.