Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkaaaakicikicikici

pierwszy raz

Polecane posty

mam 20 lat jestem z moim chłopakiem od 5 lat poznaliśmy się w gimnazjum :) jesteśmy dobra para bardzo dobrze się dogadujemy:) a;e wiecie my tego jeszcze nie robiliśmy i zastanawiam się jak powinnam dać mu do zrozumienia ze togo chce on nigdy nie próbował na mnie naciskać w tej kwestii uważa że jak będę gotowa sama mu powiem. co robić?

up

up

Gość Ja6498325
Zakladaj cos sexi szpilki mini i do wyrka

to torchę nie w moim stylu :)

skoro jesteście 5 lat razem nie powinnaś czuć się przy nim skrępowana :D powiedz mu wprost, że go pragniesz, pożądasz, to nic złego :)

Gość Ja6498325
A jak wyobrazasz sobie ten pierwszy ray?

powiem Ci tak- ja mam podobnie. Kocham swojego chlopaka ale nie robilismy jeszcze tego. Tez powiedzial mi ze jak ja bede tego chciala to sama powiem. Przy niektorych spotkania prawie do tego doszlo, ale ciagle cos stalo na przeszkodzie. Myśle , ze jezlei jets np. taka sytuacja gdzie emocje siegaja zenitu to mozesz poprostu powiedziec 'czy to dobry moment' albo ' chce' po prostu ;) ja chyba tak zrobie, powodzenia ;)

Gość próbaniewinności
potrzeba ma racje. niech to wyjdzie naturalnie. albo mu powiedz po prostu że masz na niego ochote. skoro tak dobrze się dogadujecie i jest wam dobrze ze sobą to takie zdania też niech Cie nie krepują.

no dokladnie niech to bedzie naturalne, bez obaw ;) o, pociesz sie tym ze ja naprawde chcialabym a teraz okazalo sie ze mam drożdżycę i to glupie.. nie chce przejsc, petting wchodzi w gre?.

Gość ponieważ jesteście 5 lat razem
to z całą pewnością można powiedzieć iż jest on kryptogejem :).

A macie czasem coś takiego jak 'chwila uniesień'? :) Kiedy będziecie się całować i przed przypadek wylądujecie na łóżku, rozepnij mu koszulę, zerknij głęboko w oczy ze wzrokiem mówiącym: "Może teraz?" i akcja! :)

dziewczyno nic na siłę ;) dwa jesteś gotowa na konsekwencje seksu? (czytaj dziecko chyba że chcesz na razie tylko oral i anal bo to też forma zabezpieczenia :P) jeśli tak to po prostu zacznij od dłuższego całowania ;)

Albo po prostu powiedz że czujesz się już gotowa i pragniesz tego i czy on też tego chce, nie obawiaj się inicjatywy, faceci to lubią :)

macie racje wprost mu powiem bedzie najlepiej :) zamy sie tyle czasu :) to nie jest tak ze bliskosc jest nam totalnie obca widział mnie nago jak sie przebieralam lub pod prysznicem całował moje piersi ale nic wiecej nigdy nie było :)

Gość kup pan cegłe
powiedz mu ze przyszedł "ten" czas pewnie sie ucieszy:)

Gość wjątek od reguły
no jazda...Jestem za stary...5 lat czekania, to dla mnie dramat:( tym bardziej, gdy zwiazek jest stabilny...współczuje facetom a moze oni sa zniewiescieli? przeciez to meka hormonów:(