Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SpalonaNaMaxa

Zrobiłam sobie obciach

Polecane posty

Gość SpalonaNaMaxa

Jak mam teraz z nim normalnie rozmawiać, ile czasu musi minąć żeby zapomniał, nie chce go widzieć. Napisałam coś w sms do pewnego chłopaka, a on to powiedział mojemu chłopakowi! to było coś w stylu, spotkajmy się. Wszystko jest tak skomplikowane bo mieliśmy ostatnio dziwną akcję (całowaliśmy się, przytulaliśmy) powiedzieliśmy że nikt się o tym nie dowie. Ale ja się chyba zauroczyłam. Jestem pojeb...na

Gość paparappa
jesteś

Gość SpalonaNaMaxa
wiem, ale jak teraz mam patrzeć na niego od ewidentnie nic nie chce, ok. Chciałam tylko zbadać grunt, może byłam zbyt pewna siebie.

Gość SpalonaNaMaxa
Niech ktoś coś napisze

Gość hjgcyergvheyv
zachowałaś się jak puszczalska to teraz rycz.... I się ogarnij a nie sie tu wyżalasz. Współczuje chłopakowi.

Gość SpalonaNaMaxa
Wstyd mi przed nim, że jestem nachalna. Mam udawać że nic się nie stało?

Gość SpalonaNaMaxa
Zdarzyło mi się to pierwszy raz, jaka kurawa jestem szmata

Gość dzifny
znaczy jak zabije kogos, to nie bede morderca, bo zdarzylo mi sie to tylko raz? :classic_cool:

Gość SpalonaNaMaxa
Ale fajnie że mnie jedziecie, jak mam wybrnąć z tej sytuacji?

Gość SpalonaNaMaxa
Macie racje jestem szmatą

Gość SpalonaNaMaxa
He dobre, ale jak tak czytam co pisałam to brzmi jakbym miała 15lat, a mam dużo więcej. Ściema z koleżanką nie przejdzie.

Gość dzifny
wiesz... nie uwazalas co robisz, to rob co uwazasz :D

Gość SpalonaNaMaxa
Dobre, czyli mam w sumie nie robić nic. Mam nadzieje że go długoooo nie spotkamy. Chociaż mieszka niedaleko mnie.

Gość SpalonaNaMaxa
On nie wie co się stało, wie tylko o sms. Ale widzę że to zlał. Powiedziałam że się pomyliłam że miało być nie -przyjdĘ tylko przyjdziemyMY

Gość sdsdasd
taa masz duzo wiecej niz 15? chyba maks 20. jestes glupia jak but. puszczalska kurwa nam rosnie. brawo. mam nadzieje ze twoj nowy chlopak postapi tak samo wobec ciebie:)

Gość SpalonaNaMaxa
Po prostu zauroczony człowiek, nie myśli racjonalnie.

Gość SpalonaNaMaxa
Jak mam teraz się zachować jak go spotkam? Powinnam udawać że jest normalnie? czy powiedzieć że nie miał sobie wziąć tego dosłownie? Czy już lepiej się nie odzywać?

Gość SpalonaNaMaxa
Ale głupio mi przed nim, że jeszcze piszę sms'y

Gość timozz
Nic się nie stało . . .

Gość SpalonaNaMaxa
Nic się nie stało? Mam nadzieje! Ale jest mi potwornie głupio za tego sms'a

Gość SpalonaNaMaxa
Wytłumaczyć mu się z tego sms'a czy to olać? Myślicie że za jakiś czas o tym zapomni?

Gość noo ja mialam taki sam przypad
przypadek...przytulalam i calowalam sie z kolega mojego chlopaka...strasznie mi sie podoba...duzo pisalismy ze soba rzed pocalunkiem i po...jednak pozniej samo jakos ucichlo...ale zadne z nas sie nie wygadalo i obiecalismy ze nikt sie nei dowie....

Gość SpalonaNaMaxa
a teraz jak ze sobą rozmawiacie?

normalnei ze soba rozmawiamy...nie ma jakichs przeszkod...i jemu i mi tamta chwila sie podobala....na imprezach domowych(bo na tych co chwile sie spotykamyy) czasami nawet sie w siebie troche wpatrujemy:P ale to nic nie szkodzi...w stosunku do siebie zachowujemy sie jak normalni znajomi:)

Gość SpalonaNaMaxa
A nie wydaje Ci się że nie potrzebnie napisałam tego sms tzn. na pewno nie potrzebnie ale czemu on powiedzial to mojemu? z reszta w tym sms nie bylo nic takiego, ale mozna bylo uznac to za taka zacczepke. Chcialam zobaczyc co on teaz czuje, mysli po tej calej akcji. Czuje sie jak dziwka

Gość noo ja mialam taki sam przypa
a co ty dokladnie do niego napisalas?? wiesz..ja nastepnego dnia wyslalam mu tez smsa ze chyba wypadaloby sobie wytlumaczyc ta sytuacje...(bo i on i ja mielismy partnerow...)no i nastepnego dnia jak byl w pracy i mogl rozmawiac zadzwonil do mnie i sobie pogadalismy...ze jemu sie podobalo al e obydwoje bylismy pod wplywem alkoholu i ze mamy tez parnerow i wobe nich to bylo troszke nie fair...i ze bardzo lubi mojego chlopaka i ze nie chce zebym nic pochopnie teraz ze wzgledu na niego robila bo to nie o to chodzi...ze jak kiedys sie ulozy tak zycie ze obydwoje bedziemy sami to on by z checia ze mna sprobowal...i takie tam:)

Gość SpalonaNaMaxa
Wytłumaczyliśmy sobie, bardziej na zasadzie nikt ma sie o tym nie dowiedziec. Kilka dni po calej akcji, on cos chcial od mojego chlopaka, ale moj powiedzial zebym to ja napisala mu sms i tam dodałam tekst /przyjdę zamiast przyjdziemy/ chciałam zobaczyc jak na to zareaguje. Nie odpisał nic, tylko powiedział do mojego na drugi dzien coś w stylu "pilnuj sobie dziewczyny" nie chciałam się dopytywać żeby nie było.

Gość SpalonaNaMaxa
Napisałam "przyjdę" zamiast przyjdziemy w formie takiej zaczepki po to zeby sprawdzic co on czuje, mysli ale on powiedzial do mojego ze cos takiego napisalam i zeby sobie dziewczyny pilnował.

no to wyglada na to ze chce byc bardzo w porzadku do twojego chlpaka....widocznie bardziej jemu zalezy na jego kumplowaniu sie z nim a ty nic dla neigo nie znaczylas...uwazaj lepiej bo mozliwe jest to ze wszystko mu wygada...

chyba ze powiedzial to do twojego chlopaka w zarcie??