Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdfhdfgh

Czy faceci naprawdę tacy są??

Polecane posty

Gość ghdfhdfgh

Jakiś czas temu zostałam moderatorem na pewnym forum (nie, nie tutaj). Zaproponował mi znajomy bo sam tam jest moderatorem. Grono moderatorskie głównie złozone z męzczyzn ale potrzebowano kogos do takich typowo babskich działów. No i tam jest temat wyłącznie dla moderatorów, żaden zwykły użytkownik tego przeczytać nie może no i ostatnio z nudów czytałam co tam ci ludzie wypisują... I szczerze to się przeraziłam. Każda dziewczyna. żona została tam obsmarowana od góry do dołu. Wstawiają zdjęcia i nasmiewają się. No i ten znajomy też ma żonę, jedno dziecko juz jest, drugie w drodze i wstawił zdjęcie swojej ciężarnej żony i napisał że to jego osobisty hipopotam, beczka z niezamykajacą się mordą bo tylko żre i sra i że gdyby miała bajoro to by tam siedziała. I dodam że to nie jakiś młokos a facet w wieku 35 lat, inni panowie w podobnym wieku... Najgorsze jest to, że tak w realu to uważałam go za porządnego faceta bo zawsze adorował ta swoją zonkę, zachwycał się dzieckiem a w internecie to pokazał swoją prawdziwą twarz... I tak sięzastanawiam czy wszyscy faceci tacy są?

Gość no ladnie
dupek

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
k u t a s

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
to jednak prawda ze faceci dojrzewaja do siodmego roku zycia a potem juz tylko rosnal