Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manderlay

grozny pieprzyk ???

Polecane posty

Gość manderlay

Czesc! Czy wiecie cos na temat pieprzykow? Czy one sa grozne, czy rzeczywiscie w skrajnych wypadkach przyczyniaja sie do powstawania raka? Moj problem polega na tym, ze jakis czas temu pieprzyk, ktory znajduje sie na moich plecach ulegl skaleczeniu(...) Musze dodac, iz jest on cakiem spory i odstajacy, a teraz mnie boli i chyba sie ''goi'', gdyz wyczuwam strupki przy dotyku... Poza tym pieprzyk tak jakby w polowie oderwal sie od skory... wiem, ze powinnam udac sie do lekarza, jednak na razie z pewnych przyczyn nie moge tego zrobic :( Chcialabym sie tylko od Was dowiedziec, czy pieprzyki sa naprawde grozne, jak dotad troszeczke lekcewazaco odnosilam sie do tych ''brazowych kropek'':)

Gość podczytuje topik, kiedys tu
Sa bardzo grozne, tzn moga byc!! Wybierz sie jak najszybciej do lekarza, bo takie uszkodzenia moga byc grozne. Ja sobie kiedys rozdrapalam takie cos na plecach, bo myslalam, ze to wyprysk, a nie spojrzalam w lusterko. Potem zrobilo sie z tego znamie z biala otoczka i poszlo do wyciecia. Jeszcze mialam inne znamiona z ciala usuwane tez. Wole miec male blizny niz potem chorowac na raka, bo nigdy nic nie wiadomo. Siostra mojej bylej tesciowej zmarla na czerniaka skory, a miala male czarne znamie na nodze :(

Gość ale żenada
a twoje google.pl, to strajkuja czy jak? :O

Gość manderlay
Dzieki za odpowiedzi... faktycznie zenada