Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksiezapisacnanfz

Jak się zapisać na psychoterapię indywidualną na NFZ w W-wie?

Polecane posty

Gość jaksiezapisacnanfz

Wie ktoś? Wiem, że na Sobieskiego można, ale czy długo się czeka, czy trzeba mieć skierowanie, czy lekarze przyjmują tylko do południa czy też w godzinach popołudniowych?

Gość jaksiezapisacnanfz
trzeba mieć zawsze zapas -dzięki:) Ale kurcze jakoś nie mogę uwierzyć - liczba oczekujących - 0. To chyba tak dla poprawienia nastroju tych, którzy oczekują na pomoc.

Gość trzeba mieć zawsze zapas
Nie, generalnie tak właśnie jest, chociaż dane są sprzed miesiąca lub dwóch. Ja kiedyś szukałam w ten sposób gastrologa, tam było napisane, że czeka się ok. 2-3 tygodni, a mi się udało zapisać za tydzień :)

Gość jaksiezapisacnanfz
trzeba mieć zawsze zapas - to mi naprawdę poprawiłaś humor:) Mam nadzieję, że znajdą się jeszcze tacy, którzy odpowiedzą na pozostałe pytania co ze skierowaniem i godzinami przyjęć/

Gość a nie możesz tam zadzwonić
i dowiedzieć się u źródła? Myślisz, że tu siedzą same osoby zorientowane w temacie? Najłatwiej zadzwonić i zapytać. Mi się wydaje, że jak na NFZ to na wszystko trzeba mieć skierowanie.

Gość jaksiezapisacnanfz
jakbym nie miała z tym problemu to bym zadzwoniła. Całe dnie przesiaduje w pracy i jak mam przy wszystkich pracownikach rozmawiać przez tel., że chce sie zapisać do poradni? Najpierw wolę zapytać na kafe, bo tu mozna znaleźć ludzi zoreintowanych w temacie.

Gość trzeba mieć zawsze zapas
nie do wszystkich lekarzy na nfz trzeba mieć skierowanie; nie wiem, ale wydaje mi się, że do psychiatry nie trzeba, myślę, że tę informację można znaleźć gdzieś na stronie nfz, albo na stronie jakiejkolwiek poradnii powinna być informacja; co do godzin przyjęć to na pewno znajdziesz gdzieś taką poradnię, gdzie przyjmują również w godzinach popołudniowych

Gość jaksiezapisacnanfz
trzeba mieć zawsze zapas - :)